International Key Account Manager søges til INTER SALES/Denver Electronics®

Vi leder efter dig med solid, international, B2B salgserfaring, som har haft ansvar for internationale markeder med eget salgsbudget. Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet med fortsat vækst og uanede muligheder forude. For den rette kandidat er de karrieremæssige og økonomiske muligheder store. Er det drømmejobbet for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig.

Siden grundlæggelsen af INTER SALES i år 1990 – der startede som en familieejet importør af audio og video - er virksomheden vokset til et internationalt forbrugerelektronikfirma, der producerer en bred vifte af produkter under mærket Denver Electronics® med over 450 egne Denver produkter. Produktgruppen indebærer en lang række af moderne forbrugerelektronik lige fra e-scootere/el-løbehjul til Smart Home komponenter. INTER SALES beskæftiger ca. 65 medarbejdere og leverer imponerende resultater år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland og Spanien samt et bredt salgs- og distributionsnetværk i hele Europa.

Nøgleposition inden for internationalt salg med betydeligt salgsbudget
INTER SALES søger en International Key Account Manager til en nyoprettet nøgleposition med direkte reference til ledelsen. Det er en rolle med ansvar for store kunder og et betydeligt salgsbudget på et tocifret millionbeløb. Du overtager en eksisterende kundeportefølje, og samtidig er det naturligt for dig at tilføje nye kunder, når muligheden opstår. Dine kunder består bl.a. af store detailkæder, elektronikkæder, varehuse, supermarkeder og hypermarkeder, som du løbende besøger og udarbejder skarpe salgskampagner med. INTER SALES har siden begyndelsen oplevet stabil vækst, og du får derfor i rollen som International Key Account Manager en unik mulighed for at repræsentere en solid virksomhed med velfungerende produkter og en effektiv go-to-market strategi, som du kommer til at udfolde yderligere. Du kan forvente ca. 60-80 spændende rejsedage, hvor du besøger salgs- og distrubutionsnetværket og deltager i messer i f.eks. Berlin, Hongkong og Las Vegas. Der er tale om et særdeles selvstændigt job, hvor du selv har ansvar for din arbejdsdag og for at skabe resultater.

Ambitiøs salgsprofil med solid international, B2B salgserfaring
Vi leder efter dig, der deler INTER SALES’ passion for forbrugselektronik og har solid, international, B2B salgserfaring, hvor du har haft ansvar for internationale markeder og eget kunde- og salgsansvar. Du kommer med en kommerciel uddannelse, som har givet dig et stærkt fundament inden for salg og forretning. Du er drevet af salg og resultater, er ambitiøs, selvstændig og har en kommerciel og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde. Du har forhandlingsevnerne i orden, og det falder dig naturligt at spotte og skabe muligheder og gå efter dem.

Som person er du energisk, handlekraftig og arbejdsom. Du er tillidsfuld, nem at omgås og ordentlig i dine relationer til andre mennesker. Det falder dig naturligt at kommunikere og samarbejde med mennesker på alle niveauer.

Velkonsolideret og stærkt positioneret virksomhed i fortsat vækst
Du tilbydes et særdeles selvstændigt job med mulighed for at skabe betydelige resultater på virksomhedens og egne vegne. For den rette kandidat er de karrieremæssige og økonomiske muligheder tilsvarende store. INTER SALES er en virksomhed bygget op omkring en fælles passion og dyb know how inden for forbrugerelektronik kombineret med godt købmandskab, hårdt arbejde og sund fornuft. Siden begyndelsen i 90’erne har INTER SALES skabt stabil vækst, og i dag er INTER SALES en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet og med fortsat vækst og uanede muligheder.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

International Key Account Manager søges til INTER SALES/Denver Electronics®

International Key Account Manager søges til INTER SALES/Denver Electronics®

Virksomhed
INTER SALES/Denver Electronics®

Sted
Søften, Aarhus

Kategori
Salg

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Gitte Lundgaard Carlsen

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Lundgaard Carlsen

+45 2214 5747

glc@betterpeople.dk