Senior projektleder søges til stort internationalt projekt i Odense

Du får nu muligheden for at blive senior projektleder hos NIRAS. Som senior projektleder bliver dit første projekt at færdiggøre byggeriet af et stort internationalt projekt i Odense.

betterpeople A/S søger på vegne af NIRAS en senior projektleder. 

Som senior projektleder i NIRAS bliver du en del af en af Skandinaviens førende, rådgivende ingeniørvirksomheder inden for byggeri, anlæg og forsyning. NIRAS tilbyder en bred vifte af ekspertise inden for alle områder af byggebranchen med fokus på bæredygtige og profitmaksimerende løsninger.   

Styring, koordinering og ledelse 
Denne stilling giver dig mulighed for at blive en del af det stærke, faglige miljø, der kendetegner NIRAS. Her vil du træde ind i et bredt og solidt felt af kompetencer og en stærk samarbejdende kultur. Du bliver tilknyttet NIRAS' kontor i Aarhus, men du vil have din dagligdag dels på byggepladsen i Odense og på kontoret i Odense eller Kolding.  

Som senior projektleder ved NIRAS er det vigtigt, at du har indgående kendskab til lovgivningen inden for byggebranchen, så du kan vejlede og rådgive kunderne bedst muligt. Tre vigtige ord for denne stilling er styring, koordinering og ledelse i et internationalt miljø, og derfor er det nødvendigt, at du har stærke kompetencer inden for alle tre områder. Stillingen er en unik mulighed for stor personlig og faglig udvikling, og det er derfor vigtigt, at du bliver stærkt motiveret af projekter med denne kompleksitet og størrelse.   

I stillingen som senior projektleder bliver dine primære opgaver projektledelse med fokus på at være bindeled mellem en stor international byggeledelsesorganisation og de forhold, der gør sig gældende for nationale byggeprojekter. Gennem din viden om lovgivningen og erfaring fra branchen, bidrager du med proaktiv rådgivning og facilitering i grænselandet mellem national og international byggeskik og lovgivning.  

Erfaren projektleder med et internationalt mindset  
Vi ser gerne, at du er uddannet ingeniør og har minimum fem-ti års erfaring med projektledelse af store byggerier. Alternativt er du uddannet konstruktør med efterfølgende efteruddannelse. Har du erfaring inden for entreprenørbranchen, er det en fordel.  

Det er vigtigt, at du har solid erfaring inden for rådgiverbranchen. Du har gennem din erfaring helt sikkert opbygget stor teknisk indsigt samt viden om lovgivning, myndighedspraksis og arbejdsmiljø. Det vægtes højt, at du har forretningsforståelse, og du finder det naturligt at have det strategiske overblik, hvor du formår at samle alle parter og tage ansvar for at udvikle et ambitiøst og visionært byggeri.  

Da NIRAS har internationale projekter og rådgiver inden for en række sektorer er det et krav, at du kan tale og skrive engelsk.  

Velkonsolideret virksomhed med en flad organisationsstruktur   
NIRAS vægter højt at ansætte engagerede specialister, projektledere og ledere, der tager ansvar og gør en forskel for deres kunders projekter. NIRAS har en unik kultur og en flad ledelsesstruktur, der giver dig de bedste muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt. 

NIRAS tilbyder gode ansættelsesforhold med tryghedsordning, fleksible personalegoder og mange personaleklubber. Deres værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer - er udgangspunktet for, hvordan de tænker og arbejder og er afgørende for, at NIRAS skaber høj kvalitet på tværs af discipliner.   

Rekrutteringen varetages af betterpeople  
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk eller Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 
   
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.  

(C) betterpeople A/S 

Senior projektleder søges til stort internationalt projekt i Odense

Senior projektleder søges til stort internationalt projekt i Odense

Virksomhed
NIRAS

Sted
Odense/Kolding

Kategori
Byggeri

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Sine Fæste

Spørgsmål til jobbet?

Sine Fæste

+45 2685 1760

sfm@betterpeople.dk