Erfaren VVS-ingeniør søges til Constructa A/S

Motiveres du af at bruge og dele din viden og erfaring, og kan du se dig selv i en central rolle som fagansvarlig teamleder i et installationsteam, hvor der er rig mulighed for at forme dit job efter dine kompetencer og ønsker? Har du solid erfaring med projektering af VVS og ventilation samt energirådgivning, og trives du i et miljø med tværfagligt samarbejde og nærværende ledelse? Så er du formentlig den VVS-ingeniør, vi leder efter.

betterpeople søger på vegne af Constructa i Silkeborg en erfaren VVS-ingeniør til rollen som fagansvarlig teamleder i installationsteamet.

Constructa er en uvildig, rådgivende virksomhed, hvor innovativ tænkning og stor byggefaglig bredde spiller en essentiel rolle i at gøre kundernes ønsker og behov til virkelighed. Constructa rådgiver inden for ingeniør- og arkitektfaget og beskæftiger ca. 60 medarbejdere fordelt i Horsens, Roskilde, Bjerringbro og på virksomhedens hovedkontor i Silkeborg.

Central rolle i installationsteamet med indflydelse og ansvar
Som en del af Constructas installationsteam, bestående af 4 dygtige fuldtidsmedarbejdere inden for VVS-, ventilations-, el- og energirådgivning, får du sammen med teamet det samlede fagansvar for installationsområdet. Teamet varetager installationsprojektering og -rådgivning på egne og andres projekter. Dine opgaver vil som udgangspunkt bestå af projektering og rådgivning inden for installationer i forbindelse med såvel renoveringsopgaver og ny- og ombyg. Der er tale om et alsidigt job, som du selv har indflydelse på at udvikle. Du arbejder tæt sammen med dine kolleger i teamet, hvor faglig sparring og vidensdeling udgør et væsentlig parameter i at sikre kunderne kompetente løsninger præget af kvalitet og kontinuitet. Det forventes, at du tager del i at udvikle og sætte retningen i installationsteamet sammen med Teamchefen for afdelingens Ingeniører, så jeres vidensniveau og rådgivende arbejde bliver optimeret løbende. Du vil opleve en varieret hverdag med en høj grad af frihed under ansvar, samt en uformel og imødekommende omgangsform.

Solid erfaring med projektering og rådgivning
Dine kvalifikationer har du opnået gennem en del år i rollen som rådgiver, hvor du har opnået solid erfaring med projektering og rådgivning inden for installationer og energi. Du har meget gerne en praktisk baggrund inden for VVS-faget og en videreuddannelse til VVS-ingeniør. Vigtigst er det, at du kan omsætte din viden og erfaring til værdiskabelse for såvel kunder som kollegaer. Som person er du faglig stolt, og du nyder at dele din viden og dine erfaringer med dine kollegaer og dermed sikre et fagligt højt niveau i teamet, ligesom du generelt værdsætter et stærkt tværfagligt samarbejde. For at blive en succes i Constructas arbejdsfællesskab besidder du dygtighed, eftertanke og ordentlighed i både omgangsform, viden og indsats. Din tilgang til arbejdet er struktureret, og du foretrækker at være på forkant via positiv kommunikation og forventningsafstemning.

Tværfaglighed, tæt samarbejde og positiv atmosfære
Constructa er en dynamisk virksomhed, hvor der arbejdes i tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunden. Det er en arbejdsplads, som er præget af fælles passion og et ekstraordinært godt socialt samvær. Du bliver en del af en arbejdsplads med stærke værdier, hvor medarbejderne er glade for at komme, og hvor alle bidrager til en positiv atmosfære og et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed. Constructa prioriterer en hverdag, hvor forretning, dygtiggørelse og hverdagsliv harmonerer i en sund balance.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

Erfaren VVS-ingeniør søges til Constructa A/S

Erfaren VVS-ingeniør søges til Constructa A/S

Virksomhed
Constructa A/S

Sted
Silkeborg

Kategori
Byggeri

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk