betterpeople A/S søger Digital Advisor til KompetenceKanalen A/S

Er du ambitiøs og resultatorienteret og interesseret i en karriere med store muligheder for kompetenceudvikling og indtjening? Vil du være blandt de bedste og være en del af en engageret og dynamisk virksomhed, som er en af de førende inden for digital markedsføring og salg? betterpeople A/S søger Digital Advisor med god personlighed og langsigtet salgsdrive til KompetenceKanalen A/S.

KompetenceKanalen A/S er et digitalt bureau med speciale i løsninger inden for digital markedsføring. Som nærværende samarbejdspartner for sine kunder leverer de langsigtede, stærke resultater. På kontoret i hjertet af Aarhus udvider KompetenceKanalen A/S deres 63 mand store medarbejderstab.

Stort udviklingspotentiale 
I stillingen som Digital Advisor er det primære arbejdsområde salg til nye, potentielle kunder på det danske marked samt kompetent, langsigtet vedligeholdelse af relationerne til eksisterende kunder i form af sparring og optimering af deres online salgsløsninger.

På daglig basis bliver du en del af en organisation, hvor dagligdagen er præget af humor og ambitioner, og hvor man er nede på jorden og ydmyge i forhold til de opgaver, der skal løses. Du kommer til at lære af og indgå i samarbejde med dygtige teknikere og produktspecialister og vil indgå i den kreative udvikling af nye produkter og løsninger til gavn for kunderne. 

Du nyder opgaven med både at udvikle nye kunder samt fastholde og udbygge de nuværende kunders muligheder og behov. Der er en udpræget grad af frihed i stillingen, hvilket stiller krav til, at du er ambitiøs og har selvdisciplin. Det mest essentielle i stillingen er din evne og lyst til at sælge med fokus på relationsbaseret salg, hvor du har dine kunder i centrum og tager udgangspunkt i deres behov, både nu og fremadrettet. Du får naturligvis sparring og inspiration fra dine kolleger og ledere i forhold til salg.

Ambitiøs og med stort drive!
Som person er du udadvendt og ambitiøs og har en høj grad af energi og drive. Optimalt set har du erfaring med salg til B2B, men det er ikke et krav. Det er heller ikke et krav, at du har teknisk viden - det bliver du oplært i - men du har en vis forretningsforståelse og evne til at se det større perspektiv sammen med kolleger og kunder.

Det er vigtigt, at du er ærlig og nyder at argumentere sagligt samt er overbevisende og har god stemmeføring, da en del af salget og opfølgningen gennemføres over telefonen. Kundemøder benyttes efter behov. For at få succes i stillingen skal du kunne lide at samarbejde og være vedholdende og ikke lade dig slå ud af et nej. Når det er sagt, så dyrker KompetenceKanalen A/S forskellighed og sætter pris på, at man er sig selv og kan finde sine egne veje til målet.

Mulighederne
Du tilbydes en ambitiøs stilling i en virksomhed i kraftig vækst. KompetenceKanalen A/S har en flad organisationskultur og stort fokus på det sociale med flere årlige firmafester. Kulturen er professionel, men med plads til sjov og fokus på godt kollegialt fællesskab. 

Du tilbydes en attraktiv, lønpakke som en kombination af fast løn og en resultatbaseret bonusdel med store indtjeningsmuligheder. Der er stort udviklingspotentiale i stillingerne med mulighed for en høj grad af indflydelse på egne opgaver. Stillingen skræddersyes specifikt til dig og dine kompetencer. 

Ansøgning
Da stillingerne ønskes besat hurtigst muligt, vil ansøgninger blive behandlet løbende - der ventes dog gerne på de rette kandidater. Ønsker du at søge en af stillingerne, så send ansøgning og CV via link på denne side. 

For yderligere information kontakt direktør Kim Bisgaard på e-mail kb@betterpeople.dk eller mobil 5050 3339 . Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

 

 

betterpeople A/S søger Digital Advisor til KompetenceKanalen A/S

betterpeople A/S søger Digital Advisor til KompetenceKanalen A/S

Virksomhed
KompetenceKanalen A/S

Sted
Aarhus C

Kategori
Salg

Kim Bisgaard

Spørgsmål til jobbet?

Kim Bisgaard

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk