Erfaren lønbogholder og Visma-officer til Dansk Industri (DI)

I stillingen som lønbogholder bliver du en del af et dygtigt og sparrende team, som prioriterer faglig udvikling højt. Her vil du trække på din erfaring og viden som lønbogholder, og på samme tid få muligheden for at videreudvikle din faglighed i en stor dynamisk organisation.

betterpeople A/S søger på vegne af DI en lønbogholder

Med en position som Danmarks største arbejdsgiver og erhvervsorganisation, hjælper DI deres medlemmer med at vinde, for når virksomhederne i Danmark vinder, vinder hele Danmark. DI blev i 2020 sammenlagt med Dansk Byggeri, og er i fuld gang med at konsolidere og standardisere deres forretningsgange og systemer, hverdagen og processerne. Øverst på dagsordenen er digitalisering, bl.a. et nyt ERP-system, da ambitionen er at arbejde papirløst og så vidt muligt automatiserer processerne.

Alsidig og administrativ lønbogholder med teamspirit
I rollen som lønbogholder ved DI er din primære opgave, i de forberedende faser inden lønkørsel, at samle alle informationer omkring medarbejdernes ferie, udlæg, kørsel mv. med henblik på at forberede lønnen, hvilket alt sammen udarbejdes i lønsystemet Visma. Det vil derfor være din opgave at sikre, at lønsystemet stemmer med ERP-systemet, og at alle godkendelsesprocedurer er overholdt.

Som DI’s lønbogholder får du dine egne opgaver, som løses i tæt samarbejde med dine kolleger i lønningsbogholderiet. Lønningsbogholderiet er kendetegnet ved at være et dybt engageret og fagligt sparrende team. Du vil få en bred kontakt til resten af afdelingen og særligt HR.
Din kommende chefs ledelsesgrundlag bygger på uddelegering, frihed under ansvar og sparring. Her understreger det, at ”Kvalitet er vigtigt, og når vi laver fejl, bruger vi dem til at blive bedre”. Du vil desuden løbende blive tilbudt kurser og uddannelser til at højne din faglige udvikling.

Visma-officer med flair for systematik og samarbejde
Vi forestiller os, at du har mindst 5-6 års erfaring som lønbogholder, og af dit team bliver set som den samarbejdende og rutinerede kollega, der drives af, at teamet når i mål inden for de aftalte tidsrammer. Der er ikke alene et fokus på at nå deadlines, men at du udvikler dig fagligt i takt med de udfordringer, der kan forekomme.

Det er væsentligt at du motiveres af at arbejde digitalt og få tallene til at stemme og løse de gotiske knuder, der kan opstå undervejs i de forberedende faser inden lønkørsel. Det betyder at du har naturligt flair for systematik og struktur, og du er typen, der tiltales af at dykke ned i detaljerne for at opnå det bedste resultat. DI bakker op om at holde dine kompetencer ajour med eksempelvis ekstra kurser for at sikre, at du altid er på forkant. Vi ser gerne, at det falder dig naturligt at dele ud af din viden og ikke mindst opbygge de gode kollegiale relationer.

Som person er du således kendt som den positive og humørfyldte kollega, og den som både medarbejderne og lederne oftest går til, når de har spørgsmål om løn. Du tager selv teten og har helt tjek på at få informeret interessenter og kolleger i Økonomi og Finans løbende. Endeligt er du en rutineret Excel-bruger og har flair for IT, samt viljen til at arbejde proaktivt med digitalisering og procesoptimering.

Bliv del af en stor organisation og afdeling der sætter faglighed og samarbejde øverst
Du får 30 kolleger i Økonomi og Finans med kompetencer inden for alle områder af en økonomifunktion. I afdelingen arbejdes der for at DI’s økonomiske ressourcer, som er stillet til rådighed af deres medlemmer, bliver disponeret klogt, og at servicere de mange medlemsforeninger og deres øvrige 750 kolleger. Økonomi og Finans sidder samlet i et storrumskontor på 1. sal i Industriens hus ud mod Tivoli.

Som ansat i DI får du nogle fantastiske kolleger med højt humør og stor faglighed, en arbejdsplads med en central beliggenhed, en lækker frokostordning, heltidsulykkeforsikring, sundhedsforsikring og mulighed for hjemmearbejde i forhold til IT-udstyr og kontorudstyr efter behov. For blot at nævne nogle få goder ud af mange.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Gitte Lundgaard Carlsen på e-mail glc@betterpeople.dk eller på mobil 2214 5747. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

 

 

 Erfaren lønbogholder og Visma-officer til Dansk Industri (DI)

Erfaren lønbogholder og Visma-officer til Dansk Industri (DI)

Virksomhed
Dansk Industri (DI)

Sted
København

Kategori
Økonomi

Gitte Lundgaard Carlsen

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Lundgaard Carlsen

+45 2214 5747

glc@betterpeople.dk
Cecillie Meilby Lyngstrand

Spørgsmål til jobbet?

Cecillie Meilby Lyngstrand

+45 5382 4466

cml@betterpeople.dk