Deltids Sales Assistant søges til alton&heim i København

Har du interesse for design og interiør? Og har du et naturligt salgstalent? Så har vi stillingen til dig hos alton&heim!

alton&heim er et nyere, internationalt møbelbrand med showrooms i Aarhus, Oslo og København. Deres produkter er designet af danske designere i skarp, ny skandinavisk stil. Møblerne produceres i Europa, og der er fokus på miljøvenlig produktion og anvendelsen af bæredygtige materialer. 

Frontfigur i showroom
Som Sales Assistant skal du være med til at sælge og profilere det nyere møbelbrand, og sammen med resten af teamet bidrager du til at skabe gode resultater. Du bliver en af frontfigurerne, som kunderne møder i showroomet og dit arbejde er at sikre god kundeservice og vejledning, der fører til det helt rigtige salg for den enkelte kunde. Desuden er det din opgave at sørge for, at showroomet altid fremstår skarpt og professionelt.

Udadvendt og samarbejdende person
Du brænder for at gøre et positivt indtryk på kunderne, og du værdsætter en hverdag, hvor personlig service og kundetilfredshed er altafgørende. Du har muligvis erfaring med salg fra tidligere jobs, men vigtigst er det, at du er udadvendt, initiativrig og fleksibel, ligesom du har gode samarbejdsevner. Din imødekommenhed er ikke til at tage fejl af, og du har nemt ved at snakke med mange forskellige mennesker. Du er en engageret person, som tør og vil tage selvstændigt ansvar.

Studiejob i en spændende virksomhed
Der er tale om et studiejob på cirka 4-16 timer om ugen. Arbejdstiden er både eftermiddags- og weekendarbejde. Der er mulighed for yderligere timer i perioder med ferie - ligesom vi tilgodeser eksamensperioder. Du bliver som Sales Assistant ansat i en nyopstartet, international møbelkoncern med seriøse ambitioner, hvor der er lagt op til en spændende rejse.

Kunne du tænke dig at høre mere? 
Synes du stillingen lyder interessant, så send din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Har du spørgsmål til stillingen i København, er du meget velkommen til at kontakte Store Manager Adam Gammelgaard på asg@altonheim.com eller komme forbi showroomet, Kronprinsensgade 7.

Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

Deltids Sales Assistant søges til alton&heim i København

Deltids Sales Assistant søges til alton&heim i København

Virksomhed
alton&heim

Sted
København

Kategori
Salg