Brandrådgiver søges til Constructa, Silkeborg

Vil du være brandrådgiver i et faglig stærkt team, hvor der er rig mulighed for at forme dit job efter dine kompetencer og ønsker? Trives du i et miljø med tværfagligt samarbejde og nærværende ledelse? Så er du formentlig den brandrådgiver, vi leder efter.

betterpeople søger på vegne af Constructa i Silkeborg en brandrådgiver.

Constructa er en uvildig, rådgivende virksomhed, hvor 60 kompetente medarbejdere fordelt på virksomhedens tegnestuer rådgiver inden for ingeniør- og arkitektfaget.

Brandrådgiver med varieret hverdag og indflydelse
Som brandrådgiver indgår du i brandteamet bestående af snart to dygtige medarbejdere, og på sigt fire medarbejdere, der supplerer og understøtter hinanden fagligt og personligt. Som brandrådgiver hos Constructa er du både sparringspartner i forhold til tværfaglige kollegaer og kunder, og dine opgaver vil primært bestå af projektering og rådgivning inden for brandsikkerhed af både mindre og mellemstore renoveringsopgaver samt ny- og ombyg. Din arbejdsdag er varieret, og du har stor indflydelse på planlægningen og udførelsen af opgaverne og dagligdagen. Det forventes, at du har lyst til at varetage både kunde- og myndighedskontakt.

Erfaring med projektering og rådgivning
Dine kvalifikationer har du opnået gennem flere års erfaring i rollen som rådgiver, hvor du har opnået erfaring med projektering af byggeri og brandrådgivning. Du er formentlig uddannet bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt eller lignende. Vigtigst er det, at du er certificeret brandrådgiver inden for minimum kategori 2. For at blive en succes i Constructas arbejdsfællesskab besidder du dygtighed, eftertanke og ordentlighed i både omgangsform, viden og indsats.

Tværfaglighed, tæt samarbejde og positiv atmosfære
Constructa er en dynamisk virksomhed, hvor der arbejdes i tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunden. Det er en arbejdsplads, som er præget af fælles passion og et ekstraordinært godt socialt samvær. Du bliver en del af en arbejdsplads med stærke værdier, hvor medarbejderne er glade for at komme, og hvor alle bidrager til en positiv atmosfære og et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed. Constructa prioriterer en hverdag, hvor forretning, dygtiggørelse og hverdagsliv harmonerer i en sund balance.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

Brandrådgiver søges til Constructa, Silkeborg

Brandrådgiver søges til Constructa, Silkeborg

Virksomhed
Constructa

Sted
Silkeborg

Kategori
Kontor

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk