Ledige stillinger

Stilling

Ventilationsberegner søges til Kemp & Lauritzen

Har du erfaring med ventilation, og sætter du en dyd i at leve op til kundernes forventning? Er du skarp til at ramme prismål? Tiltaler det dig at blive en del af et beregnerteam på tværs af faggrupper? Så er du måske den rette til stillingen som beregner inden for ventilation hos Kemp & Lauritzen A/S.

Kemp & Lauritzen,
Tilst

betterpeople A/S søger Retail Manager for nyt globalt møbelkoncept i Aarhus

Har du interesse for design og kvalitet? Er du ambitiøs og har højt drive og energiniveau, som du forstår at sprede blandt dine omgivelser? Så har vi stillingen til dig! betterpeople A/S søger for kunde en driftsorienteret Retail Manager til take-off på et nyt internationalt, front-edge møbelbrand.

Anonym,
Aarhus

betterpeople A/S søger engageret og alsidig bogholder til HK Byg Entreprise

Har du styr på de mangeartede arbejdsopgaver i en økonomiafdeling, og tager du selvstændigt ansvar? Er du hurtig på tasterne og god til at skabe struktur i et omskifteligt miljø? Så har vi måske stillingen til dig!

HK Byg Entreprise,
Hvidovre

betterpeople A/S søger HR- og lønmedarbejder til GreyNordic

Er du skarp inden for løn og moms, og har du interesse i og erfaring med HR-relaterede opgaver? Er du løsningsorienteret og positiv af natur, og ønsker du at blive en del af et ambitiøst team med ægte vi-kultur? Så er du måske den, vi søger!

GreyNordic,
Aarhus

Softwareprogrammør søges til SGM Light A/S

Vi søger en kvalitetsbevidst og struktureret programmør til udvikling og vedligehold af test- og lysmålesystemer i .NET.

SGM Light A/S,
Aarhus

Technical Business Developer - Biogas og naturgas, Unisense A/S

Vi søger en nøgleperson til at opbygge nyt højpotentielt forretningsområde inden for sensorer til biogas og naturgas. Du får ansvaret for at udbrede et revolutionerende og stærkt efterspurgt produkt, som vil betyde en markant økonomisk og miljømæssig fordel for slutbrugerne.

Unisense A/S,
Skejby, 8200 Aarhus N

betterpeople A/S søger erfaren IT Manager til Catering Danmarks IT-afdeling

Har du overblik og bred erfaring med ERP-miljøer? Evner du at føre projekter succesfuldt til dørs, samtidig med at du skaber gode medarbejderrelationer? Vil du have en afgørende rolle i udviklingen af Catering Danmarks fremtidige IT-afdeling, der nu udvides fra tre til syv medarbejdere?

Catering Danmark,
Odense

betterpeople A/S søger Frontend-udvikler med holdånd til Catering Danmarks IT-afdeling

Er du en erfaren Frontend-udvikler, der altid gør dit bedste for at spille alle på holdet gode? Evner du at analysere og forstå brugerens behov, og kan du designe veltænkt og relevant frontend med brugeroplevelsen i centrum? Så er det måske dig, vi leder efter!

Catering Danmark,
Odense

betterpeople A/S søger Backend-udvikler til Catering Danmarks IT-afdeling

Har du erfaring med udvikling af IT-løsninger i ERP-systemer? Er du en udpræget teamplayer, og vil du være en del af et fagligt dygtigt udviklerteam, som sammen sætter retningen for Catering Danmark?

Catering Danmark,
Odense

betterpeople A/S søger dynamisk Export Manager til Melton A/S

Er du ambitiøs, udviklingsorienteret og har et godt købmandsskab, samt vant til at færdes udenfor Danmarks grænser? Vil du være en del af en virksomhed med højt til loftet, som producerer børnetøj i høj kvalitet?

Melton A/S,
Vejen

betterpeople A/S søger revisor for Elley Revision ApS

Er du en erfaren revisor, og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor holdånd og god kundeservice vægtes højt? Vil du være revisor i en virksomhed med plads til faglig og personlig udvikling, og hvor der er mulighed for medejerskab for den rette? Så bliv Elley Revisions nye revisor!

Elley Revisior,
Østbirk

betterpeople A/S søger Software Developer til Cryos International

Har du talent inden for softwareudvikling, og kunne du tænke dig at blive en del af IT-teamet i en international virksomhed i vækst? Er du ambitiøs, lærenem og ønsker du at udvikle dig stærkt som Software Developer? Så har vi måske stillingen til dig.

Cryos International,
Aarhus

betterpeople A/S søger seniorkonsulent til Kraftvaerk Aarhus

Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?

Kraftvaerk,
Aarhus

betterpeople A/S søger Area Manager til USA for kunde

Tillidsvækkende, resultatorienteret, kontaktskabende og stort drive. Er det ord, der kendetegner dig? Og har du lyst til at opbygge et nyt, oversøisk marked for en international virksomhed i vækst? Så har vi stillingen til dig!

,
Orlando, Florida

betterpeople A/S søger erfaren projektleder til NIRAS i Kolding

Er du kompetent og har erfaring inden for projektledelse? Ønsker du at være en del af en af landets førende virksomheder inden for bygherrerådgivning? Som projektleder hos NIRAS får du mulighed for arbejde med en bred vifte af projekter samt for at udvikle dine faglige kompetencer.

NIRAS,
Kolding

betterpeople A/S søger Senior Software Developer til Cryos International

Vil du gøre en forskel samtidig med, at du udfolder dine talenter inden for software og udvikling? Tiltaler det dig at blive en del af en virksomhed i hastig vækst?

Cryos International ApS,
Aarhus

betterpeople A/S søger revisor for Elley Revision ApS

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor god kundeservice, skarpe kompetencer og teamånd vægtes højt? Så bliv Elley Revisions nye revisor!

Elley Revision ApS,
Østbirk

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i BetterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,

Ambitiøse internationale salgspartnere søges

Internationalt softwaresalg - vi leder efter ambitiøse partnere, der er interesseret i en ny innovativ professionel software løsning med et stort potentiale.

Kontakt betterpeople A/S,
Internationalt