Ledige stillinger

Stilling

Assistant Store Manager søges til showroom i København for nyt globalt møbelbrand, alton&heim

Har du interesse for design og interiør, og er du en dygtig og serviceminded sælger, som har lyst til at være med fra start i udrulningen af et nyt dansk front-edge møbelbrand? Så har vi måske stillingen til dig hos alton&heim.

alton&heim,
København

Digital Management Consultant – Trifork eHealth, nyt kontor i Dubai

Er du en digital frontløber, der kan fastlægge strategier for life science og føre dem ud i livet? betterpeople søger for Trifork eHealth en Digital Management Consultant, der sammen med et stærkt team, primo 2019, skal stå i spidsen for at opbygge en skarp digital sundhedsplatform i Dubai for en af deres tætte partnere inden for medicinalindustrien.

Trifork eHealth,
Dubai

betterpeople søger regnskabschef til Mikelo A/S

Har du solide kompetencer inden for regnskab, og ønsker du at spille en nøglerolle i en vækstvirksomhed? Kan du arbejde selvstændigt og struktureret, og har du gode kommunikative evner og et positivt mind-set? Så er du måske den regnskabschef, vi leder efter til Mikelo A/S!

Mikelo A/S,
Skødstrup

betterpeople A/S søger erfaren udvikler til Trifork A/S

Er du dygtig inden for softwareudvikling, og motiveres du af at skabe innovative IT-løsninger for kunden? Vil du være en del af en virksomhed i vækst med spændende projekter og gode kollegaer? Så bliv Triforks nye udvikler!

Trifork A/S,
Aarhus C

betterpeople A/S søger Service Delivery Manager til virksomhed i Brøndby

Har du knivskarpe kommunikative egenskaber og flair for IT? Har du lyst til at blive en del af en international virksomhed med fart på? Så er du måske den Service Delivery Manager, vi leder efter!

Anonym,
Brøndby

betterpeople A/S søger Service Delivery Manager til virksomhed i Aalborg eller Kolding

Har du knivskarpe kommunikative egenskaber og flair for IT? Har du lyst til at blive en del af en international virksomhed med fart på? Så er du måske den Service Delivery Manager, vi leder efter!

Anonym,
Aalborg eller Kolding

betterpeople A/S søger Android Developer for Trifork eHealth

Har du erfaring med Android udvikling, og har du lyst til at arbejde med digital sundhed, som bygger bro mellem medicin, patienter, læger og den digitale verden? Så er du måske den Android Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!

Trifork eHealth,
København

betterpeople A/S søger Senior Software Developer til udvikling af fremtidens sundhedsløsninger for Trifork A/S

Det handler om at brænde for sit fag! Er du nysgerrig efter ny viden inden for softwareudvikling og teknologier, og vil du have en nøglerolle i udviklingen af nogle af de mest spændende projekter inden for sundheds-IT? Så skal du læse med her!

Trifork A/S,
Aarhus

Store Manager søges til showroom i København for nyt globalt møbelbrand, alton&heim

Har du interesse for design og interiør, og er du en dygtig sælger med potentiale til at gå forrest i opbygningen og udrulningen af et nyt dansk front-edge møbelbrand? Så er du måske den Store Manager, vi leder efter til alton&heim!

alton&heim,
København

Key Account Manager, bæredygtige løsninger til det offentlige

Motiveres du af at skabe din egen succes, og har du erfaring med løsningssalg? Er du en dygtig og vedholdende relationsskaber, som vil være med til at sikre Scan Lux Flexible A/S som et kendt og attraktivt navn blandt offentlige indkøbere? – så er du muligvis den Key Account Manager, vi leder efter!

Scan Lux Flexible A/S,
Aarhus

betterpeople A/S søger seniorkonsulent til Kraftvaerk Aarhus

Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?

Kraftvaerk,
Aarhus

betterpeople A/S søger revisor for Elley Revision ApS

Er du en erfaren revisor, og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor holdånd og god kundeservice vægtes højt? Vil du være revisor i en virksomhed med plads til faglig og personlig udvikling, og hvor der er mulighed for medejerskab for den rette? Så bliv Elley Revisions nye revisor!

Elley Revision ApS,
Østbirk

betterpeople A/S søger erfaren projektleder til NIRAS i Kolding

Er du kompetent og har erfaring inden for projektledelse? Ønsker du at være en del af en af landets førende virksomheder inden for bygherrerådgivning? Som projektleder hos NIRAS får du mulighed for arbejde med en bred vifte af projekter samt for at udvikle dine faglige kompetencer.

NIRAS,
Kolding

betterpeople A/S søger godkendt revisor for Elley Revision ApS

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor god kundeservice, skarpe kompetencer og teamånd vægtes højt? Så bliv Elley Revisions nye revisor!

Elley Revision ApS,
Østbirk

Er du vores næste HR- og markedsføringspraktikant?

Hvis du er nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og dynamisk konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling, så får du nu muligheden.

betterpeople A/S,
Aarhus

Er du vores nye HR- og kommunikationspraktikant?

Hvis du er nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og dynamisk konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling, så får du nu muligheden!

betterpeople A/S,
Aarhus

Bestyrelsesposter og -opgaver

Søg om optagelse i betterpeopleBoard for direktører, specialister og bestyrelsesmedlemmer. For kapaciteter, som brænder for at skabe vækst og udvikling gennem bestyrelsesarbejde.

,