Ledige stillinger

Stilling

betterpeople A/S søger Key Account Manager til Nemco Emballage A/S

Har du erfaring med opsøgende salg til Norden, og er du en dygtig og vedholdende relationsskaber? Vil du være en del af en velkonsolideret vækstvirksomhed med fokus på kvalitet og innovation? Så er du måske den Key Account Manager, vi leder efter!

Nemco Emballage A/S,
Viby

betterpeople A/S søger Service Delivery Manager til virksomhed i Aarhus

Har du knivskarpe kommunikative egenskaber og flair for IT? Har du lyst til at blive en del af en international virksomhed med fart på? Så er du måske den Service Delivery Manager, vi leder efter!

Anonym,
Aarhus

Store Manager søges til showroom i Aarhus for globalt møbelbrand, alton&heim

Har du interesse for design og interiør, og er du en dygtig sælger med potentiale til at gå forrest i udviklingen af et dansk front-edge møbelbrand? Så er du måske den Store Manager, vi leder efter til alton&heim!

alton&heim,
Aarhus

betterpeople A/S søger Projekt Controller til HK Byg Entreprise A/S

Har du overblik, er initiativrig og formår at levere et godt stykke arbejde? Vil du være en del af HK Byg Entreprise A/S og alle deres spændende projekter, så får du nu muligheden!

HK Byg Entreprise A/S,
Hvidovre

betterpeople A/S is searching for a MedTech QA professional for Trifork eHealth

Are you motivated by the idea of working with the leading life science companies, and do you have a passion for technology? Is quality important to you, and can you contribute with bright ideas without compromising patient safety? Then you might be the MedTech QA professional we are looking for!

Trifork eHealth,
København

betterpeople A/S søger IT-specialist til Duka A/S

Vil du være med til at skabe fremtidens digitale brugeroplevelser, og motiveres du af at opbygge gode kundeløsninger gennem den helt rigtige systemarkitektur? Har du stor viden om Windows, infrastruktur og IT-sikkerhed, og vil du være en del af en virksomhed med plads til medbestemmelse? Så bliv Dukas nye IT-specialist!

Duka A/S,
Hinnerup

betterpeople A/S søger Innovationschef til AURA Energi

Er du kreativ og energisk, og har du lyst til at spille en nøglerolle i en ambitiøs og sund virksomhed? Kan du accelerere områderne nytænkning og grøn energi, og vil du være facilitator på nye ideer? Så er du måske den Innovationschef, vi leder efter til AURA Energi.

AURA Energi,
Viby

betterpeople A/S is searching for a Senior Digital Product Designer for Mend

Are you ambitious and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital products that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the Senior Digital Product Designer we are looking for!

Mend,
København

Studiemedarbejder søges som Sales Assistant til showroom i København for møbelbrandet alton&heim

Har du interesse for design og interiør, og er du en serviceminded person med et naturligt salgstalent? Søger du et studiejob på 4-16 timer om ugen? Så har vi måske stillingen til dig hos alton&heim.

alton&heim,
København

Deltids Sales Assistant søges til showroom i København for nyt, dansk, front-edge møbelbrand, alton&heim

Har du interesse for design og interiør, og er du en serviceminded person med et naturligt salgstalent? Søger du et deltidsjob på 20-25 timer om ugen? Så har vi måske stillingen til dig hos alton&heim.

alton&heim,
København

betterpeople A/S søger erfaren udvikler til Trifork A/S

Er du dygtig inden for softwareudvikling, og motiveres du af at skabe innovative IT-løsninger for kunden? Vil du være en del af en virksomhed i vækst med spændende projekter og gode kollegaer? Så bliv Triforks nye udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus C

betterpeople A/S søger Android Developer for Trifork eHealth

Har du erfaring med Android udvikling, og har du lyst til at arbejde med digital sundhed, som bygger bro mellem medicin, patienter, læger og den digitale verden? Så er du måske den Android Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!

Trifork eHealth,
København

betterpeople A/S søger Senior Software Developer til udvikling af fremtidens sundhedsløsninger for Trifork A/S

Det handler om at brænde for sit fag! Er du nysgerrig efter ny viden inden for softwareudvikling og teknologier, og vil du have en nøglerolle i udviklingen af nogle af de mest spændende projekter inden for sundheds-IT? Så skal du læse med her!

Trifork A/S,
Aarhus

betterpeople A/S søger seniorkonsulent til Kraftvaerk Aarhus

Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?

Kraftvaerk,
Aarhus

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,

Er du vores nye praktikant inden for HR, rekruttering og markedsføring?

Er du nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og ambitiøst konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling, så læs med her.

betterpeople A/S,
Aarhus

Er du vores nye praktikant inden for HR, rekruttering og kommunikation?

Er du nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og ambitiøst konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling, så læs med her.

betterpeople A/S,
Aarhus