Deltids Sales Assistant søges til alton&heim i Aarhus

Har du interesse for design og interiør? Og har du et naturligt salgstalent? Så har vi stillingen til dig hos alton&heim!

Salgstalent og frontfigur i showroom
Som Sales Assistant skal du være med til at sælge og profilere alton&heim, og sammen med resten af teamet bidrager du til at skabe gode resultater. Du bliver en af frontfigurerne, som kunderne møder i showroomet, og dit arbejde er at sikre god kundeservice og vejledning, der fører til det helt rigtige valg for den enkelte kunde. Desuden er det din opgave at sørge for, at showroomet altid fremstår skarpt og professionelt.

Udadvendt og samarbejdende person
Du brænder for salg, du er konkurrencemenneske, og du motiveres af resultater både personligt og på teamniveau. Du brænder for at gøre et positivt indtryk på kunderne, og du værdsætter en hverdag, hvor personlig service og kundetilfredshed er altafgørende.
Du har evt. erfaring med salg fra tidligere jobs. Vigtigst er det dog, at du er udadvendt, initiativrig og fleksibel, ligesom du har gode samarbejdsevner. Din imødekommenhed er ikke til at tage fejl af, og du har nemt ved at snakke med mange forskellige mennesker. Du er en engageret person, som tør og vil tage selvstændigt ansvar.

Hvem er vi?
alton&heim er et nyere, internationalt møbelbrand med showrooms i København og Aarhus. Vores produkter er designet af danske designere i skarp, ny skandinavisk stil. Møblerne produceres i Europa, og der er fokus på miljøvenlig produktion og anvendelsen af bæredygtige materialer.

Studiejob i en spændende virksomhed
Der er tale om et studiejob på cirka 3-10 timer om ugen. Der er mulighed for yderligere timer i perioder med ferie - ligesom vi tilgodeser eksamensperioder. Du bliver som Sales Assistant ansat i en international møbelkoncern med seriøse ambitioner.

Kunne du tænke dig at høre mere?
Synes du stillingen lyder interessant, så upload din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Ansøgninger vil blive behandlet løbende, så send gerne afsted med det samme. Har du spørgsmål til stillingen i Aarhus, er du meget velkommen til at kontakte Store Manager, Maja Challi på mac@altonheim.com eller komme forbi showroomet, Sankt Clemens Stræde 18, 8000 Aarhus.

(C) betterpeople A/S

Deltids Sales Assistant søges til alton&heim i Aarhus

Deltids Sales Assistant søges til alton&heim i Aarhus

Virksomhed
alton&heim

Sted
Aarhus

Kategori
Salg