Audiologist søges til Dansk HøreCenter, Silkeborg-området

Vi søger en faglig stolt audiologist, der kan yde professionel rådgivning, og som ønsker at udvikle sine audiologiske kompetencer i en moderne organisation, der bygger på tillid og medarbejderinddragelse. Er det dig, så søg stillingen hos Dansk HøreCenter lige her!

betterpeople søger på vegne af Dansk HøreCenter en audiologist til Silkeborg-området.

Dansk HøreCenter er ejet af danske GN Hearing, der er blandt verdens førende inden for udvikling og produktion af høreapparater, hvilket sikrer Dansk HøreCenter enestående ekspertise i de mest moderne og avancerede høreapparatløsninger. I år 2016 fik Dansk HøreCenter ny ledelse, og de har siden foretaget en lang række nye, moderne tiltag med fokus på tillid, mangfoldighed og internt samarbejde.

Den gode kundeoplevelse med professionel rådgivning og salg
I rollen som audiologist har du ansvar for at yde en professionel rådgivning og sælge høreapparater til dine kunder. Dine primære arbejdsopgaver indebærer grundig vurdering af hørenedsættelsens størrelse og art ved at udføre fuld audiometri af kunder og herefter tilpasse høreapparaterne. Derudover tager du aftryk af øret, udfører efterkontrol og justeringer samt laver reparationer og journalnotater. Det er din opgave at sikre en tryg, behagelig og yderst faglig og professionel dialog med kunden gennem hele processen. Som audiologist hos Dansk HøreCenter vil du opleve et særligt fokus på kundeservice og kvalitet, hvorfor der allokeres mere tid til kundekonsultationer, end hvad normen i branchen er. Du arbejder samtidig med det nyeste teknologiske udstyr, hvilket tilsammen skaber rammerne for at yde den bedste kundeoplevelse og aldrig gå på kompromis med kvaliteten af kunderådgivningen og audiologien.

Passioneret audiologist med sans for teknik og mennesker
Du har en uddannelsesbaggrund som audiologiassistent, audiolog eller audiologopæd og mindst to års erfaring fra en lignende stilling, hvor du er blevet fortrolig med audiologistiske undersøgelser og målemetoder. Dit dansk er flydende i både skrift og tale, og det er en fordel, hvis du behersker engelsk. Du evner at tale tydeligt, præcist og letforståeligt, og som person er du social, ansvarsfuld og dedikeret. Du besidder basale kommercielle egenskaber, så du formår at skabe tætte relationer med fokus på den langsigtede kunderejse. Du har sans for teknik, en god menneskelig forståelse, og din passion for audiometri er ikke til at tage fejl af. Du trives i et kollegialt fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet, og du motiveres af at yde en grundig og unik kundeservice, hvor du kan være empatisk, tryghedsskabende og løsningsorienteret.

Mangfoldighed, teamspirit og faglighed
Hos Dansk HøreCenter er der rig mulighed for faglig og personlig udvikling bl.a. via deres eget unikke akademi for audiologi samt kontinuerlige 1:1 sparringssamtaler. Der er ligeledes gode muligheder for at gøre karriere som specialist eller leder. Kulturen er baseret på tillid og medarbejderinvolvering, og man omfavner forskelligheder, har fokus på den enkelte medarbejder og på at have det sjovt, mens man arbejder. Du bliver en del af et stærkt kollegialt fællesskab på tværs af din region, hvor du tilknyttes to arbejdssteder, men får mulighed for at arbejde i andre hørecentre i din region. Der er mulighed for at vælge 3, 4 eller 5 dages arbejdsuge.

Ved opstart er der tilrettelagt et struktureret 8 ugers onboardingforløb, hvor du får en grundig introduktion til Dansk HøreCenter og deres unikke proces for kunderådgivning og salg.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Cecillie Meilby Lyngstrand på e-mail cml@betterpeople.dk eller på mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles ordentligt, fortroligt og med diskretion. 

Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning, bedes du kontakte os. 
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Audiologist søges til Dansk HøreCenter, Silkeborg-området

Audiologist søges til Dansk HøreCenter, Silkeborg-området

Virksomhed
Dansk HøreCenter

Sted
Silkeborg

Kategori
Salg

Cecillie Meilby Lyngstrand

Spørgsmål til jobbet?

Cecillie Meilby Lyngstrand

+45 5382 4466

cml@betterpeople.dk