betterpeople A/S søger erfaren indkøber til INTER SALES/DENVER ELECTRONICS®

Har du god erfaring med indkøb og import fra Kina? Har du passion for at arbejde med consumer electronics eller lignende produktgrupper? Så bør du læse videre.

Et af markedets største aktører inden for consumer electronics

INTER SALES A/S er en af markedets største aktører inden for consumer electronics og importerer og forhandler alt fra tablets, kameraer og alarmsystemer til TV og balancescootere. Firmaet importerer produkterne fra Kina og sælger gennem et omfattende netværk af retailkunder i hele Europa videre under eget brand, Denver. Siden opstarten i år 1990 har firmaet udviklet sig til en international virksomhed med datterselskaber i Tyskland, Hong Kong, Holland og Spanien. INTER SALES A/S har pt. 56 ansatte, heraf 37 på hovedkontoret i Danmark. 

Spændende job med alsidig og udfordrende hverdag

Som indkøber hos INTER SALES A/S får du et spændende job, og du er med i forreste række af en dynamisk branche med consumer electronics. Du vil løbende blive inviteret med på interessante messer i Berlin og Østen, som kan bidrage til din personlige og faglige udvikling.

Hos INTER SALES A/S kommer du til at indgå i et team med kompetente kollegaer, hvor der er god mulighed for videndeling. Din hverdag bliver varieret og alsidig, idet du som indkøber er involveret i hele processen fra indkøb hos producent til varerne lander på eget lager. Du kommer til at få ansvar for egne leverandører, hvorfor forhandling på internationalt plan bliver en del af din hverdag.

Erfaren indkøber med resultater

Du er en erfaren indkøber, som gennem tidligere stillinger har opnået gode resultater. Du kommer muligvis fra en tilsvarende stilling, hvor du har arbejdet med consumer electronics eller lignende produktgrupper. Dette er en fordel, men ikke et krav.

Det er generelt set vigtigt, at du har interesse for elektronik og ved, hvordan man driver godt købmandskab. Du er en stærk forhandler, og du har god erfaring med import fra Kina, herunder CE-mærkning. Dansk og engelsk behersker du på højt niveau i både skrift og tale. Tysk er en fordel, men ikke et krav.

Selvstændig, struktureret person
Som person er du omhyggelig og struktureret, og du behersker en travl hverdag, hvor der sideløbende er gang i mange projekter. Du er udadvendt, venlig og selvstændig, da du er i kontakt med mange mennesker 

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Maria Faber på tlf. 5382 4466. Du kan også læse mere om INTER SALES A/S  her.  

Søg stillingen

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så ansøg stillingen via linket her på siden hurtigst muligt. Alle ansøgninger behandles fortroligt og vil ikke blive videregivet til INTER SALES A/S uden din tilladelse.  

Tiltrædelse er snarest muligt, dog ventes der naturligvis gerne på den rette kandidat.

 

OBS: INTER SALES A/S er for nyligt flyttet fra deres tidligere hovedkontor i Egå, Aarhus til et nybygget domicil beliggende i Søften, 8382 Hinnerup – lige ved E45 Aarhus Nord.

betterpeople A/S søger erfaren indkøber til INTER SALES/DENVER ELECTRONICS®

betterpeople A/S søger erfaren indkøber til INTER SALES/DENVER ELECTRONICS®

Virksomhed
INTER SALES A/S

Sted
Hinnerup

Kategori
Kontor

Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk