IT-konsulent søges til IT-ShareVision

Har du programmeringserfaring, en selvstændig tilgang til arbejdet og en fundamental forståelse for datadesign? Vil du være en del af et fagligt stærkt team, der hjælper hinanden med at løfte opgaverne til det næste niveau? Så er du muligvis den IT-konsulent, vi leder efter!

betterpeople søger på vegne af IT-ShareVision en IT-konsulent til deres kontor i Greve. 

IT-ShareVision er en søstervirksomhed til forsikrings- og pensionsmæglerselskabet RTM A/S, som er den største danskejede mæglervirksomhed. IT-ShareVision varetager  drift, support samt  udviklingsopgaver, og deres kerneopgave er at hjælpe RTM med at vokse ved at tilbyde kvalitetssikre og stabile IT-løsninger. 

Programmeringsopgaver og databasedesign
IT-ShareVisions leverancer er stærkt efterspurgte, og vi søger derfor en IT-konsulent mere til teamet. I rollen som IT-konsulent bliver en af dine vigtigste opgaver programmering, og du vil få ansvaret for at opbygge og videreudvikle projekter, der kan løfte RTM til det næste niveau. Du vil komme til at arbejde med databasedesign i forbindelse med RTMs kunde- op emnedatabaser, men også understøtte slags- og marketingaktiviteter samt forsikrings- og pensionsportaler.

Selvstændig, selvkørende og detaljeorienteret IT-konsulent
Dine kompetencer har du formentlig opnået gennem en relevant IT-uddannelse som datamatiker, datalog eller lignende og gennem praktisk erfaring med programmering. Det ligger naturligt til dig at være selvkørende og detaljeorienteret, så du kan varetage projekter fra start til slut. Du er en person, der er god til at overholde deadlines samt prioritere din tid, og du kan kommunikere på dansk. Dertil har du en forretningsforståelse, idet du bliver mellemleddet mellem forretning og IT. Du har en fundamental forståelse af databasedesign, og det er en fordel, hvis du har erfaring med FileMaker. 

En voksende virksomhed med en mission
IT-ShareVision deler adresse med RTM, og derfor bliver du også en del af RTM. IT-ShareVision har en mission om at sikre det bedste beslutningsgrundlag for RTM på baggrund af data.

IT-ShareVision har fokus på at hjælpe RTMs medarbejdere via automatisering, så de kan prioritere deres kompetencer der, hvor det skaber det bedste resultat, og der er fokus på at skabe tryghed for RTMs kunder via indblik og transparens. Tonen på kontoret er professionel, men samtidig afslappet og humoristisk. IT-ShareVision består af et godt team, der kerer om og hjælper hinanden. Der er god mulighed for både faglig og personlig udvikling i denne stilling. 
IT-ShareVision programmerer i Script og arbejder samt udvikler i Macmiljø.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt venligst Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller på telefon 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. E
n fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

IT-konsulent søges til IT-ShareVision

IT-konsulent søges til IT-ShareVision

Virksomhed
IT-ShareVision

Sted
Greve

Kategori
IT

Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk