betterpeople A/S søger Erfaren AWS udvikler til Trifork A/S

Er du en solid, erfaren softwareudvikler, og har du grundig erfaring med AWS? Motiveres du af høj faglighed, tæt kundesamarbejde og innovative softwareløsninger med nyeste teknologier? Så bliv Triforks nye AWS udvikler!

Trifork er en attraktiv IT-virksomhed, der er kendt for sin høje faglighed og troværdighed. Virksomheden rummer et udpræget udvikler-miljø, hvor teknologien altid er i fokus - ikke for teknologiens skyld, men for kundens.

Udviklingen af morgendagens digitale oplevelser inden for connected toys
Du bliver en integreret del af et agilt udviklingsteam med et højt fagligt niveau, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med din kunde, som er verdensførende inden for connected toys. Du får en afgørende rolle i udviklingen af innovative software løsninger sammen med kunden, hvor du tager del i design, arkitektur og udvikling. Du indgår i tæt dialog med kunden, hvor du bl.a. kommunikerer med arkitekter og projektledere. I teamet arbejder I dedikeret imod etableringen af robuste og skalerbare tekniske løsninger, som hjælper kunden med at bygge morgendagens digitale oplevelser. Hos Trifork bliver du som erfaren AWS udvikler involveret i hele beslutningsprocessen, bl.a. i forhold til tidsramme, forskellige estimater og kodningssprog. Når du ikke er ude hos kunden, har du base på kontoret i Aarhus C.

Erfaren udvikler inden for AWS
Dine kompetencer har du opnået gennem tidligere stillinger, hvorfra du har programmeringserfaring og solid forståelse for de teknologiske-, design- og arkitekturmæssige aspekter. Du er formentlig uddannet datalog, softwareingeniør, datamatiker eller lignende, er fagligt skarp og har stor erfaring med udvikling og drift af backend-services på AWS. Du er teknisk nysgerrig og går forrest i tilegnelsen af ny viden, da faglig udvikling og sparring er afgørende for Triforks DNA. Du arbejder i dag både med design, arkitektur og den kodende del af dine projekter. Du har derudover forståelse for både frontend, backend og DevOps. 

Dynamisk virksomhed med mulighed for udvikling
Trifork er en dynamisk virksomhed med en flad struktur, hvor der arbejdes i agile teams i tæt samarbejde med kunden. Der er plads til forskellighed og selvstændighed, hvilket sikrer korte beslutningsprocesser og en vellykket lean-startup-kultur. Fagligheden vægtes højt, og arbejdsmiljøet indbyder til faglig og personlig udvikling, som styrkes gennem Trifork Academy, der blandt andet tilbyder Scrum-certificering, Hackerdays, GOTO Nights og konferencer. Yderligere afholdes der årligt en strategitur for alle ansatte, hvor der er fokus på teambuilding og kultur, for at fastholde og udvikle et sundt arbejdsmiljø på tværs af lokaliteter. Som ny i Trifork får du fra første dag tilknyttet en kollega, som guider dig gennem din opstart, og du vil inden for de første par måneder deltage i Trifork family training med kollegaer fra Triforks internationale kontorer.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. E
n fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

betterpeople A/S søger Erfaren AWS udvikler til Trifork A/S

betterpeople A/S søger Erfaren AWS udvikler til Trifork A/S

Virksomhed
Trifork A/S

Sted
Aarhus

Kategori
IT

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk