Senior Business Controller til Dansk Industri (DI)

DI hjælper medlemmerne med at vinde. For når virksomhederne i Danmark vinder, vinder hele Danmark. Som Senior Business Controller bliver du et vigtigt tandhjul i denne mission.

betterpeople A/S søger på vegne af DI en Senior Business Controller

Du får ansvaret for økonomirapporteringen i en del af DI’s over 150 medlemsforeninger, som har lagt deres økonomirapportering i hænderne på DI, hvorfor du får en alsidig og varierende arbejdsdag, som mini-CFO i disse medlemsforeninger. Du giver sekretariaterne og direktørerne i disse medlemsforeninger både medspil og modspil og fodrer dem med præcis, korrekt og opdateret ledelsesinformation, som gør dem i stand til at træffe de rigtige beslutninger, både på kort og lang sigt.

DI har ligeledes store ambitioner internt, bl.a. indenfor digitalisering, hvilket eksemplificeres af, at der er et nyt ERP-system på vej samt rapportering via Dashboards og PowerBI. I den nyoprettede stilling som Senior Business Controller bliver det, sammen med teamet, din opgave at sætte yderligere kraft bag denne ambitiøse digitaliseringsagenda.

Høj faglighed, stærkt samarbejde og personlig udvikling.
Der tilbydes et job med høj faglighed, idet du vil få selvstændigt ansvar for en række af medlemsforeningerne i DI. Foreningerne har varierende størrelse, og de tæller foreninger, selskaber, fonde og erhvervsdrivende fonde. Nogle stiller store krav til rapporteringen og en løbende tæt dialog med sekretariater og direktører. Behovet for sparring og støtte til de mindre medlemsforeninger isolerer sig som oftest til budgetprocessen og udarbejdelse og præsentation af årsrapporten.

Du vil få en bred kontaktflade til sekretariaterne, direktørerne for DI’s medlemsforeninger, revisionen og det interne team. Derfor er det vigtigt, at du er stærk til kommunikation og relationer, og samtidig formår at sætte dig ind i foreningernes situation, for derved at kunne rådgive og formidle, klart og tydeligt.

Udover ansvaret for økonomirapporteringen i en række medlemsforeninger bidrager du til den fælles opgaveløsning i det øvrige team samt til den fælles månedsafslutning i hele Økonomi og Finans. Du skal derfor befinde dig godt med at bevæge dig fra de store tal og tanker til hverdagens små omposteringer, hvorved økonomidata og rapporteringsprocessen hele tiden forfines.

Ligeledes er det vigtigt, at du indtræder i, og tager ansvar for, det gode samarbejde i teamet, hvor du stortrives med at sparre med og udfordre de øvrige business controllere, så I sammen spiller hinanden bedre. Ledelsesgrundlaget i teamet bygger på uddelegering, tage ansvar og sparring, og der er stor mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Baggrund og erfaring
Vi ser gerne, at du har en relevant uddannelse, som fx HD(R) eller cand.merc.aud., kombineret med solid relevant erfaring som revisor eller fra en økonomiafdeling.

Det ligger naturligt til dig at være en proaktiv og informativ rådgiver for ”dine” foreninger, hvorfor du hurtigt bliver deres ”go to” person med alt, hvad der drejer sig om økonomi og rapportering. Du bliver derfor deres talerør, når det drejer sig om eksempelvis præsentation af årsrapporten på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger.

Du trives godt i de gængse IT-programmer/hjælpeværktøjer, og du har flair for, og vilje til, at arbejde proaktivt med digitalisering og procesoptimering.

Om afdelingen og DI
Økonomi og Finans beskæftiger 28 medarbejdere, som har kompetencer inden for alle områder af en økonomifunktion. Alle arbejder for at DI’s økonomiske ressourcer, som er stillet til rådighed af medlemmerne, bliver disponeret klogt og servicerer de mange medlemsforeninger og de øvrige 850 kollegaer.

I rollen som Senior Business Controller bliver du en del af teamet for foreninger og projekter sammen med 9 andre kolleger. Økonomi og Finans sidder samlet i storrumskontor på 1. sal i Industriens hus ud mod Tivoli og Rådhuspladsen.


Rekrutteringen varetages af betterpeople  
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

 Senior Business Controller til Dansk Industri (DI)

Senior Business Controller til Dansk Industri (DI)

Virksomhed
Dansk Industri (DI)

Sted
København

Kategori
Økonomi

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk