Skal du være rekrutteringspraktikant hos betterpeople?

Vil du i foråret 2022 prøve kræfter med HR og rekruttering? Så bliv praktikant hos betterpeople.

betterpeople er et konsulenthus beliggende i Aarhus N. Vi udarbejder løsninger, som er skræddersyede til vores kunders behov, der fungerer i praksis. Vi er et team af konsulenter med fokus på rekruttering og udvikling.

Som praktikant hos os kommer du til at arbejde med mange forskellige opgaver inden for rekruttering. Du kommer til at deltage aktivt i alle led af rekrutteringsprocessen.

Dine primære opgaver vil være: 

  • search af kandidater 
  • telefonscreening af potentielle kandidater 
  • koordinering af samtaler og møder 
  • at udarbejde kandidatpræsentationer  
  • skriftlig og mundtlig kontakt med kandidater 
  • at udarbejde og formulere stillingsopslag
  • udadvendt kommunikation til kunder 
  • diverse rekrutteringsopgaver

Derudover vil du få indblik i personlighedstests og HR-udviklingsopgaver. Du får også mulighed for at arbejde med SoMe, direct-mail og markedsføringsmateriale. Generelt får du mulighed for at præge dit praktikophold hos os og få indflydelse på dine arbejdsopgaver. 

Hvem er du? 
Du er studerende og har lyst til at udforske rekrutteringsbranchen. Om du læser kommunikation, markedsføring eller noget helt tredje er ikke afgørende, hvis blot du går til opgaverne med et smil og har lyst til at lære og udfordre dig selv i en hverdag, hvor tiden går hurtigt.

Vi ser gerne, at du har gode kommunikative kompetencer, både skriftligt og mundtligt, og at du har interesse i mennesker og organisationer. Derudover er det et plus, hvis du har interesse i og/eller erfaring med markedsføring og udarbejdelse af indlæg til sociale medier.

Som person er du ambitiøs og hele tiden på jagt efter at højne dit niveau. Det falder dig naturligt selv at tage teten på opgaverne samtidig med, at du tager fat og hjælper til der, hvor der er allermest brug for det.   

Hvad kan du forvente? 
Som praktikant hos betterpeople træder du ind i et moderne kontormiljø i den nordlige del af Aarhus, og du bliver en del af et knivskarpt team, der folder ærmerne op og finder løsninger. Hos betterpeople får du professionalisme krydret med grin og socialt samvær, heriblandt fredagsbarer, badminton, spinning og andre festlige aktiviteter. Derudover kan du vælte dig i lækre retter fra vores kantine og nyde frisk frugt, kaffe og te hver eneste dag – helt gratis. 

Praktikperioden løber hen over forårssemestret 2022, og vi tilpasser os dit studie i forhold til opstart, skrivedage og eksaminer.  

Er vi et match? 
Så upload din ansøgning og CV. Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Cecillie Meilby Lyngstrand på e-mail cml@betterpeople.dk eller på mobil 29211291. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan. 

(C) betterpeople A/S

Skal du være rekrutteringspraktikant hos betterpeople?

Skal du være rekrutteringspraktikant hos betterpeople?

Virksomhed
betterpeople A/S

Sted
Aarhus N

Kategori
Rekruttering, headhunt og salg

Cecillie Meilby Lyngstrand

Spørgsmål til jobbet?

Cecillie Meilby Lyngstrand

+45 2921 1291

cml@betterpeople.dk