betterpeople A/S søger Area Manager til USA for kunde

Tillidsvækkende, resultatorienteret, kontaktskabende og stort drive. Er det ord, der kendetegner dig? Og har du lyst til at opbygge et nyt, oversøisk marked for en international virksomhed i vækst? Så har vi stillingen til dig!

betterpeople A/S søger for kunde en erfaren Area Manager til Florida, USA til at varetage virksomhedens kommercielle interesser på det nord- og sydamerikanske marked.

Job i spændende vækstvirksomhed
Virksomheden, du vil komme til at arbejde for, er en større international virksomhed, der har vækstambitioner på nye markeder. Din nye arbejdsgiver   udvikler og fremstiller førende verdenskendt teknologi til to forskellige målgrupper, så du vil komme til at beskæftige dig med løsningsorienteret teknisk projektsalg. Du vil få kontor i Orlando, USA og her være hovedaktør for etablering og udvikling af nye og voksende markeder, samt få ansvaret for den daglige forretning med forhandlere og distributører i Canada, USA, Mellem- og Sydamerika. Som Area Manager vil du komme til udbygge positionen og udvide til nye markeder såvel som bidrage til at fastholde den eksisterende forretning. Herudover vil du blive ansvarlig for ledelse af flere salgsmedarbejdere, der er placeret i området.

Nysgerrig på kultur
Du vil som Area Manager komme i berøring med forskellige kulturer fra både det nord- og sydamerikanske kontinent, hvilket er en udfordring, du har mod til at imødegå. Du er nysgerrig på kultur og dens indvirkning på forretningsrelationer og salgets faser, og du har en naturlig interesse i at opbygge værdiskabende relationer. Du kendetegnes ved at være tillidsvækkende, empatisk og robust.

Erfaren og handlekraftig salgsperson, der er stærk på relationer
I stillingen som Area Manager får du en unik mulighed for at være med til at bygge noget op fra bunden. Du er derfor driftig, effektiv og proaktiv i forhold til markedsudvikling og går efter fuld udnyttelse af markedets potentiale. Initiativrig og stort drive er nøgleord, der kendetegner dig som person. Som den primært ansvarlige for etablering og fastholdelse af kunder er du god til både at pleje og udvikle netværk. Du er tillidsvækkende og kontaktskabende med en resultatorienteret tilgang, og du er god til at opbygge nye relationer samt vedligeholde og udvikle eksisterende. Du er desuden god til at begå dig på flere niveauer og inden for flere brancher og således vække tillid og skabe bånd til den varierede kundeportefølje. At kunden kommer i første række er vigtigt for dig. Du er velorganiseret og disciplineret og har evne til struktureret at følge op på igangværende salgsaktiviteter. Som leder er du i stand til at inspirere og motivere samt at bevare overblikket i en travl hverdag.

Faglige kvalifikationer
Du har en del års erfaring inden for forhandling og salg af tekniske løsninger og/eller projekter, og du har før haft ledelsesansvar. Ideelt set har du tidligere boet og arbejdet i udlandet, men vigtigst er, at du er motiveret for det. Du er vant til at forhandle på engelsk, både på skrift og i tale. Det er en fordel, hvis du har en kommerciel eller teknisk uddannelse, men erfaring og baggrund vægter højere. At have erfaring med det nord- eller sydamerikanske marked er ydermere en fordel, men det forventes ikke.

Ansøgning
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat.
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst direktør Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller mobil 5382 4466 eller Team Lead Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller mobil 53824466.
Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt via linket her på siden.
Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.  

(C) betterpeople A/S

betterpeople A/S søger Area Manager til USA for kunde

betterpeople A/S søger Area Manager til USA for kunde

Virksomhed

Sted
Orlando, Florida

Kategori
Salg

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk