Vil du være en del af betterpeople teamet ? Vi søger ambitiøse, seriøse & helstøbte Headhuntere/rekrutteringskonsulenter

Design dit drømmejob! Ønsker du at skræddersy dit eget job som rekrutterings- & virksomhedskonsulent, så fortæl os hvad du drømmer om!

Vi har pt. brug for at få et par nye konsulenter med på holdet primært i forhold til at levere rekrutteringsydelser til vore kunder i såvel Århus som København. 

Derudover skal du skal være dygtig og have lyst til at levere mere end blot kandidater til virksomhederne. Derfor må du udover stærke rekrutteringsmæssige kompetencer også have lyst til, og gerne erfaring med, at bidrage til virksomheders vækst og udvikling. Det skal du være indstillet på at blive en del af.

Vi tilbyder en uformel kultur og tillidsfuld samarbejdsform, rammer som vi mener er de mest optimale for at kunne præstere og levere over for vore samarbejdspartnere, og samtidig rammer som vi alle skal og vil blive motiverede af dagligt.

Er du den rette person, er der mulighed for medejerskab, ligesom du vil blive tilbudt vor partnerpakke, der inkluderer coaching, uddannelse, og deltagelse på vore to årlige uddannelses- & strategirejser.

Skriv et par ord om hvorfor du skal med på betterpeople-teamet og søg jobbet her på siden. Ring gerne til Kim Bisgaard på tlf. 5050 3339 for uddybbende information.

(C) betterpeople A/S

Vil du være en del af betterpeople teamet ?   Vi søger ambitiøse, seriøse & helstøbte Headhuntere/rekrutteringskonsulenter

Vil du være en del af betterpeople teamet ? Vi søger ambitiøse, seriøse & helstøbte Headhuntere/rekrutteringskonsulenter

Virksomhed
betterpeople A/S

Sted
Århus & København

Kategori
Ledelse

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Kim Bisgaard

Spørgsmål til jobbet?

Kim Bisgaard

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk