Udbuds- og entreprisespecialist søges til afdelingen for bygherrerådgivning i NIRAS

Er du uddannet jurist, har du interesse for byggebranchen og evner du at overlevere din viden til dem, der skal bruge den i praksis, så er der brug for dig i afdelingen for bygherrerådgivning hos NIRAS.

betterpeople søger på vegne af NIRAS en udbuds- og entreprisespecialist 

Som udbuds- og entreprisespecialist i NIRAS indtræder du i en af Skandinaviens førende, rådgivende ingeniørvirksomheder inden for bl.a. byggeri, anlæg og forsyning. NIRAS spænder bredt - både i fagligheder og geografi. NIRAS arbejder med alt fra procesanlæg og byggeri over energi, miljø og infrastruktur til udviklingsbistand og byplanlægning.

Passioneret formidler med kunde- og forretningsmæssigt perspektiv
Som udbuds- og entreprisespecialist bliver du en del af NIRAS’ forretningsenhed for rådgivning i Aarhus, som huser ca. 40 medarbejdere. Dine primære opgaver vil være at medvirke til at fastlægge udbudsstrategier, udarbejde kontrakter og udbudsbetingelser, gennemføre udbud og bistå ved kontraktopfølgning. I rollen som udbuds- og entreprisespecialist forventes du desuden at være dynamisk og omstillingsparat, da du vil komme til at hjælpe de øvrige sektorer inden for udbud og udbudsstrategier.

Yderligere bliver din rolle at rådgive og finde løsninger på baggrund af gældende lovgivning og samtidig inspirere med vinkler og viden, der er med til at skabe interessante muligheder for NIRAS’ projekter og forretning. Du vil komme til at spille en central rolle fra tilbudsproces til håndtering af claims og andre konflikter over aflevering og afslutning af projekter. I denne stilling vil der endvidere være mulighed for at deltage i det juridiske arbejde på corporate niveau sammen med de øvrige jurister i NIRAS’ afdeling i Allerød.

Fagligt stærk og løsningsorienteret jurist
Det er et krav, at du er uddannet jurist med solid erfaring inden for udbuds- og entrepriseret, herunder udarbejdelse af udbudsstrategi og udbudsmateriale, udbud med forhandling og kontraktindgåelse samt kontraktstyring på bygge- og/eller anlægsprojekter.

Har du ligeledes erfaring med og/eller lyst til at rådgive om internationale projekter, er det en fordel, da NIRAS også rådgiver inden for energisektoren i England, Baltikum og på Balkan.

Det er vigtigt, at du som person er udadvendt og evner at være i øjenhøjde med NIRAS’ kunder. Du kommer til at indgå i et team, der løfter i flok og hvor individuelle performancemålinger er erstattet med fælles ansvar. Det er derfor vigtigt, at du er imødekommende og bliver motiveret af samarbejde på tværs af fagprofessioner. Det er desuden vigtigt, at du behersker gode kommunikative evner og formår at videregive din viden til andre fagspecialister.

Velkonsolideret virksomhed med en flad organisationsstruktur
Arbejdsglæde og produktivitet går hånd i hånd, og derfor tilbydes du en stilling, som harmonerer med et familieliv i henhold til arbejdstiden og med mulighed for hjemmearbejde. Dog prioriteres det kollegiale miljø højt, hvorfor det er ønskværdigt at have dig i huset. Kulturen i NIRAS er åben og uformel med vægt på engagement og frihed under ansvar. Du får god mulighed for at præge din arbejdsdag samt din faglige og personlige udvikling.

NIRAS tilbyder gode ansættelsesforhold med tryghedsordning, fleksible personalegoder og mange personaleklubber. NIRAS’ værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer – er udgangspunktet for, hvordan de tænker og arbejder og er afgørende for, at NIRAS skaber høj kvalitet på tværs af discipliner.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat af den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

 

Udbuds- og entreprisespecialist søges til afdelingen for bygherrerådgivning i NIRAS

Udbuds- og entreprisespecialist søges til afdelingen for bygherrerådgivning i NIRAS

Virksomhed
NIRAS

Sted
Aarhus

Kategori
Byggeri

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Sine Fæste

Spørgsmål til jobbet?

Sine Fæste

+45 2685 1760

sfm@betterpeople.dk