Ledige stillinger

Stilling

betterpeople A/S søger Nordic Marketing Manager til Dolle Nordic A/S

Har du solid erfaring med E-commerce og stærk kommerciel forståelse? Motiveres du af at skabe gode resultater gennem moderne markedsføring, og er du klar til at sætte dit eget præg på tingene og bidrage til succes som en del af ledergruppen hos Dolle Nordic A/S? Så er det måske dig, vi leder efter.

Dolle Nordic A/S,
Aarhus

betterpeople A/S søger IT-specialist til Duka

Vil du være med til at skabe fremtidens digitale brugeroplevelser, og motiveres du af at opbygge gode kundeløsninger gennem den helt rigtige systemarkitektur? Har du stor viden om Windows, infrastruktur og IT-sikkerhed, og vil du være en del af en virksomhed med plads til medbestemmelse? Så bliv Dukas nye IT-specialist!

Duka,
Hinnerup

betterpeople A/S søger kvalitetsbevidst teknisk supporter til STØTEK A/S

Er du faglig ærekær, og har du erfaring med PLC styring og mekanisk samt elektronisk vedligehold? Nyder du at hjælpe andre, og vil du tage del i at levere ambitiøs, teknisk kundeservice i en international, vækstdrevet koncern? Så bliv STØTEKs nye tekniske supporter!

STØTEK A/S,
Vojens

betterpeople A/S søger Innovationschef til AURA Energi

Er du kreativ og energisk, og har du lyst til at spille en nøglerolle i en ambitiøs og sund virksomhed? Kan du accelerere områderne nytænkning og grøn energi, og vil du være facilitator på nye ideer? Så er du måske den Innovationschef, vi leder efter til AURA Energi.

AURA Energi,
Viby

betterpeople A/S søger Kommunikationschef til AURA Energi

Har du solide kompetencer inden for kommunikation, og ønsker du at spille en væsentlig rolle i en førende virksomhed inden for en spændende sektor? Kan du udarbejde og eksekvere en stærk kommunikationsstrategi, og har du erfaring med pressehåndtering? Så er du måske den Kommunikationschef, vi leder efter til AURA Energi.

AURA Energi,
Viby

betterpeople A/S is searching for a Senior Digital Product Designer for Mend

Are you ambitious and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital products that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the Senior Digital Product Designer we are looking for!

Mend,
København

betterpeople A/S søger Android Developer til Trifork eHealths nye kontor i Dubai

Er du en erfaren Android udvikler med mod på eventyr i udlandet? Har du lyst til at arbejde med digital sundhed, som bygger bro mellem medicin, patienter, læger og den digitale verden? Så er du måske den Android Developer, vi leder efter til Trifork eHealth i Dubai!

Trifork eHealth,
Dubai

Studiemedarbejder søges som Sales Assistant til showroom i København for møbelbrandet alton&heim

Har du interesse for design og interiør, og er du en serviceminded person med et naturligt salgstalent? Søger du et studiejob på 4-16 timer om ugen? Så har vi måske stillingen til dig hos alton&heim.

alton&heim,
København

Deltids Sales Assistant søges til showroom i København for nyt, dansk, front-edge møbelbrand, alton&heim

Har du interesse for design og interiør, og er du en serviceminded person med et naturligt salgstalent? Søger du et deltidsjob på 20-25 timer om ugen? Så har vi måske stillingen til dig hos alton&heim.

alton&heim,
København

Assistant Store Manager søges til showroom i København for nyt, globalt møbelbrand, alton&heim

Har du interesse for design og interiør, og er du en dygtig og serviceminded sælger, som har lyst til at være med fra start i udrulningen af et nyt dansk front-edge møbelbrand? Så har vi måske stillingen til dig hos alton&heim.

alton&heim,
København

betterpeople A/S søger erfaren udvikler til Trifork A/S

Er du dygtig inden for softwareudvikling, og motiveres du af at skabe innovative IT-løsninger for kunden? Vil du være en del af en virksomhed i vækst med spændende projekter og gode kollegaer? Så bliv Triforks nye udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus C

betterpeople A/S søger Android Developer for Trifork eHealth

Har du erfaring med Android udvikling, og har du lyst til at arbejde med digital sundhed, som bygger bro mellem medicin, patienter, læger og den digitale verden? Så er du måske den Android Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!

Trifork eHealth,
København

betterpeople A/S søger Senior Software Developer til udvikling af fremtidens sundhedsløsninger for Trifork A/S

Det handler om at brænde for sit fag! Er du nysgerrig efter ny viden inden for softwareudvikling og teknologier, og vil du have en nøglerolle i udviklingen af nogle af de mest spændende projekter inden for sundheds-IT? Så skal du læse med her!

Trifork A/S,
Aarhus

betterpeople A/S søger seniorkonsulent til Kraftvaerk Aarhus

Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?

Kraftvaerk,
Aarhus

betterpeople A/S søger revisor for Elley Revision ApS

Er du en erfaren revisor, og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor holdånd og god kundeservice vægtes højt? Vil du være revisor i en virksomhed med plads til faglig og personlig udvikling, og hvor der er mulighed for medejerskab for den rette? Så bliv Elley Revisions nye revisor!

Elley Revision ApS,
Østbirk

betterpeople A/S søger godkendt revisor for Elley Revision ApS

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor god kundeservice, skarpe kompetencer og teamånd vægtes højt? Så bliv Elley Revisions nye revisor!

Elley Revision ApS,
Østbirk

Er du vores næste HR- og markedsføringspraktikant?

Hvis du er nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og dynamisk konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling, så får du nu muligheden.

betterpeople A/S,
Aarhus

Er du vores nye HR- og kommunikationspraktikant?

Hvis du er nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og dynamisk konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling, så får du nu muligheden!

betterpeople A/S,
Aarhus

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,