Risikorådgiver søges til RTM

Har du et ingeniørfagligt, logisk mindset, og er du klar på at besigtige og rådgive virksomheder i forhold til risici og forsikringsmuligheder? Er du ansvarsbevidst, udadvendt og fleksibel, og drømmer du om at blive en del af et fagligt og socialt stærkt fællesskab? Så bliv RTM’s nye risikorådgiver!

betterpeople søger på vegne af RTM en risikorådgiver.

RTM er en uafhængig forsikringsmægler inden for industri-, erhvervs- samt pensionsforsikring. Virksomheden er Danmarks største danskejede forsikrings- og pensionsmægler og betjener udelukkende erhvervskunder med afsæt i værdierne menneskelig, proaktiv og struktureret.

Ansvar for risikostyring og rådgivning af kunder
I rollen som risikorådgiver udfører du Risk Management, og din primære opgave er at besigtige erhvervsejendomme for på baggrund heraf at kunne rådgive RTM’s kunder, så skader og ulykker minimeres. Du er ikke kun på pletten, når skaden er sket, men arbejder i høj grad forebyggende og udarbejder risikoplaner for virksomhederne samt beregner den bedst mulige forsikring til kunderne og rådgiver om gældende forsikringskrav.

Din arbejdsdag tager udgangspunkt på kontoret i Fredericia, når du ikke er på frekvente kundebesøg rundt om i landet.

Handlekraftig relationsskaber med logisk tankegang
Du er sandsynligvis uddannet ingeniør, konstruktør, katastrofe- og risikomanager eller lignende. Du har erfaring fra produktionsvirksomheder og kan vurdere forsyningsselskaber, erhvervsbygninger med mere. Vigtigst af alt har du en logisk tankegang og et ingeniørfagligt mindset. Du er i stand til at sætte dig i kundens og forsikringsselskabets sted og kan derved påtage dig en rådgivende rolle i forhold til minimering af skader og ulykker.

Du er vant til skriftlig og mundtlig formidling på dansk, og du kan også på engelsk, når det kræves. Som person er du ansvarsbevidst, proaktiv og løsningsorienteret. Med din udadvendte personlighed falder det dig naturligt at indgå i dialog med mange forskellige typer af mennesker, og du er i stand til at servicere kunderne og forstå deres behov, for derved at kunne tilbyde dem den bedste forsikringsløsning. Du er fleksibel og har en struktureret tilgang til opgaver, og du er ikke bange for at tage fat og være der for kunden, når det kræves. Når først du er inde i opgaverne, er du forholdsvis selvkørende, men du sparrer også med dine kollegaer, når der er behov for det.

Faglighed og teamånd
RTM er kendetegnet ved høj faglighed, en flad struktur og et godt, kollegialt fællesskab. Du bliver en del af et stærkt brand med de bedste spillere på dit hold, hvor videndeling og teamånd prioriteres højt. Kulturen er præget af en positiv stemning, hvor der er let til smil. Du vil opleve en faglig stolthed og omgive dig med folk, der brænder for deres arbejde. Der er hos RTM rig mulighed for medindflydelse og for at udvide dit ansvar, og du tilbydes coaching og træning for faglig og personlig udvikling. Som risikorådgiver hos RTM vil du opleve frihed under ansvar, og du kan selv i høj grad strukturere din tid.

Du bliver som nævnt en del af Fredericia-kontoret, der arbejder tæt sammen med hovedkontoret i Greve. Fredericia-kontoret ligger tæt på motorvejen og er let tilgængeligt.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Team Lead Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller på telefon 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 

(C) betterpeople A/S

Risikorådgiver søges til RTM

Risikorådgiver søges til RTM

Virksomhed
RTM

Sted
Fredericia

Kategori
Forsikring

Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk