Franchise forsikringsmægler søges til RTM på Sjælland

Vi leder efter dig, der ønsker at drive din egen forretning og samtidig være en del af en succesfuld virksomhed med gode kolleger og enestående sparringsmuligheder.

I takt med RTM's forsatte vækst søger vi nu en engageret forsikringsmægler, som er klar på at blive en del af det kompetente team, som holder til på RTM's hovedhontor i Greve. Som franchise forsikringsmægler trækker du på din erfaring inden for erhvervsforsikring, benytter dit flair for kundeorientering og det selvstændigt at gå til opgaven og udvide kundeporteføljen. 

RTM er en uafhængig forsikringsmægler inden for industri-, erhvervs- samt pensionsforsikring, som samarbejder med forsikrings- og pensionsselskaber i Danmark. Virksomheden er en af de største danskejede mæglervirksomheder og betjener udelukkende erhvervskunder med afsæt i værdierne menneskelig, proaktiv og struktureret.

Opbygning af egen kundeportefølje og kundepleje i højsæde
Som franchisetager hos RTM forsikring er din vigtigste opgave at skabe din egen kundeportefølje, mens du sideløbende plejer eksisterende kundekontakter. Du vil primært selv opsætte kundemøder, men der er også mulighed for at besøge potentielle kunder ud fra aftaler etableret af RTM, som gerne hjælper dig med at opbygge en kundekreds, der sikrer dig en spændende hverdag og høj indtjening. Foruden de frekvente kundebesøg, som stillingen indebærer, vil du også komme til at opretholde dialogen med en række forskellige forsikringsselskaber, så du overfor dine kunder kan yde god service og rådgivning og give dem den bedste dækning til den bedste pris. For at sikre dig de optimale rammer, så du kan have fuld fokus på at agere uvildig rådgiver, stiller RTM IT-system og marketing til rådighed og hjælper i forhold til regnskab, bogholderi, indberetning til finanstilsyn mm.
Stillingen indeholder en høj grad af frihed, da du selv står til ansvar for dine opgaver, i og med du som franchisetager skaber en selvstændig forretning under RTM's brandparaply og værdier. 

Proaktiv, målrettet og relationsskabende  
Du har et godt indblik i erhvervsforsikring enten gennem din uddannelse som assurandør, forsikringsmægler eller gennem relevante kurser inden for erhvervsforsikring. Du har ideelt set allerede et solidt netværk og har naturlig flair for at skabe længerevarende og værdiskabende relationer. Som person er du proaktiv, energisk, ambitiøs og initiativrig. Du arbejder motiveret og engageret samt sætter en ære i at yde kompetent, grundig og nærværende service overfor nye såvel som eksisterende kunder. Du er systematisk i din tilgang til dine arbejdsopgaver og kan lide at hjælpe og være til rådighed over for kunder.

Høj faglighed og teamånd 
RTM er kendetegnet ved høj faglighed, en flad struktur og et godt, kollegialt fællesskab. Du bliver en del af et stærkt brand med de bedste spillere på dit hold, hvor videndeling og teamånd prioriteres højt. Kulturen er præget af en positiv stemning, hvor der er let til smil. Du vil opleve en faglig stolthed og omgive dig med folk, som brænder for deres arbejde. Som franchisetager hos RTM vil du komme til at arbejde med spændende virksomheder inden for alverdens brancher, og der lægges et stort arbejde i at uddanne mæglerne løbende med faglige møder hver 14. dag, kurser og træning. Der er hos RTM rig mulighed for medindflydelse, og der bliver fra dag ét gjort en dyd ud af at gøre hver enkelt medarbejder til en succes.

Rekrutteringen varetages af betterpeople  
Da stillingerne ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på de rette kandidater. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Gitte Lundgaard Carlsen på e-mail glc@betterpeople.dk eller på mobil 2214 5747. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. E
n fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Franchise forsikringsmægler søges til RTM på Sjælland

Franchise forsikringsmægler søges til RTM på Sjælland

Virksomhed
RTM A/S

Sted
Greve

Kategori
Forsikring

Gitte Lundgaard Carlsen

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Lundgaard Carlsen

+45 2214 5747

glc@betterpeople.dk