Client Solution Manager søges til IMS - en del af Visma

Kunne du tænke dig en central rolle i opbygningen af en velfungerende salgsafdeling, og motiveres du af at gøre en markant forskel for dine kunder i brobygningen mellem IT og forretning? Stortrives du med korte beslutningsveje og en uformel, nordisk ledelsesstil i en sund virksomhed med et stærkt kollegialt sammenhold? Så er du måske IMS’ nye Client Solution Manager.

IMS er specialiseret i digitalisering af dokumenthåndtering (ESDH-løsninger). Virksomheden er hver eneste dag med til at sikre effektive arbejdsgange hos hundredvis af virksomheder og offentlige institutioner, mindske ressourcespild og sørge for, at medarbejderne bruger tid på meningsfuldt arbejde. IMS består af 17 dedikerende medarbejdere og er en del af Visma-koncernen, som beskæftiger over 11.000 medarbejdere.

Salgsrepræsentant og nøglerolle i opbygningen af salgsfunktion
Som Client Solution Manager hos IMS bliver du virksomhedens salgsrepræsentant og kundens betroede rådgiver i brobygningen mellem IT og forretning. Sagt med andre ord bliver din fornemmeste opgave i tæt dialog med kunden at identificere og konkretisere deres forretningsbehov samt kommunikere løsningsbeskrivelser, der ikke er definerede på forhånd.

IMS sælger hovedsageligt til danske kunder og har lange kundeforhold, hvilket betyder, at du vedligeholder eksisterende kunder samtidig med, at du følger op på mail- og kampagneleads og er opsøgende i forhold til nye kunder i både eksisterende - og nye markeder.

Du får samtidig en nøglerolle i opbygningen af en velfungerende salgsfunktion, som du udvikler i tæt samarbejde med virksomhedens salgsdirektør, som du referer til. Sammen bygger I den salgsmotor og strukturen for de salgsprocesser, der skal forme fremtiden for IMS.

Tillidsfuld og erfaren konsulent inden for løsningssalg
Dine kvalifikationer har du opnået gennem flere års erfaring med B2B løsnings- eller systemsalg inden for IT, hvor du har fungeret som 'trusted advisor' for dine kunder. Du har formentlig +3 års erfaring med ESDH/EDM-løsninger, og du er fagligt skarp og kan dit stof, når det kommer til viden om IT-løsninger. Du forstår at sætte dig ind i kundens forretning og forretningsprocesser, og du kender værdien af at udfordre og bringe din viden i spil, når du skal oversætte forretningsbehov til skræddersyede løsninger. Har du solgt til det offentlige og kendskab til offentlige udbud, er det en fordel. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men en teknisk baggrund med erfaring inden for MS Office og webapps kan være et plus.

Som person er du energisk og socialt anlagt. Du kæmper for sagen og er vedholdende, tålmodig og ordentlig, og du prioriterer gode og tillidsfulde relationer. Du er god til at lytte og sætter dig ydmygt ind i tingene, ligesom du bevarer overblikket, koordinerer og følger salgsprocesser til dørs.

Sund virksomhed med højt til loftet og en uformel, nordisk ledelsesstil
Du bliver en del af en sund og veldreven virksomhed med korte beslutningsveje, en flad organisationsstruktur og en uformel, nordisk ledelsesstil. Der er højt til loftet og et godt kollegialt samvær, hvor man sparrer med hinanden og laver sociale aktiviteter sammen.

Du tilbydes en spændende stilling, hvor du får mulighed for at være med til at forme en salgsfunktion inden for få rammer, og du bliver en nøgleperson i en mindre organisation, hvor du vil opleve en høj grad af frihed under ansvar med mulighed for at skabe betydelige resultater.

IMS er en del af den nordiske IT-koncern Visma, hvilket betyder, at IMS har en stærk koncern i ryggen med solid opbakning fra øverste led, mens det daglige arbejde er lokalt forankret – på den måde nyder IMS godt at det bedste fra begge verdener, hvilket også skaber gode karrieremuligheder for dig som medarbejder.

IMS holder til i Pakhusene på Aarhus Ø sammen med en række andre Visma-selskaber, hvilket har gjort et endnu tættere samarbejde muligt til stor gavn for kunderne. Visma-selskaberne er fordelt på to etager og huser 75 medarbejdere, der kan boltre sig på +1.500 kvadratmeter med både tagterrasse og fodboldbane.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller Gitte Højlund på e-mail gh@betterpeople.dk eller på mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Client Solution Manager søges til IMS - en del af Visma

Client Solution Manager søges til IMS - en del af Visma

Virksomhed
IMS A/S

Sted
Aarhus

Kategori
Salg

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk