Softwareudvikler søges til SGM Light A/S - leverandør af lysdesignløsninger til entertainment-branchen og enestående arkitektoniske bygningsværker verden over

Er du skarp på .NET/C# og klar på at bringe de kompetencer i spil ved udvikling af banebrydende lysdesignløsninger? Tiltales du af at blive en del af en professionel virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Så er du muligvis den softwareudvikler, vi søger.

SGM Light er en markant spiller på det globale marked inden for lysdesignløsninger, og på hovedkontoret i Aarhus i R&D-teamet bliver produkterne udviklet baseret på nyeste LED teknologi, elektronik, mekanik, optik og software. Sammen med et konstant voksende distributionsnetværk og datterselskaber verden over har SGM Light etableret en global tilstedeværelse og skabt belysningsprodukter, der kan hjælpe kreative og visionære lysdesignere med at fortælle og skabe historier gennem lys. Projekterne kan spænde over alt fra lysshow til store verdensomspændende koncerter til oplyste arkitektoniske bygningsværker verden over.

Udvikling og produktion af lysdesignløsninger
Som softwareudvikler hos SGM Light bliver dine primære arbejdsopgaver at udvikle produktionsværktøjer til kalibrering og test af LED lamper, udvikling af end-user PC-applikationer til konfiguration og servicering samt lejlighedsvis udvikling af embedded firmware til single chip.

Det er her, dine kompetencer inden for softwareudvikling kommer i spil. Det er væsentligt, at du har god erfaring med programmering i .NET/C# og har kendskab til netværksprotokoller. Vi forestiller os, at du er uddannet datamatiker, softwareteknolog, informations- og kommunikationsteknolog eller lignede. Har du kendskab til eller interesse for elektronik, Vision teknologi, kamerateknologi eller billedbehandling, vil det komme dig til gode. Matematiske kompetencer og interesse for lys er ligeledes en fordel, men ikke en forudsætning.

Du vil få et tæt samarbejde med produktionsafdelingen og de øvrige medarbejdere i udviklingsafdelingen, hvorfor evnen til at kæde ting sammen er essentielt i denne stilling.

Selvstændig, seriøs og systematisk softwareudvikler
Som person er du systematisk og grundig, og du har fokus på kvalitet samt sans for detaljen. Det ligger naturligt til dig at være ansvarsbevidst og arbejde selvstændigt. Vigtigst af alt formår du at holde fokus og afslutte de påbegyndte opgaver. Derudover værdsætter og bidrager du til en god, uformel og humoristisk omgangstone.

Ambitiøs og professionel virksomhed med ”vi-kan”-attitude
Hos SGM Light kommer du til at arbejde i en dynamisk og international virksomhed med kompetente kollegaer, som er ambitiøse og har stor interesse for feltet, og dit arbejde vil spille en væsentlig rolle i forhold til virksomhedens fremtidige udvikling. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling i SGM Light, og åbenhed og humor vægtes højt i hverdagen. Du tilbydes derudover en god løn, pension, computer, mobiltelefon og internet i hjemmet.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk / mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Softwareudvikler søges til SGM Light A/S - leverandør af lysdesignløsninger til entertainment-branchen og enestående arkitektoniske bygningsværker verden over

Softwareudvikler søges til SGM Light A/S - leverandør af lysdesignløsninger til entertainment-branchen og enestående arkitektoniske bygningsværker verden over

Virksomhed
SGM Light A/S

Sted
Aarhus V

Kategori
IT

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk