Area Sales Manager søges til SallingPlast, Aqua

Har du erfaring med rådgivning og industri løsningssalg, og vil du være med til at vækste en division med et stort markedspotentiale i en virksomhed, der er førende leverandør af alle former for PeHD plast fittings? Så er du måske SallingPlasts nye Area Sales Manager!

betterpeople A/S søger på vegne af SallingPlast en Area Sales Manager til division ’Aqua’.

Operationel salgsrolle, der bygger på faglighed og tillidsfulde relationer
SallingPlast styrker organisationen offensivt og søger derfor nu en ny Area Sales Manager til ’Aqua’-divisionen. Du bliver ansat i en division med et stort markedspotentiale, som du - med baggrund i din faglighed - får rig mulighed for at være med til at indfri. Som Area Sales Manager får du en operationel rolle i markedet med ansvar for at igangsætte salgsprocesser og yde professionel rådgivning til kunderne såvel nationalt samt, på sigt, internationalt. Du kommer i rollen til at arbejde med opbygningen af din egen kundeportefølje, ligesom pleje af eksisterende Key Accounts er en del af dit ansvarsområde. Det er en salgsrolle, der bygger på faglig rådgivning og er centreret omkring tillidsfulde relationer til kunderne. Du vil opleve frihed under ansvar, og du har stor indflydelse på din egen hverdag og udvikling i jobbet.

Erfaren projektsælger med brancheerfaring 
Dine kvalifikationer har du opnået gennem tidligere kommercielle stillinger inden for en relevant branche, hvor du f.eks. har rådgivet udbydere af totale spildevandsløsninger, akvakulturer og/eller løsninger til fiskeopdræt. Alternativt har du rådgivet rørproducenter, entreprenører og/eller rådgivende ingeniører. Det vil stille dig stærkt, hvis du har brancheerfaring, da faglig sparring og rådgivning er centralt for at blive en succes i rollen. Du har erfaring med Key Account Management og kan dokumentere gode resultater inden for rådgivende projektsalg.

Passioneret og tillidsvækkende person med et synligt drive
Som person er du tillidsvækkende, og det falder dig naturligt at skabe gode og langvarige relationer. Sagt med andre ord ved du, hvordan man opretholder og udvikler et godt forhold til kunderne. Du besidder et stort gåpåmod, og man mærker tydeligt dit drive og din passion, når man er omkring dig. Du har et kreativt og løsningsorienteret mindset kombineret med en struktureret tilgang til dit arbejde, og du trives i et miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Dine kommunikative evner er gode - du udtrykker dig klart og tydeligt og behersker engelsk i både skrift og tale. Derudover er du fleksibel og kan begå dig på både direktionsgangen og i marken. 

SallingPlast holder til i Ranum og Hurup, og det er underordnet hvor i landet, du bor, så længe du er på lokationerne efter behov, og det der skal til for at blive en aktiv del af teamet og det gode kollegiale sammenhold.

En virksomhed med muligheder og ambitiøse vækstplaner
SallingPlast leverer løsninger til fjernvarme, industri, offshore og aqua. Firmaet producerer trykrørsløsninger og komponenter hertil og er en af de førende producenter af high flow fittings og manifolde til brug inden for akvakultursegmentet. SallingPlast beskæftiger over 100 medarbejdere i Danmark og Hviderusland og har store planer om vækst gennem aktiv markedsbearbejdning samt strategiske partnerskaber/samarbejder. Du tilbydes derfor en attraktiv stilling med rig mulighed for at præge din egen hverdag, hvor blandt andet strategisk salg, forskelligartede projekter og grøn omstilling er nogle af de områder, du kommer til at arbejde med. Det er en rolle, hvor du virkelig kan vokse og gøre karriere i SallingPlast. Der er en flad organisationsstruktur og fokus på gensidig respekt og tillid, hvor medarbejdertrivsel prioriteres højt både på og udenfor arbejdspladsen.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgningerne løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst CEO & Partner, Claus Bak på cb@betterpeople.dk eller telefon +45 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Area Sales Manager søges til SallingPlast, Aqua

Area Sales Manager søges til SallingPlast, Aqua

Virksomhed
SallingPlast

Sted
Ranum

Kategori
Salg

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk