Business Controller til INTER SALES/Denver Electronics®

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du den visionære, datadrevne type, og har du erfaring med BI og driftsøkonomi kombineret med en stærk forretningsforståelse? Så får du her en unik mulighed for at udvikle og forme BI-området i en international forbrugerelektronikvirksomhed i stigende vækst.


betterpeople A/S søger på vegne af INTER SALES.

Siden grundlæggelsen af INTER SALES i år 1990, der startede som en familieejet importør af audio og video, er virksomheden vokset til et internationalt forbrugerelektronikfirma, der producerer en bred vifte af produkter under mærket Denver Electronics® med over 450 egne Denver produkter. Produktgruppen omfatter en lang række af moderne forbrugerelektronikprodukter lige fra e-scootere/el-løbehjul til Smart Home komponenter. INTER SALES beskæftiger ca. 65 medarbejdere og leverer imponerende resultater år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland og Spanien samt et bredt salgs- og distributionsnetværk i hele Europa.

Udvikling af Business Intelligence-løsninger til hele forretningen
Din primære opgave bliver at tage essensen ud af store mængder data og derfra sikre overskuelig præsentation af forretningskritisk ledelsesinformation og omsætte forretningsbehov til strategiske BI-løsninger, som fx at definere og udvikle INTER SALES’ KPI’er. Du vil således udvikle og vedligeholde Business Controlling og BI-området for INTER SALES, hvor du mestrer indsamling, bearbejdning, integration og præsentation af data, som du løbende holder INTER SALES’ ledelse og bestyrelse informeret om.

Du bliver en del af finansteamet, bestående af fem medarbejdere, med direkte reference til INTER SALES’ Head of Finance, som du også har din primære sparring med.

Vi søger dig, der har en udpræget forretningsforståelse, som arbejder for høj validitet i dit arbejde og forstår kunsten i at koge data ned til essentiel information og derigennem medvirke til at optimere forretningen. Du kommer til at arbejde bredt inden for både driftsøkonomi og Business Intelligence, samtidigt med at du får mulighed for at specialisere dig i Targit.

Hybrid mellem BI og Business Controller og en forkærlighed for komplekse data
For at få succes i rollen forestiller vi os, at du har en økonomibaggrund, eventuelt erfaring fra en økonomiafdeling eller revisionsfirma i ca. 3-5 år, og derfra har fået en stigende interesse for forretningens komplekse data og specialiseret dig i Business Intelligence-løsninger - heriblandt præsentation af data, så de både er pædagogisk formidlet samt visuelt forenklende. Da der er samarbejde med INTER SALES’ internationale kontorer, skal du være stærk i engelsk mundtligt såvel som skriftligt. Det er en forudsætning, at du har flair for IT-systemer og er en haj til Excel, og fx mestrer Pivot. Hertil skal du gerne være velbevandret i MS ERP-systemer, og så er det en klar fordel, at du har erfaring med Targit. Basis registreres i Navision, Navision-erfaring er dog ikke et krav.

Det vigtigste er, at du har interessen og indsigten til at dygtiggøre dig inden for Business Controlling og Business Intelligence. Vi ser gerne, at du har haft berøring med andre områder end finans, fx produktion med kendskab til værdikæden. Du har en skarp analytisk sans og evner at sætte dig ind i komplekse data samtidig med, at du bevarer overblikket.

Du er selvkørende og proaktiv, og du formår via dine visionære og innovative evner at udfordre status quo og sikre høj struktur og kvalitet i dit arbejde. Derudover er du nem at arbejde sammen med, da rollen kræver samarbejde på tværs af INTER SALES’ forskellige afdelinger.

Mulighed for at gøre en forskel
Som Business Controller hos INTER SALES får du et spændende job, hvor du er med i forreste række af en dynamisk branche med forbrugerelektronik. Der er stor mulighed for, at du kan gøre en forskel, da der er masser af muligheder, der bare venter på at blive udnyttet.
INTER SALES er en virksomhed bygget op omkring en fælles passion og dyb know how inden for forbrugerelektronik kombineret med godt købmandskab, hårdt arbejde og sund fornuft. Siden begyndelsen i 90’erne har INTER SALES skabt stabil vækst, og i dag er INTER SALES en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet og med fortsat vækst og uanede muligheder. Læs mere om INTER SALES her.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller Gitte Lundgaard Carlsen på e-mail glc@betterpeople.dk eller på mobil 2214 5747. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Business Controller til INTER SALES/Denver Electronics®

Business Controller til INTER SALES/Denver Electronics®

Virksomhed
INTER SALES/Denver Electronics®

Sted
Aarhus, Søften

Kategori
Økonomi

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Gitte Lundgaard Carlsen

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Lundgaard Carlsen

+45 2214 5747

glc@betterpeople.dk