Ledige stillinger

Stilling

MS Systemkonsulent søges til Dustin Aalborg

Har du alsidige IT-kompetencer, og er du klar til at bruge dem på at servicere og finde løsninger til nogle af Danmarks største abonnementskunder? Er du skarp inden for enten SQL, Exchange, Office 365 eller Navision? Er du på udkig efter en stilling med fleksible, attraktive ansættelsesforhold og gode udviklingsmuligheder? Så læs videre!

Dustin,
Aalborg

Chefkonsulent med partnerpotentiale

Vi oplever kraftigt stigende aktivitetsniveau i hovedstadsområdet hos kunder og kandidater og søger nu en stærk profil til at sikre fundamentet for fremtidig vækst. Vil du være med til at fortsætte udviklingen, og derved spille dig selv ind i en fremtidig nøglerolle på holdet med mulighed for ejerskab?

betterpeople A/S,
Ballerup

Area Sales Manager til EMEA regionen søges

Tiltaler det dig at have en varieret hverdag i et internationalt miljø? Er du god til kommunikation og interaktion, og værdsætter du at opbygge gode relationer? Så vil stillingen som Area Sales Manager hos SGM Light A/S måske være noget for dig!

SGM Light A/S,
Aarhus

MS Systemkonsulent søges til Dustin Brøndby

Har du alsidige IT-kompetencer, og er du klar til at bruge dem på at servicere og finde løsninger til nogle af Danmarks største abonnementskunder? Er du skarp inden for enten SQL, Exchange, Office 365 eller Navision? Er du på udkig efter en stilling med fleksible, attraktive ansættelsesforhold og gode udviklingsmuligheder? Så læs videre!

Dustin,
Brøndby

Store Manager søges til showroom i Aarhus for nyt globalt møbelbrand

Har du interesse for design og interiør, og er du en dygtig sælger med potentiale til at gå forrest i opbygningen og udrulningen af et nyt dansk front-edge møbelbrand? Så er du måske den Store Manager, vi leder efter!

Anonym,
Aarhus

Assistant Store Manager søges til showroom i Aarhus for nyt globalt møbelbrand

Har du interesse for design og interiør, og er du en dygtig og serviceminded sælger, som har lyst til at være med fra start i udrulningen af et nyt dansk front-edge møbelbrand? Så har vi måske stillingen til dig.

Anonym,
Aarhus

Deltids Sales Assistant søges til showroom i Aarhus for nyt dansk front-edge møbelbrand

Har du interesse for design og interiør, og er du en serviceminded person med et naturligt salgstalent? Søger du et deltidsjob på 20-25 timer om ugen? Så læs endelig videre.

Anonym,
Aarhus

Studiemedarbejder søges som Sales Assistant til showroom i Aarhus for nyt dansk front-edge møbelbrand

Har du interesse for design og interiør, og er du en serviceminded person med et naturligt salgstalent? Søger du et studiejob på 4-16 timer om ugen? Så har vi stillingen til dig.

Anonym,
Aarhus

Service Desk supporter søges til Dustin i Brøndby

Er du en serviceminded person, som formår at give kunderne en god oplevelse gennem telefonen? Giver det værdi for dig at yde kompetent kundeservice, hvor kundens behov er i fokus? Så er det dig, vi søger!

Dustin,
Brøndby

Visionær centerleder søges til DUKH

Er du en ambitiøs og udviklingsorienteret leder? Kan du kommunikere og skabe resultater? Vil du gøre en meningsfyldt forskel? betterpeople søger på vegne af DUKH en ansvarshavende centerleder.

DUKH,
Kolding

El-beregner søges til Kemp & Lauritzen A/S

Har du erfaring med elberegning, og sætter du en dyd i at levere gode resultater? Tiltaler det dig at arbejde på tværs af faggrupper? Så har du nu muligheden for at blive en del af Kemp & Lauritzens team!

Kemp & Lauritzen A/S,
Tilst

betterpeople A/S søger revisor for Elley Revision ApS

Er du en erfaren revisor, og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor holdånd og god kundeservice vægtes højt? Vil du være revisor i en virksomhed med plads til faglig og personlig udvikling, og hvor der er mulighed for medejerskab for den rette? Så bliv Elley Revisions nye revisor!

Elley Revisior,
Østbirk

betterpeople A/S søger seniorkonsulent til Kraftvaerk Aarhus

Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?

Kraftvaerk,
Aarhus

betterpeople A/S søger erfaren projektleder til NIRAS i Kolding

Er du kompetent og har erfaring inden for projektledelse? Ønsker du at være en del af en af landets førende virksomheder inden for bygherrerådgivning? Som projektleder hos NIRAS får du mulighed for arbejde med en bred vifte af projekter samt for at udvikle dine faglige kompetencer.

NIRAS,
Kolding

betterpeople A/S søger revisor for Elley Revision ApS

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor god kundeservice, skarpe kompetencer og teamånd vægtes højt? Så bliv Elley Revisions nye revisor!

Elley Revision ApS,
Østbirk

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i BetterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,

Ambitiøse internationale salgspartnere søges

Internationalt softwaresalg - vi leder efter ambitiøse partnere, der er interesseret i en ny innovativ professionel software løsning med et stort potentiale.

Kontakt betterpeople A/S,
Internationalt

betterpeople A/S er på jakt etter Assistant Store Manager for et showroom i Oslo for et nyt globalt møbelkonsept

Er du interessert i design og interiør? Er du ambisiøs, dyktig og ikke minst en serviceinnstilt selger, og har du lyst til å være en del av lanseringen til et nytt dansk front-egde møbelkonsept, har vi stillingen for deg. betterpeople A/S søker for kunde, en utgående, smilende og engasjert Assistant Store Manager for et nytt møbelshowroom i Oslo.

Anonym,
Oslo

betterpeople A/S er på jakt etter Sales Assistant for et showroom i Oslo for et nyt globalt møbelkonsept

Er du interessert i design og interiør? Er du serviceminded, har et godt og naturligt salgstalent og søker du en deltidsjobb, som kan kombineres med skole eller lignende, da har vi stillingen for deg. betterpeople A/S søker for kunde, en utadvendt, smilende og dedikert Sales Assistant for et nytt møbelshowroom i Oslo.

Anonym,
Oslo

betterpeople A/S er på jakt etter Store Manager for showroom i Oslo for nyt globalt møbelkonsept

Er du interesseret i design og interiør? Er du ambitiøs, dyktig og ikke minst en serviceinnstilt selger, og har du lyst til å være en del av lanseringen til et nytt dansk front-edge møbelkonsept, har vi stillinen for deg. betterpeople A/S søker for kunde, en utgående, smilende og engasjert Store Manager for et nytt møbelshowroom i Oslo.

Anonym,
Oslo