Projektleder/Laserprogrammør søges til Staermose Industry

Staermose Industry søger en Projektleder med fokus på programmering af laserskæring. Så hvis du er hurtig på fingrene og har et øje for præcision, og trives med et stort ansvar i en travl vækstende virksomhed, kunne du måske være Staermose Industrys nye Projektleder/Laserprogrammør.

betterpeople A/S søger på vegne af Staermose Industry en Projektleder/Laserprogrammør

Staermose Industry har specialiseret sig i at levere udskårne og bearbejdede stålplader, stålkonstruktioner, rør, kassetter, kabinetter mv., hvilket i dag gør dem til en af de foretrukne leverandører inden for pladebearbejdning, laserskæring og stålkonstruktioner. De har en gunstig position som underleverandør til store nationale og internationale producenter af køle- og varmevekslere, hvor de er kendte for deres højteknologiske og automatiserede maskinpark, en effektiv og strømlinet produktionsproces, dygtige og fleksible medarbejdere samt et særdeles godt arbejdsmiljø.

Projektledelse, programmering og planlægning
Staermose Industry er i vækst og søger en ny medarbejder, der skal indgå i en position, hvor programmering og planlægning i Staermose Industrys laserafdeling samt projektledelse af ordre til laserskæring bliver en stor del af din arbejdsdag.

Som Projektleder/Laserprogrammør indgår du i et produktionsmiljø blandt stolte produktionsmedarbejdere, hvor indstillingen til at være en holdspiller kan komme dig til gode. I denne rolle vil du være ansvarlig for at en række maskinoperatører, fordelt på tre skift, får korrekte og veludarbejdede programmer til laserskæremaskinerne. Programmering af laserskæremaskinerne vil være et centralt fokus i den position, hvor arbejdet består i at neste emnerne sammen på pladerne. Dette udføres i moderne programmer, med fokus på pladeudnyttelse samt maskinens afvikling af programmerne.

Du vil indgå i et mindre team, hvor du vil stå for en del af planlægningen til virksomhedens tre laserskæremaskiner og koordinering af opgaver i forbindelse med programmering og laserskæring. Desuden får du mulighed for at få ansvaret for afviklingen af den daglige drift og vedligehold med henblik på, at virksomheden kommer til at køre mest mulig hensigtsmæssigt.

Selvstændig og løsningsorienteret person med teknisk baggrund
Du har en relevant teknisk uddannelse inden for metalindustrien kombineret med en overbygning som fx produktionsteknolog, konstruktør, teknisk designer eller andet. Vi forestiller os, at du siden hen har opnået erfaring med laser-programmering, tegningsprogrammer som AutoCad, Inventor, Solid Works eller lignende. Derudover er det en fordel, hvis du har arbejdet med jern og metal og gerne pladeforarbejdning. Du har tilmed et godt kendskab til brugen af Office-pakken, særligt Excel.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du er motiveret for at arbejde bredt inden for ordrebehandling og drives af at tage et projektlederansvar for hele ordreflowet. Som person er er du positiv og har et godt humør. Det ligger naturligt til dig at arbejde selvstændigt, proaktivt og løsningsorienteret, og du er generelt hurtig på tasterne samtidig med, at du har et godt øje for detaljen.

Flad organisationsstruktur og vækstorienterede rammer
Du tilbydes en spændende stilling, hvor der er rig mulighed for faglig udvikling, varetage projekter af større kompleksitet og præge din udvikling i den retning, du har evner og ambitioner indenfor. Du bliver en del af en veletableret virksomhed med fokus på gode kundeoplevelser, kvalitet, konkurrenceevne og vækst.

Staermose Industry har en flad organisationsstruktur, og der er et stort fokus på at skabe gode forhold og rammer for alle medarbejdere. Staermose Industry vægter det sociale liv og sammenhold på arbejdspladsen højt, og du vil opleve, at der er stor tilslutning til sociale arrangementer blandt medarbejderne.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Gitte Lundgaard Carlsen på e-mail glc@betterpeople.dk eller på mobil 2214 5747. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Projektleder/Laserprogrammør søges til Staermose Industry

Projektleder/Laserprogrammør søges til Staermose Industry

Virksomhed
Staermose Industry

Sted
Odder

Kategori
Produktion

Gitte Lundgaard Carlsen

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Lundgaard Carlsen

+45 2214 5747

glc@betterpeople.dk
Cecillie Meilby Lyngstrand

Spørgsmål til jobbet?

Cecillie Meilby Lyngstrand

+45 2921 1291

cml@betterpeople.dk