betterpeople A/S søger en erfaren full-stack udvikler til Trifork A/S

Er du skarp inden for softwareudvikling til Android og iOS, og har du erfaring med Unity? Motiveres du af at skabe innovative IT-løsninger for kunden, og vil du være en del af en virksomhed i vækst med spændende projekter og gode kollegaer? Så bliv Triforks nye full-stack udvikler!

Trifork er en attraktiv IT-virksomhed, der er kendt for sin høje faglighed og troværdighed. Virksomheden rummer et udpræget udvikler-miljø, hvor teknologien altid er i fokus - ikke for teknologiens skyld, men for kundens.

Central rolle i udviklingen af innovative løsninger
Som udvikler hos Trifork bliver du en integreret del af et agilt udviklingsteam med et højt fagligt niveau. Du får en central rolle i udviklingen af innovative software løsninger til virksomheder inden for connected toys, industri, sundhed og fintech. Du får ansvar for egne projekter, gerne i samarbejde med en anden udvikler, da faglig sparring er afgørende for virksomhedens udvikling og DNA. I teamet arbejder I dedikeret imod etableringen af robuste og skalerbare tekniske løsninger, som hjælper kunderne med at bygge morgendagens digitale oplevelser. Hos Trifork bliver du som udvikler involveret i hele beslutningsprocessen, blandt andet i forhold til tidsramme, forskellige estimater og kodningssprog. Når du ikke er ude hos kunderne, har du base på kontoret i Aarhus C.

Fagligt dygtig og teknisk nysgerrig udvikler
Dine kompetencer har du opnået gennem tidligere stillinger, hvorfra du har programmeringserfaring med dyb teknisk og teoretisk indsigt. Du er formentlig uddannet datalog, ingeniør eller lignende, er fagligt skarp og har stor erfaring med udvikling til iOS og Android. Du er teknisk nysgerrig og går forrest i tilegnelsen af ny viden. Du arbejder i dag med en række teknologier, som med fordel kan være flere af følgende: Java, C#, Unity, Bluetooth, AI, Cloud, Git og GitLab. Desuden har du interesse i og forståelse for Design Patterns, sikkerhedsmæssige problemstillinger og arkitektur. Det er et stort plus, hvis du har erfaring med web-baserede teknologier og frameworks. 

Dynamisk virksomhed med fokus på medarbejderudvikling
Trifork er en dynamisk virksomhed med en flad struktur, hvor der arbejdes i agile teams i tæt samarbejde med kunden. Der er plads til forskellighed og selvstændighed, hvilket sikrer korte beslutningsprocesser og en vellykket lean-startup-kultur. Fagligheden vægtes højt og arbejdsmiljøet indbyder til faglig og personlig udvikling, som styrkes gennem Trifork Academy, der blandt andet tilbyder Scrum-certificering, Hackerdays, GOTO Nights og konferencer. Yderligere afholdes der årligt en strategitur for alle ansatte, hvor der er fokus på teambuilding og kultur, for at fastholde og udvikle et sundt arbejdsmiljø på tværs af lokaliteter. Som ny i Trifork får du fra første dag tilknyttet en kollega, som guider dig gennem din opstart, og du vil inden for de første par måneder deltage i Trifork family training med kollegaer fra Triforks internationale kontorer. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst betterpeoples CEO & Partner, Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 

(C) betterpeople A/S 

betterpeople A/S søger en erfaren full-stack udvikler til Trifork A/S

betterpeople A/S søger en erfaren full-stack udvikler til Trifork A/S

Virksomhed
Trifork A/S

Sted
Aarhus C

Kategori
IT

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk