Senior Backend Software Engineer søges til Dawn Health

Vil du arbejde med produkter, der gør en stor forskel for patienter verden over? Som Senior Backend Software Engineer i Dawn Health vil du i samarbejde med andre passionerede softwareingeniører bringe intuitive og nyttige digitale sundhedsprodukter til live.

betterpeople søger på vegne af Dawn Health en Senior Backend Software Engineer.

Dawn Health er en digital sundhedsvirksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle software til medicinsk udstyr og andre regulerede sundhedsløsninger. De leverer både strategisk rådgivning og udvikling af innovative løsninger, og deres mission er at udvikle digitale sundhedsprodukter, der bringer forskning, sundhedspleje og teknologi sammen til det ultimative mål: at hjælpe mennesker med at leve længere og bedre liv. Software Engineering hos Dawn Health er kernen i alt det, de gør.

Dawn Health implementerer primært PaaS-baserede applikationer til at drive deres Digital Health-applikationer på tværs af alle platforme, og de har en unik evne til at bygge Medical Device Software-produkter baseret på den nyeste Cloud-infrastruktur.

Azure Cloud-applikationer  
Som Senior Backend Software Engineer i Dawn Health vil du arbejde med produkter, der har en håndgribelig positiv effekt for patienter verden over. Din primære opgave bliver at udvikle cloud-applikationer i stor skala baseret på Microsoft Azure Cloud. Det bliver således også din opgave at designe og bygge Azure Cloud-systemer, der understøtter både små mobilapp-projekter og større integrationer samt implementere backend-komponenter.
 
Med støtte og hjælp vil du bygge og dokumentere arkitektur, der er certificeret som Medical Device-software. I forlængelse heraf vil du også bygge de rammer, der understøtter Dawn Healths banebrydende digitale sundhedsapplikationer. Desuden vil du deltage i hurtige udviklingscyklusser og udvikle prototyper med udgangspunkt i og forståelse for slutbrugeren.
 
Backend Software Engineers bliver en del af Dawn Healths Cloud- og Backend Team, der har en god og eksperimenterende kultur, hvor man støtter hinanden hver dag for at forstå og fuldføre opgaverne. Inden for de første måneder af din ansættelse vil du deltage i træningsprogrammer, der giver dig viden til at udvikle digitale sundhedsløsninger (såsom Medical Device Software).
 
Backend udvikler med flair for Cloud-systemer  
Ideelt set har du en baggrund i både Backend-udvikling og Cloud-systemer. Dertil ved du, hvornår du skal udnytte mulighederne i PaaS- og IaaS-tjenester, og så er du i stand til at identificere og implementere tilpassede Backend-softwarekomponenter. 
 
Du har stærke programmerings- og udviklingskompetencer kombineret med god forståelse for Microsoft Azure Cloud. Vi ser også, at du har erfaring med infrastruktur som kode (f.eks. ARM, Terraform, Azure CLI) samt erfaring med Azure DevOps til Build & Release og ikke mindst stærk erfaring med at bruge C# i .NET Core. 
 
Du har kendskab til relationelle databasekoncepter som SQL, indekser og begrænsninger, transaktioner og objektrelationel mapping (Entity Framework). Specifik erfaring med MS SQL Server er en bonus, det samme er erfaring med udvikling af REST API.
 
Jobbet kalder på en person med stærk viden om bedste praksisser og principper samt stor erfaring inden for arkitektur (SOA, microservices og lignende). Endeligt besidder du også evnen og motivationen til at dokumentere systemdesign, arkitektur og konfigurationer på forskellige detaljeringsniveauer, og så behersker du ubesværet engelsk i både skrift og tale.  

 
Dawn Health 
I Dawn Health er arbejdet mere end bare et job. Dawn Health leder derfor ikke kun efter nye medarbejdere, de leder efter dybt passionerede personer med et iværksættersind og en holdspiller attitude, der tror på, at de kan ændre verden. Dawn Health ansætter folk med et bredt sæt af tekniske færdigheder, som er klar til at tage nogle af teknologiens største udfordringer op, der kan få indflydelse på millioner af patienter. Software Engineers hos Dawn Health revolutionerer ikke kun sundhedsindustrien, de arbejder rutinemæssigt på innovationsprojekter, der har potentiale til at blive store applikationer og helt nye digitale sundhedsplatforme.

Hos Dawn Health kommer du til at dykke ned i forhøjet blodtryk, diabetes, stomi, hjernesygdomme, kræft, infertilitet, væksthormonmangel samt blødningsforstyrrelser, og som MedTech-ingeniør vil du være med til at ændre verden med den ene teknologiske bedrift efter den anden.  
 
Rekrutteringen varetages af betterpeople  
Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Cecillie Meilby Lyngstrand på e-mail cml@betterpeople.dk eller på mobil 2921 1291. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.  
 
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er derfor ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Senior Backend Software Engineer søges til Dawn Health

Senior Backend Software Engineer søges til Dawn Health

Virksomhed
Dawn Health

Sted
København

Kategori
IT

Cecillie Meilby Lyngstrand

Spørgsmål til jobbet?

Cecillie Meilby Lyngstrand

+45 2921 1291

cml@betterpeople.dk