Specialist søges til Verdo - en innovativ energikoncern

Trives du i en større virksomhed præget af stor forandring og vækst, og kan du se dig selv gøre en forskel inden for grøn energi ved at gå forrest på det regulatoriske område? Så får du her chancen for at blive en økonomisk nøgleperson i en virksomhed i bæredygtig udvikling.

betterpeople A/S søger på vegne af Verdo en specialist. 

Verdos kerneforretning er bæredygtig, kritisk infrastruktur til kunder og fremtidens samfund, og de arbejder hver dag for at reducere CO2 i lokalsamfundet og sætte et bæredygtigt aftryk på fremtiden. Hos Verdo prioriteres det rigtige "do’er” mindset. Handlekraft og troværdighed er derfor vigtige egenskaber, idet du får rig mulighed for at agere specialist og sparringspartner. 

Økonomisk nøgleperson i bæredygtig udvikling 
I stillingen som regulatorisk specialist hos Verdo bliver du primærperson på det regulatoriske område og prissætning, som omfatter varmeforsyning, vandforsyning og el. Du vil arbejde tæt sammen med et stærkt økonomiteam og have din base på hovedkontoret i Randers, hvor du refererer til økonomichefen.  

Dine operationelle arbejdsområder og opgaver består af at lave pris- og budgetanmeldelser samt priseftervisninger for fjernvarme og kraftværk. Derudover vil du beskæftige dig med prissætning inden for fjernvarme, vand og elnet samtidig med, at du laver prognoser og styrer over- og underdækninger. Du vil stå for den økonomiske ramme på vand og arbejde med vandbenchmark.  

Det vil også være dig, der varetager kommunikation med og ansøgninger til myndigheder samt håndterer myndighedssager i samarbejde med den juridiske afdeling. Du vil desuden udarbejde reguleringsregnskab for elnet, og det er ydermere din opgave at stå for beregning af regulatoriske konsekvenser i henhold til specifikke beslutningsscenarier, hvor du ligeledes arbejder med sammenhængen mellem års- og reguleringsregnskaber. 

Du er en succes i rollen, når du som specialist sørger for rådgivning og assistance til ledelsen i forhold til regulatoriske konsekvenser i beslutningsprocessen. Herudover kommer du løbende til at deltage i seminarer og arbejdsgrupper internt og eksternt, så du bliver en naturlig sparringspartner for både samarbejdspartnere og kolleger. 

Forretningsorienteret specialist med energisk drive 
Du har gerne erfaring med regulatorisk regnskab, hvor du har haft ansvaret for området. Du har en længere videregående uddannelse inden for økonomi og har solid erfaring med regulering inden for vand- og fjernvarmesektoren. Derudover ser vi gerne, at du har et godt indblik i lovgivningen på fjernvarmeområdet samt elnet/elsalg. 

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med benchmarking, indtægtsrammeregulering, energiafgifter og regulatoriske regnskaber. 

Din arbejdsmetode er systematisk, så du løbende kan prioritere mellem mange hastende projekter og samtidigt bevare overblikket over de enkelte opgaver. Du motiveres i et miljø, hvor engagement er i højsædet, og hvor der i fællesskab arbejdes for at opnå det bedst mulige resultat. 

Du er dygtig til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, og din rådgivning er klar og altid med øje for den kontekst, den ydes i. 

Et energiselskab, som arbejder for at skabe grøn energi, der gør en verden til forskel 
I Verdo er miljøet uformelt, positivt og involverende med stort fokus på trivsel. Du bliver tilbudt en alsidig hverdag præget af fleksibilitet, gode udviklingsmuligheder og spændende arbejdsopgaver. Du får glæde af forskellige medarbejdergoder såsom en bæredygtig kantineordning, sundhedsforsikring og en bred palet af sociale aktiviteter. Hos Verdo er der højt til loftet og plads til at få de gode idéer, som med en smidig beslutningsproces bliver ført hurtigt ud i praksis. 

I Verdo udvikles der grønne energianlæg til industri og forsyning i ind- og udland. Verdo er blandt Danmarks største inden for drift og vedligeholdelse af gadebelysning. Verdo forsyner kunder med varme, vand og el døgnet rundt, året rundt. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople 
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan. 

(C) betterpeople A/S 

Specialist søges til Verdo - en innovativ energikoncern

Specialist søges til Verdo - en innovativ energikoncern

Virksomhed
Verdo

Sted
Randers

Kategori
Økonomi

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Sine Fæste

Spørgsmål til jobbet?

Sine Fæste

+45 2685 1760

sfm@betterpeople.dk