Passioneret Senior Team Lead søges til Trifork

Hører engagement, ejerskab og teamledelse til blandt dine stærkeste kompetencer, og motiveres du af at spille en væsentlig rolle i udviklingen af nøglefunktionaliteter til højt profilerede produkter for en af Triforks største kunder? Er du dygtig til at lede agile processer, og motiveres du af at omgive dig med passionerede og kompetente kollegaer? Så bliv Triforks nye Senior Team Lead!

Trifork er en attraktiv IT-virksomhed, der er kendt for sin høje faglighed og troværdighed. Virksomheden rummer et udpræget udviklermiljø, hvor teknologien altid er i fokus - ikke for teknologiens skyld, men for kundens.

Central rolle med stort ansvar
Som Senior Team Lead bliver du en integreret del af et agilt team med et højt fagligt niveau. Du får en central rolle med ansvar for et nøgleprojekt med fokus på udvikling af det tekniske fundament til en af morgendagens digitale oplevelser.

I rollen som Senior Team Lead bliver du ansvarlig for projekters fremdrift, hvilket du sikrer ved at tage førertrøjen på og samtidig sørger for, at hele teamet følger med ved at holde overblik og struktur gennem processen, så alle når i mål på sikker og rettidig vis. Du formår at lede et team med en fast, løsningsorienteret hånd og med solid forståelse for de teknologiske, design- og arkitekturmæssige aspekter. Som Senior Team Lead har du fokus på at sikre den gode kommunikation i teamet og at opfylde og udfordre ønskerne fra stakeholderne, som bl.a. udvikler apps og assets. Du kommer til at referere til Triforks Technical Manager for enheden, og opgaven løses som et hold, hvor kundens medarbejdere også indgår.

Ihærdig Senior Team Lead med evner inden for Stakeholder Management
Du er en erfaren teamleder, som er vant til at arbejde med Stakeholder Management. Du er formentlig uddannet datalog, ingeniør eller lignende, er fagligt skarp og har en naturlig stor interesse for og lyst til at arbejde med mennesker, relationer og agile teams. Du er teknisk nysgerrig og går op i tilegnelse af ny viden, da faglig udvikling og sparring er afgørende for Triforks DNA.

Struktur og overblik falder dig naturligt, og du er god til at gribe de bolde, der bliver kastet op i luften. Du har kommerciel forståelse, gode samarbejds- og kommunikationsevner samt formår at holde hovedet koldt. Passioneret og ihærdig er ord, som er kendetegnende for dig og din tilgang til arbejdet. Du er som person relativt udadvendt og trives med en bred kontaktflade. Har du erfaring med C-kodning og hardware constraints, er det et plus, men ikke et krav.

Når du ikke er ude hos kunden, hvilket du er 2-3 dage i ugen, har du base på kontoret i Aarhus C eller arbejder hjemmefra.

Dynamisk virksomhed med mulighed for udvikling
Trifork er en dynamisk virksomhed med en flad struktur, hvor der arbejdes i agile teams i tæt samarbejde med kunden. Der er plads til forskellighed og selvstændighed, hvilket sikrer korte beslutningsprocesser og en vellykket lean-startup-kultur. Fagligheden vægtes højt, og arbejdsmiljøet indbyder til faglig og personlig udvikling, som styrkes gennem Trifork Academy, der blandt andet tilbyder Scrum-certificering, Hackerdays, GOTO Nights og konferencer. Yderligere afholdes der årligt en strategitur for alle ansatte, hvor der er fokus på teambuilding og kultur, for at fastholde og udvikle et sundt arbejdsmiljø på tværs af lokaliteter. Som ny i Trifork får du fra første dag tilknyttet en kollega, som guider dig gennem din opstart, og du vil inden for de første par måneder deltage i Trifork family training med kollegaer fra Triforks internationale kontorer.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. E
n fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

 

 

Passioneret Senior Team Lead søges til Trifork

Passioneret Senior Team Lead søges til Trifork

Virksomhed
Trifork

Sted
Aarhus C

Kategori
IT

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk