Ledige stillinger

Stilling

Direktør til AURA Fiber søges

Vil du være med til at forme fremtidens fiberforretning?

AURA Fiber,
Odder

betterpeople A/S søger marketingchef for SGM Light

Har du stærke kompetencer inden for marketing, og vil du være en del af en spændende virksomhed i vækst? Er du en kreativ og idérig person, som motiveres af en varierende arbejdsdag? Så er du måske den rette kandidat for SGM Light.

SGM Light,
Aarhus

betterpeople A/S søger dynamisk Export Manager til Melton A/S

Er du ambitiøs, udviklingsorienteret og har et godt købmandsskab, samt vant til at færdes udenfor Danmarks grænser? Vil du være en del af en virksomhed med højt til loftet, som producerer børnetøj i høj kvalitet?

Melton A/S,
Vejen

betterpeople A/S søger koncernregnskabschef for Bramming Plast-Industri A/S

Har du solide regnskabskompetencer og blik for udviklingsmuligheder? Kan du arbejde struktureret? Og vil du være en del af en international virksomhed i hastig vækst?

Bramming Plast Industri A/S,
Bramming

betterpeople A/S søger revisor for Elley Revision ApS

Er du en erfaren revisor, og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor holdånd og god kundeservice vægtes højt? Vil du være revisor i en virksomhed med plads til faglig og personlig udvikling, og hvor der er mulighed for medejerskab for den rette? Så bliv Elley Revisions nye revisor!

Elley Revisior,
Østbirk

betterpeople A/S søger alsidig indkøber for kunde

Er du en stærk analytisk indkøber, der brænder for optimering og drift? Så er det dig, vi leder efter!

Anonym,
Sydjylland

betterpeople A/S søger økonomichef til NEM Forsikring A/S

Er du en stærk økonomiprofil med kompetencer inden for regnskab og økonomistyring og med god forretningsforståelse? Er du en dygtig leder, der har lyst til at gå forrest og udvikle din afdeling? Så er dette jobbet for dig!

NEM Forsikring,
Skanderborg

betterpeople A/S søger Software Developer til Cryos International

Har du talent inden for softwareudvikling, og kunne du tænke dig at blive en del af IT-teamet i en international virksomhed i vækst? Er du ambitiøs, lærenem og ønsker du at udvikle dig stærkt som Software Developer? Så har vi måske stillingen til dig.

Cryos International,
Aarhus

betterpeople A/S søger en Security Business Manager til rådgivning og salg af IT for Ezenta

Vil du være en del af en af de førende virksomheder inden for sikkerhedsløsninger. Ezenta er på en spændende rejse som forretning og kultur! Vil du med?

Ezenta a/s,
Herlev

betterpeople A/S søger ambitiøs forretningssupporter med bogholderiansvar til Viessmann

Er du en ambitiøs økonomi- og forretningsprofil med blik for helheden i forretningen? Er du selvstændig med stort drive samt stærke kompetencer inden for optimering af forretningsprocesser? Vil du være en del af en succesfuld international virksomhed og have store udviklingsmuligheder? Så er dette stillingen for dig.

Viessmann,
Lystrup

betterpeople A/S søger Production Controller/Data Manager til SGM Light A/S

Ønsker du at blive medspiller i en dynamisk og hastigt voksende virksomhed, der både er præget af en pulserende, offensiv, iværksætterkultur og et professionelt miljø? Så er det måske dig, vi søger!

SGM Light A/S,
Aarhus

betterpeople A/S søger seniorkonsulent til Kraftvaerk Aarhus

Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?

Kraftvaerk,
Aarhus

betterpeople A/S søger Area Manager til USA for kunde

Tillidsvækkende, resultatorienteret, kontaktskabende og stort drive. Er det ord, der kendetegner dig? Og har du lyst til at opbygge et nyt, oversøisk marked for en international virksomhed i vækst? Så har vi stillingen til dig!

,
Orlando, Florida

betterpeople A/S søger erfaren projektleder til NIRAS i Esbjerg

Er du kompetent og har erfaring inden for projektledelse? Ønsker du at være en del af en af landets førende virksomheder inden for bygherrerådgivning? Som projektleder hos NIRAS får du mulighed for arbejde med en bred vifte af projekter samt for at udvikle dine faglige kompetencer.

