PA/sekretær/administrativ medarbejder søges til anonym virksomhed

Er du en proaktiv og selvkørende person med gode kommunikative evner og øje for detaljen? Har du lyst til at blive en del af en international virksomhed med en uformel, fleksibel og energisk kultur? Så er du måske den profil, vi søger!

Virksomheden har en førende position inden for sit felt og er bl.a. kendetegnet ved et yderst professionelt set-up med vægt på kvalitet og ordentlighed. Som en del af en international organisation er der en stor international berøringsflade. Hovedkontoret er placeret i Aarhus-området, og der er medarbejdere på flere kontorer rundt i Danmark.

Der søges en kompetent og alsidig sekretær/administrativ medarbejder, som har lyst og evne til at indgå i et energisk og ambitiøst team på tværs af kontorerne. Arbejdsopgaverne er mangeartede og giver for den rette kandidat en alsidig og varierende hverdag, hvor der på alle måder kan gøres en forskel i forhold til både kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

De primære arbejdsopgaver

  • Ansvarlig for sagsadministration inkl. korrekturlæsning og kvalitetssikring på dansk og engelsk
  • Medvirkende til udarbejdelse af præsentationer til kundemøder og lignende
  • Sikrer overblikket over marketingaktiviteter og er primus motor i at organisere kunde- og netværksarrangementer
  • Agerer ”højre hånd” for virksomhedens ledergruppe med en proaktiv tilgang til opgaveløsning
  • Kontakt til virksomhedens internationale kontakter og samarbejdspartnere
  • Indkøb af både kontorartikler og ydelser til virksomheder
  • Kontaktpunkt for virksomhedens leverandører (håndværkere, tele- og IT-udbydere mv.)
  • Lønadministration og input til virksomhedens økonomichef
  • Pasning af reception/omstilling, herunder ansigtet udadtil ved kundebesøg
  • Øvrige sekretærmæssige ad hoc-opgaver

Der lægges vægt på
Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling som PA/sekretær og er vant til at håndtere forskellige administrative opgaver. Du har en økonomisk/administrativ uddannelse på minimum bachelorniveau og er vant til at yde ledelsessupport på øverste niveau.

Du er en rutineret IT-bruger (Office-pakken, herunder særligt Power Point), og du er stærk i dansk retskrivning og besidder gode formuleringsevner. Der er en del korrespondance på engelsk, og derfor forudsættes engelskkundskaber på et særdeles højt niveau.

Du er kvalitetsorienteret, selvkørende og arbejder selvstændigt med dine opgaver – både de udfordrende og de rutineprægede. Du er proaktiv af natur og vant til at ”gribe boldene i luften” baseret på nogle få stikord eller input. Endvidere er du serviceminded, vedholdende og imødekommende.

Vi er overbevist om, at du har masser af energi, evner at holde mange bolde i luften, er proaktiv og selvkørende og samtidig har de rette kvalifikationer til at gøre en forskel for både virksomhedens ledergruppe og medarbejdere. Derudover er du alsidig og tager både de daglige hands-on opgaver og de udviklingsorienterede opgaver.

Virksomheden tilbyder
Stillingen er 37 timer/uge, og du tilbydes attraktive ansættelsesvilkår og personaleforhold. Du bliver en del af et uformelt, men alligevel yderst professionelt miljø, hvor der er masser af nerve, højt til loftet og en reel mulighed for at gøre en forskel i det daglige.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Der behandles ansøgninger og afholdes samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller på mobil 5382 4466 eller Gitte Højlund på gh@betterpeople.dk eller på mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

PA/sekretær/administrativ medarbejder søges til anonym virksomhed

PA/sekretær/administrativ medarbejder søges til anonym virksomhed

Virksomhed
Anonym

Sted
Aarhus-området

Kategori
Kontor

Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk
Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk