betterpeople A/S søger alsidig indkøber for kunde

Er du en stærk analytisk indkøber, der brænder for optimering og drift? Så er det dig, vi leder efter!

Førende global inventarvirksomhed
Virksomheden, du vil komme til at arbejde i, er førende inden for design og levering af totalløsninger i inventar både i Danmark og internationalt. Med udgangspunkt i et grønt og miljøbevidst mindset er visionen at være på forkant og tidligt spotte trends og behov. Dette udmunder i produkter af høj kvalitet, der er tilpassede til den enkelte kundes behov.

Analyse, optimering og hands on
Som indkøber ved denne virksomhed vil du få en rolle med stort ansvar og mulighed for at varetage mere operationelle opgaver. Dine ansvarsområder inkluderer i høj grad analysearbejde med henblik på indkøbsbesparelser og lageroptimering samt andre indkøbsrelaterede opgaver. Du vil være nøgleperson i at støtte salgsselskaber i indkøb og være ansvarlig for indkøring af nye produkter i samarbejde med afdelingen for produktudvikling. Dette inkluderer opsætning i ERP-systemet og forhandling af købspriser. Det vil være din opgave at oprette og vedligeholde købspriserne. Du vil desuden være ansvarlig for lagerværdien og virksomhedens leveringsevne til det europæiske lager.
Grundet et skiftende aktivitetsniveau vil dine opgaver også til tider have en mere driftsorienteret orientering i forbindelse med specifikke projekter og ordrer. Du skal derfor have lysten til også at varetage en mere operationel rolle.

Passioneret og handlekraftig
Du har en baggrund i planlægning eller disponering i en produktionsvirksomhed og har tidligere arbejdet med integrerede ERP-systemer. Du brænder for indkøbsbesparelser og lageroptimering, og dine stærke analytiske evner gør dig i stand til at se potentiale for dette. Pivottabeller i Excel er du ekspert i, og du er vant til at arbejde disciplineret og struktureret med data. Du er handlekraftig og besidder gode evner til at forhandle med leverandører. Derudover er du ikke bange for at lave hands-on opgaver og træde uden for din rolle som indkøber. Engelsk og tysk er begge sprog du mestrer.
Stillingen, du tilbydes, indeholder gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og for den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på virksomhedens Sourcingstrategi. Arbejdsmiljøet er behageligt og jordnært, og et godt samspil og samarbejde er noget, der vægtes højt. Du vil blive en del af en afdeling med 10-15 medarbejdere, hvoraf en lille håndfuld beskæftiger sig med indkøb. Som indkøber vil du komme til at referere til den Supply Chain Manager, der er ansvarlig for firmaets Supply Chain i Danmark, Sverige og Tyskland. I stillingen skal påregnes 10-20 rejsedage.

Interesseret?
Synes du at stillingen lyder interessant, så send din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommerciel direktør Ida Storm på mail is@betterpeople.dk eller tlf. 9386 5656 eller Team Lead Maria Faber på mail mf@betterpeople.dk eller tlf. 5382 4466. Ansøgninger behandles løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.  


(c) betterpeople A/S

betterpeople A/S søger alsidig indkøber for kunde

betterpeople A/S søger alsidig indkøber for kunde

Virksomhed
Anonym

Sted
Sydjylland

Kategori
Kontor

Ida Storm

Spørgsmål til jobbet?

Ida Storm

+45 9386 5656

is@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk