Franchise-forsikringsmæglere søges til RTM

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du en kundeorienteret, serviceminded og selvstændig forsikringsmægler med et solidt kendskab til erhvervsforsikring? Vil du drive din egen forretning og samtidig være en del af en succesfuld, ambitiøs virksomhed med gode kollegaer? Så er du måske en af de franchisetagere, vi leder efter!

betterpeople søger på vegne af RTM franchisetagere.

RTM er en uafhængig forsikringsmægler inden for industri-, erhvervs- samt pensionsforsikring, som samarbejder med forsikrings- og pensionsselskaber i Danmark. Virksomheden er Danmarks største danskejede forsikrings- og pensionsmægler og betjener udelukkende erhvervskunder med afsæt i værdierne menneskelig, proaktiv og struktureret.

Opbygning af egen kundeportefølje og kundepleje i højsæde

Som franchisetager hos RTM forsikring er din vigtigste opgave at skabe din egen kundeportefølje, mens du sideløbende plejer disse kundekontakter. Du vil primært selv opsætte kundemøder, men der er også mulighed for at besøge potentielle kunder ud fra aftaler etableret af RTM, som gerne hjælper dig med at opbygge en kundekreds, der sikrer dig en spændende hverdag og høj indtjening. Foruden de frekvente kundebesøg, som stillingen indebærer, vil du også komme til at opretholde dialogen med en række forskellige forsikringsselskaber, så du overfor dine kunder kan yde god service og rådgivning og give dem den bedste dækning til den bedste pris. For at sikre dig de optimale rammer, så du kan have fuld fokus på at agere uvildig rådgiver, sørger RTM eksempelvis for, at du har et it-system og markedsføring stillet til rådighed og hjælper i forhold til regnskab, bogholderi, indberetning til finanstilsyn mm.

Stillingerne indeholder en høj grad af frihed, da du selv står til ansvar for dine opgaver, i og med du, som franchisetager, driver en selvstændig forretning gennem RTM.

Proaktiv, målrettet og relationsskabende  
Du har et godt indblik i erhvervsforsikring enten gennem din uddannelse som assurandør, forsikringsmægler eller gennem relevante kurser inden for erhvervsforsikring. Du har ideelt set allerede et solidt netværk og har naturlig flair for at skabe længerevarende og værdiskabende relationer. Som person er du proaktiv, energisk, ambitiøs og initiativrig. Du arbejder motiveret og engageret samt sætter en ære i at yde kompetent, grundig og nærværende service overfor nye såvel som eksisterende kunder. Du er systematik i din tilgang til dine arbejdsopgaver og kan lide at hjælpe og være til rådighed over for kunder.

Høj faglighed og teamånd
RTM er kendetegnet ved høj faglighed, en flad struktur og et godt, kollegialt fællesskab. Du bliver en del af et stærkt brand med de bedste spillere på dit hold, hvor videndeling og teamånd prioriteres højt. Kulturen er præget af en positiv stemning, hvor der er let til smil. Du vil opleve en faglig stolthed og omgive dig med folk, som brænder for deres arbejde. Som franchisetager hos RTM vil du komme til at arbejde med spændende virksomheder inden for alverdens brancher, og der lægges et stort arbejde i at uddanne mæglerne løbende med faglige møder hver 14. dag, kurser og træning. Der er hos RTM rig mulighed for medindflydelse og for at udvide dit ansvar.

Du bliver en del af Fredericia-kontoret, der arbejder tæt sammen med hovedkontoret i Greve. Fredericia-kontoret ligger tæt på motorvejen og er let tilgængeligt.

Rekrutteringen varetages af betterpeople  
Da stillingerne ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på de rette kandidater. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Team Lead Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller på mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 

(C) betterpeople A/S

Franchise-forsikringsmæglere søges til RTM

Franchise-forsikringsmæglere søges til RTM

Virksomhed
RTM

Sted
Fredericia

Kategori
Forsikring

Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk