Ledige stillinger

Stilling

betterpeople A/S søger HR- og lønmedarbejder til GreyNordic

Er du skarp inden for løn og moms, og har du interesse i og erfaring med HR-relaterede opgaver? Er du løsningsorienteret og positiv af natur, og ønsker du at blive en del af et ambitiøst team med ægte vi-kultur? Så er du måske den, vi søger!

GreyNordic,
Aarhus

Softwareprogrammør søges til SGM Light A/S

Vi søger en kvalitetsbevidst og struktureret programmør til udvikling og vedligehold af test- og lysmålesystemer i .NET.

SGM Light A/S,
Aarhus

Technical Business Developer - Biogas og naturgas, Unisense A/S

Vi søger en nøgleperson til at opbygge nyt højpotentielt forretningsområde inden for sensorer til biogas og naturgas. Du får ansvaret for at udbrede et revolutionerende og stærkt efterspurgt produkt, som vil betyde en markant økonomisk og miljømæssig fordel for slutbrugerne.

Unisense A/S,
Skejby, 8200 Aarhus N

Alsidig kontorassistent med interesse for ejendomsadministration søges for virksomhed i Horsens

Finder du ejendomsadministration tiltalende, og har du erfaring med administrative opgaver samt bogføring? Er du udadvendt, serviceminded og evner at strukturere en travl hverdag? Så har vi stillingen til dig.

Anonym,
Horsens

betterpeople A/S søger ambitiøs forretningsorienteret økonom med potentiale til at blive CFO

Er du en ambitiøs økonomi- og forretningsprofil med blik for helheden i organisationen? Er du selvstændig med stort drive samt stærke kompetencer inden for optimering af forretningsprocesser? Vil du være en del af en succesfuld international virksomhed og have store udviklings- og karrieremuligheder? Så er dette stillingen for dig.

Viessmann,
Lystrup

betterpeople A/S søger erfaren IT Manager til Catering Danmarks IT-afdeling

Har du overblik og bred erfaring med ERP-miljøer? Evner du at føre projekter succesfuldt til dørs, samtidig med at du skaber gode medarbejderrelationer? Vil du have en afgørende rolle i udviklingen af Catering Danmarks fremtidige IT-afdeling, der nu udvides fra tre til syv medarbejdere?

Catering Danmark,
Odense

betterpeople A/S søger Frontend-udvikler med holdånd til Catering Danmarks IT-afdeling

Er du en erfaren Frontend-udvikler, der altid gør dit bedste for at spille alle på holdet gode? Evner du at analysere og forstå brugerens behov, og kan du designe veltænkt og relevant frontend med brugeroplevelsen i centrum? Så er det måske dig, vi leder efter!

Catering Danmark,
Odense

betterpeople A/S søger Backend-udvikler til Catering Danmarks IT-afdeling

Har du erfaring med udvikling af IT-løsninger i ERP-systemer? Er du en udpræget teamplayer, og vil du være en del af et fagligt dygtigt udviklerteam, som sammen sætter retningen for Catering Danmark?

Catering Danmark,
Odense

betterpeople A/S søger en Customer Care Assistant for SGM Light A/S

Er du en struktureret og serviceminded person, som formår at smile gennem en telefon? Giver det værdi for dig at yde kompetent og professionel kundeservice, hvor kundens behov er i fokus? Så er det dig, vi søger!

SGM Light,
Aarhus

betterpeople A/S søger teknisk salgsrådgiver til VACPRO

Er du ambitiøs og ønsker en hverdag med et stærkt team såvel fagligt som kollegialt? Har du som teknisk salgsrådgiver fokus på viden og sparring med kunderne, og vil du med på en vækstrejse?

VACPRO,
Aarhus

betterpeople A/S søger marketingchef for SGM Light

Har du stærke kompetencer inden for marketing, og vil du være en del af en spændende virksomhed i vækst? Er du en kreativ og idérig person, som motiveres af en varierende arbejdsdag? Så er du måske den rette kandidat for SGM Light.

SGM Light,
Aarhus

betterpeople A/S søger dynamisk Export Manager til Melton A/S

Er du ambitiøs, udviklingsorienteret og har et godt købmandsskab, samt vant til at færdes udenfor Danmarks grænser? Vil du være en del af en virksomhed med højt til loftet, som producerer børnetøj i høj kvalitet?

Melton A/S,
Vejen

betterpeople A/S søger revisor for Elley Revision ApS

Er du en erfaren revisor, og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor holdånd og god kundeservice vægtes højt? Vil du være revisor i en virksomhed med plads til faglig og personlig udvikling, og hvor der er mulighed for medejerskab for den rette? Så bliv Elley Revisions nye revisor!

