Konstruktionsingeniør/medejer søges til Hera Consult

Har du et solidt indblik i arkitektens og bygherrens problemstillinger, og tiltaler det dig at bringe din viden i spil i en rådgivende rolle, hvor du er aktiv medspiller i hele projektforløbet? Drømmer du om at blive medejer af en sund ingeniørvirksomhed på forkant med udviklingen? Så er du måske den konstruktionsingeniør/medejer, vi leder efter til Hera Consult.

betterpeople søger på vegne af Hera Consult en konstruktionsingeniør, der får mulighed for medejerskab.

Hera Consult er en rådgivende ingeniørvirksomhed med en vision om at være det foretrukne valg for arkitekter og bygherrer. Det er en mindre ingeniørvirksomhed beliggende i Struer. Hera Consult har forrygende travlt, og derfor søger de nu en konstruktionsingeniør/medejer, der kan være med til at vækste virksomheden yderligere.

Nøgleperson til alsidig konstruktionsrolle
Som konstruktionsingeniør hos Hera Consult kommer du til at rådgive de tilknyttede arkitekter og bygherrer. I tæt samarbejde med forskellige udviklere er Hera Consult ofte involveret i projekterne helt fra idefasen. De har herigennem opbygget en omfattende erfaring med – og indblik i – arkitektens og bygherrens problemstillinger, hvilket omsættes til en dybere indlevelsesevne i hele projektforløbet, såvel lokalt som nationalt og internationalt. Som konstruktionsingeniør hos Hera Consult bliver du derfor en aktiv medspiller i hele projektforløbet. Dine projekter vil omfatte både renovering, ombygning og nybyg af alt fra større industribygninger til parcelhuse. Det bliver din opgave at sikre kvaliteten i gennemførelsen af kundernes byggerier gennem dit arbejde med projektering, tilsyn og dokumenterede beregninger.

Ansvarsbevidst og tillidsvækkende konstruktionsingeniør
Du har en uddannelsesbaggrund som ingeniør inden for konstruktioner, og har gennem din karriere tilegnet dig solid viden inden for byggeri. Du har formentlig befundet dig i en projekterende rådgiverrolle i minimum 5 år, hvilket har givet dig solid erfaring med konstruktioner, analyse, beregning, dimensionering og tilsyn. Du kan tegne i AutoCad, og har du erfaring med StruSoft, er det en fordel. Du er vant til at fordybe dig i dit arbejde og håndtere dine projekter fra start til slut. Du er handlekraftig og går altid ambitiøst til dine projekter og tager ansvar for, at projekterne når i mål til aftalt tid og kvalitet. Gennem din karriere har du forventeligt opbygget et stærkt og anvendeligt netværk af nøglepersoner inden for byggebranchen, du gerne trækker på.

Som person er du tillidsvækkende og imødekommende. Du lytter aktivt til kunder og kollegaer, sætter dig i kundens sted og handler og rådgiver herefter. Dine kommunikative evner er gode – du kan tale med alle og kommunikerer tydeligt og professionelt med dine interessenter.

Mulighed for medejerskab i en sund virksomhed på forkant med udviklingen
Hos Hera Consult bliver du en del af et mindre team af topkvalificerede og ansvarsbevidste medarbejdere, der prioriterer at være på forkant med udviklingen. Der er en flad organisationsstruktur, hvor samarbejde, fleksibilitet, hurtige arbejdsgange og stor omstillingsevne overfor kunderne er vigtige elementer. Der er tale om et job med stor frihed og alsidighed i opgaverne og med unikke muligheder for medejerskab op til 50 %. Hera Consult har fokus på løbende medarbejderudvikling gennem bl.a. uddannelse og en attraktiv personalepolitik.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. E
n fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Konstruktionsingeniør/medejer søges til Hera Consult

Konstruktionsingeniør/medejer søges til Hera Consult

Virksomhed
Hera Consult

Sted
Struer

Kategori
Byggeri

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Sine Fæste

Spørgsmål til jobbet?

Sine Fæste

+45 2685 1760

sfm@betterpeople.dk