Controller søges til LINDBERG

LINDBERG leder efter en faglig skarp Controller, der trives med selvstændige og alsidige opgaver. I rollen som Controller bliver du tovholder på at samle data og rapportere i en innovativ og global virksomhed.

betterpeople A/S søger på vegne af LINDBERG en Controller 

Om LINDBERG 
LINDBERG er en af de førende globale spillere inden for designorienterede high-end brillemærker, der med sit unikke mindset har revolutioneret design af briller. Således designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger LINDBERG briller globalt til omhyggeligt udvalgte partnere i 138 lande. Med tankegangen Vi gør det enten exceptionelt eller overhovedet ikke insisterer LINDBERG på originalitet og topkvalitet i alt, hvad de gør.   

Kering Eyewear og LINDBERG har indgået en aftale om, at Kering Eyewear erhverver 100% af aktiekapitalen i LINDBERG. Kering er en global lukususgruppe, der styrer udviklingen af en række kendte designhuse inden for mode, lædervarer, smykker og ure, heriblandt: Gucci, Saint Laurent, Balenciaga og Kering Eyewear. 

Regnskabshåndtering og optimering af rapporteringsprocesser 
Som Controller hos LINDBERG bliver du en del af en velfungerende økonomi- og finansafdeling, hvor du vil supplere og sparre med et engageret og stabilt team, der arbejder med registrering og rapportering af koncernens økonomi. Du vil specifikt blive ansvarlig for at opbygge, igangsætte og drive et effektivt rapporteringssystem til Kering. Du vil referere direkte til LINDBERGs Finance Manager. Dine arbejdsopgaver spænder bredt og vil blandt andet omfatte regnskabshåndtering, udarbejdelse og udvikling af månedsregnskaber samt konsolidering, afstemning og opfølgning på afvigelser og årsafslutning.  

Du vil stå for controlling af danske og udenlandske datterselskaber, og du påtager dig herudover opgaver og ad-hoc analyser for Finance Manager og CFO. Din rolle indebærer desuden at drive optimering af rapporteringsprocesser og arbejdsgange, herunder interne kontroller.  

Dedikeret, struktureret og faglig stærk Controller 
Din viden og erfaring har du opnået fra en lignende stilling, hvor du har nogle års praktisk erhvervserfaring fra regnskabs- eller revisionsbranchen. Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som HDR eller cand.merc.aud., og du besidder gode analytiske evner. Du er desuden en erfaren bruger af IT, herunder Excel, og det er en fordel, hvis du har erfaring med Axapta 12. Du taler og skriver dansk og engelsk.  

Du er en pålidelig person, der arbejder godt under skarpe deadlines, og så er du vedholdende i din tilgang til opgaverne. Du motiveres af selvstændigt arbejde, hvor du arbejder struktureret samtidig med, at du evner og har lyst til at tage fat i nye områder. Du har flair for samarbejde og kommunikation på tværs af organisationen og står ikke af vejen for at løse visse opgaver i fællesskab. 

Iværksætterånd, passion og stemning 
Du bliver en del af en ambitiøs og unik virksomhedskultur skabt af kompetente og yderst passionerede medarbejdere, der gennem en udpræget iværksætterånd sammen skaber succes verden over. Miljøet er præget af virksomhedens flade organisationsstruktur, som baner vejen for en uformel tone og tilgang til hinanden og ikke mindst den suveræn gode ”vi-stemning”, du vil opleve i virksomheden. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople    
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.  
 
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.  
 
(C) betterpeople A/S 

Controller søges til LINDBERG

Controller søges til LINDBERG

Virksomhed
LINDBERG

Sted
Åbyhøj

Kategori
Økonomi

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Sine Fæste

Spørgsmål til jobbet?

Sine Fæste

+45 2685 1760

sfm@betterpeople.dk