NIRAS ,
Esbjerg

betterpeople A/S søger erfaren projektleder til NIRAS i Kolding

Er du kompetent og har erfaring inden for projektledelse? Ønsker du at være en del af en af landets førende virksomheder inden for bygherrerådgivning? Som projektleder hos NIRAS får du mulighed for arbejde med en bred vifte af projekter samt for at udvikle dine faglige kompetencer.

NIRAS,
Kolding

betterpeople A/S søger el-ingeniør til NIRAS i Esbjerg

Vil du bidrage til et fagligt stærkt hold hos en af de førende virksomheder inden for byggerådgivning i Skandinavien? Vil du bruge din ekspertise til at gøre en forskel i en hastigt vækstende virksomhed med et åbent og uformelt arbejdsmiljø?

NIRAS,
Esbjerg

betterpeople A/S søger el-ingeniør til NIRAS i Kolding

Vil du bidrage til et fagligt stærkt hold hos en af de førende virksomheder inden for byggerådgivning i Skandinavien? Vil du bruge din ekspertise til at gøre en forskel i en hastigt vækstende virksomhed med et åbent og uformelt arbejdsmiljø?

NIRAS,
Kolding

Erfaren VVS-ingeniør til NIRAS i Esbjerg

Ønsker du en spændende og varieret hverdag, hvor du selvstændigt varetager store og små opgaver? Kunne du tænke dig at samarbejde med kompetente kolleger og udvikle dig til fremtiden? Er du nysgerrig på de mange muligheder, så læs videre.

NIRAS,
Esbjerg

Erfaren og serviceminded bogholder søges til virksomhed i Horsens

Er du en dygtig bogholder, som evner at fordybe sig og prioritere sine arbejdsopgaver i et omskifteligt miljø? Er du samtidig udadvendt og trives med at have dialog med husets kunder? Så har vi stillingen til dig.

Anonym,
Horsens

betterpeople A/S søger teknisk salgsrådgiver til S-Connect

Har du teknisk B2B salgserfaring og evnen til at vejlede? Har du lyst til at samarbejde med både kendte og nye kundenetværk? betterpeople A/S søger en stærk teknisk salgsrådgiver med et godt netværksgen til S-Connect.

S-Connect,
Aarhus

betterpeople A/S søger Senior Software Developer til Cryos International

Vil du gøre en forskel samtidig med, at du udfolder dine talenter inden for software og udvikling? Tiltaler det dig at blive en del af en virksomhed i hastig vækst?

Cryos International ApS,
Aarhus

betterpeople A/S søger revisor for Elley Revision ApS

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor god kundeservice, skarpe kompetencer og teamånd vægtes højt? Så bliv Elley Revisions nye revisor!

Elley Revision ApS,
Østbirk

betterpeople A/S søger Digital Advisor til KompetenceKanalen A/S

Er du ambitiøs og resultatorienteret og interesseret i en karriere med store muligheder for kompetenceudvikling og indtjening? Vil du være blandt de bedste og del af en engageret og dynamisk virksomhed, som er en af de førende inden for digital markedsføring og salg? betterpeople A/S søger Digital Advisor med god personlighed og langsigtet salgsdrive til KompetenceKanalen A/S.

KompetenceKanalen A/S,
Aarhus C

betterpeople A/S søger ambitiøs Area Sales Manager til Front-Z A/S

Er internationalt relationssalg lige dig? Har du evnen til at udvikle et langvarigt samarbejde med eksisterende og nye kunder, og formår du samtidigt at lukke kontrakten, når muligheden er der? Så er det måske dig, vi leder efter!

Front-Z A/S,
Herning

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i BetterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,

Senior UX Designer - Designit

Do you care about the people you're designing for and with? Do you want to solve real problems for real people? Are you comfortable challenging the status quo?

Designit,
Aarhus

Ambitiøse internationale salgspartnere søges

Internationalt softwaresalg - vi leder efter ambitiøse partnere, der er interesseret i en ny innovativ professionel software løsning med et stort potentiale.

Kontakt betterpeople A/S,
Internationalt

Markedsføringspraktikant forår 2018

betterpeople A/S tilbyder praktikplads til en energisk og nysgerrig studerende, som har stor interesse for at arbejde med online og offline markedsføringsstrategi.

betterpeople A/S,
Risskov

HR- og kommunikationspraktikant forår 2018

Er du nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og dynamisk konsulenthus med fokus på rekruttering og udvikling? Dette får du muligheden for som praktikant ved betterpeople A/S.

betterpeople A/S,
Risskov