Indtag rollen som kundevendt bygningsingeniør hos Eftex ApS

Du får nu muligheden for at afprøve og udvikle dine talenter i rollen som Eftex’ proaktive, kundevendte og fagligt vidende bygnings- eller konstruktionsingeniør. Her vil du få kendskab til alle trin i salgs- og ordreprocessen i en vækstende virksomhed i byggebranchen.

betterpeople søger på vegne af Eftex en bygningsingeniør.  

Eftex i Herning leder efter dig, der får energi af at lytte og forstå kundens udfordringer, evner at afdække eventuelle problematikker og vende dem til fagligt kvalificerede løsninger. Det kan også være, at du har en entreprenør i maven og mangler at "komme i lære" i en virksomhed, hvor du får indblik i, hvad det vil sige at drive virksomhed inden for byggebranchen - og på sigt måske få et medejerskab. I Eftex får du et stort råderum til blandt andet at udvikle dine problemløsende og salgsmæssige talenter samt videreudvikle virksomheden såvel som din faglige viden inden for statik 

Eftex har igennem 30 år etableret sig som en seriøs samhandelspartner inden for byggebranchen, og de beskæftiger sig primært med salg af løsninger i etageadskillelser i beton. Eftex leverer således materialer og statik til in-situ støbte etagedæk. Materialeleverancen består af tyndplade trapez-plader samt armering af etage-dækket, og deres kunder er primært byggemarkeder og trælaster.  

Problemknusende profil 
Du er en succes i rollen, når du formår at etablere den gode kundekontakt og skabe tryghed og tillid. Med det udgangspunkt præsenterer og 'sælger' du skræddersyede løsninger til ingeniørvirksomheder, arkitektfirmaer, entreprenører såsom tagdækkere og håndværkere, og private kunder. Det er altså essentielt at kunne forstå kundens pain points og løse komplekse og udfordrende problemstillinger på trods af vanskeligheder, også selvom disse synes umulige eller fokus ændres. 

Ud fra din erfaring og kompetencer vil du udvikle det nuværende produktsortiment i samarbejde med ledelsen. Sammen med dine øvrige kolleger opnår du det opstillede salgsbudget, og løbende udarbejder du vurderinger på markedet i forhold til den nuværende markedssituation og kundesituation samt de nuværende og kommende fokusområder samt projekter. 

En stor del af opgaven er følgelig også at udføre opmålinger samt udføre statik-opgaver i henhold til indkomne materialer fra kunder. Og som følge deraf udføre tilbud og ordreopgaver samt logistikopgaver i forbindelse med ordrer og indkøbsopgaver i Navision.   

Den udadvendte kundekontakt og det mere tilbagetrukne ingeniørfaglige og statik-beregnende arbejde fylder hver halvtreds procent af opgaveporteføljen 

Kommunikativ bygningsingeniør med lyst til og flair for hele salgs- og ordreprocessen  
Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring som bygnings- eller konstruktionsingeniør og ud fra din erfaring har en idé om, at du gerne vil i den mere kommercielle retning. Det er også en forudsætning, at du har en faglig forståelse for statikberegninger og kan lave beregninger i tyndflade stål. Måske ønsker du at prøve kræfter med noget andet end den mere tilbagetrukne rådgivende rolle og få et indblik i, hvordan man driver en virksomhed i byggebranchen - eventuelt med henblik på at opnå et medejerskab 

Der vil være en del kundevendte opgaver, hvorfor du får det nemmere i rollen, hvis du er tilpas i den opsøgende dialog. Ved hjælp af dine stærke kommunikationsevner formår du at udtrykke dig præcist samt lytte til og forstå kundens udfordringer, afdække eventuelle vanskeligheder og vende disse til muligheder. Jobbet kræver også, at du kan begå dig flydende mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk, idet Eftex har en del engelsktalende kunder.  

Bliv en del af en virksomhed med et tæt sammenhold og et utal af udviklingsmuligheder 
Du bliver en del af et dygtigt og engageret team med en inkarneret holdånd. Du vil blive hjulpet godt i gang den første tid af din ansættelse, og du bliver sat grundigt ind i alle opgaver. Det antages, at du vil kunne agere selvkørende i rollen efter omkring tre måneder.  

Eftex ejes af administrerende direktør Flemming Andersen, der vil være din nærmeste leder. I Eftex er der i alt 5 medarbejdere, og alle hjælper hinanden med blandt andet at besvare opkald på kontortelefonen. Der er ingen KPI’er, men der bliver fulgt op på, hvordan det går, og om det fælles salgsbudget er nået. Dine kommende kolleger hos Eftex har meget forskellige baggrunde, men der er et stærkt sammenhold og en åben, uformel og engageret kultur. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople 
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Cecillie Lyngstrand på e-mail cml@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 
 
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan. 
 
(C) betterpeople A/S 

Indtag rollen som kundevendt bygningsingeniør hos Eftex ApS

Indtag rollen som kundevendt bygningsingeniør hos Eftex ApS

Virksomhed
Eftex

Sted
Herning

Kategori
Byggeri

Cecillie Meilby Lyngstrand

Spørgsmål til jobbet?

Cecillie Meilby Lyngstrand

+45 2921 1291

cml@betterpeople.dk