Elley Revisior,
Østbirk

betterpeople A/S søger Software Developer til Cryos International

Har du talent inden for softwareudvikling, og kunne du tænke dig at blive en del af IT-teamet i en international virksomhed i vækst? Er du ambitiøs, lærenem og ønsker du at udvikle dig stærkt som Software Developer? Så har vi måske stillingen til dig.

Cryos International,
Aarhus

betterpeople A/S søger en Security Business Manager til rådgivning og salg af IT for Ezenta

Vil du være en del af en af de førende virksomheder inden for sikkerhedsløsninger. Ezenta er på en spændende rejse som forretning og kultur! Vil du med?

Ezenta a/s,
Herlev

betterpeople A/S søger seniorkonsulent til Kraftvaerk Aarhus

Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?

Kraftvaerk,
Aarhus

betterpeople A/S søger Area Manager til USA for kunde

Tillidsvækkende, resultatorienteret, kontaktskabende og stort drive. Er det ord, der kendetegner dig? Og har du lyst til at opbygge et nyt, oversøisk marked for en international virksomhed i vækst? Så har vi stillingen til dig!

,
Orlando, Florida

betterpeople A/S søger erfaren projektleder til NIRAS i Esbjerg

Er du kompetent og har erfaring inden for projektledelse? Ønsker du at være en del af en af landets førende virksomheder inden for bygherrerådgivning? Som projektleder hos NIRAS får du mulighed for arbejde med en bred vifte af projekter samt for at udvikle dine faglige kompetencer.

NIRAS ,
Esbjerg

betterpeople A/S søger erfaren projektleder til NIRAS i Kolding

Er du kompetent og har erfaring inden for projektledelse? Ønsker du at være en del af en af landets førende virksomheder inden for bygherrerådgivning? Som projektleder hos NIRAS får du mulighed for arbejde med en bred vifte af projekter samt for at udvikle dine faglige kompetencer.

NIRAS,
Kolding

betterpeople A/S søger el-ingeniør til NIRAS i Esbjerg

Vil du bidrage til et fagligt stærkt hold hos en af de førende virksomheder inden for byggerådgivning i Skandinavien? Vil du bruge din ekspertise til at gøre en forskel i en hastigt vækstende virksomhed med et åbent og uformelt arbejdsmiljø?

NIRAS,
Esbjerg

betterpeople A/S søger el-ingeniør til NIRAS i Kolding

Vil du bidrage til et fagligt stærkt hold hos en af de førende virksomheder inden for byggerådgivning i Skandinavien? Vil du bruge din ekspertise til at gøre en forskel i en hastigt vækstende virksomhed med et åbent og uformelt arbejdsmiljø?

NIRAS,
Kolding

Erfaren VVS-ingeniør til NIRAS i Esbjerg

Ønsker du en spændende og varieret hverdag, hvor du selvstændigt varetager store og små opgaver? Kunne du tænke dig at samarbejde med kompetente kolleger og udvikle dig til fremtiden? Er du nysgerrig på de mange muligheder, så læs videre.

NIRAS,
Esbjerg

betterpeople A/S søger teknisk salgsrådgiver til S-Connect

Har du teknisk B2B salgserfaring og evnen til at vejlede? Har du lyst til at samarbejde med både kendte og nye kundenetværk? betterpeople A/S søger en stærk teknisk salgsrådgiver med et godt netværksgen til S-Connect.

S-Connect,
Aarhus

betterpeople A/S søger Senior Software Developer til Cryos International

Vil du gøre en forskel samtidig med, at du udfolder dine talenter inden for software og udvikling? Tiltaler det dig at blive en del af en virksomhed i hastig vækst?

Cryos International ApS,
Aarhus

betterpeople A/S søger revisor for Elley Revision ApS

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor god kundeservice, skarpe kompetencer og teamånd vægtes højt? Så bliv Elley Revisions nye revisor!

Elley Revision ApS,
Østbirk

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i BetterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,

Senior UX Designer - Designit

Do you care about the people you're designing for and with? Do you want to solve real problems for real people? Are you comfortable challenging the status quo?

Designit,
Aarhus

Ambitiøse internationale salgspartnere søges

Internationalt softwaresalg - vi leder efter ambitiøse partnere, der er interesseret i en ny innovativ professionel software løsning med et stort potentiale.

Kontakt betterpeople A/S,
Internationalt

Markedsføringspraktikant efterår 2018

betterpeople A/S tilbyder praktikplads til en energisk og nysgerrig studerende, som har stor interesse for at arbejde med online og offline markedsføringsstrategi.

betterpeople A/S,
Skejby

HR- og kommunikationspraktikant efterår 2018

Er du nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og dynamisk konsulenthus med fokus på rekruttering og udvikling? Dette får du muligheden for som praktikant ved betterpeople A/S.

betterpeople A/S,
Skejby