betterpeople A/S søger Innovationschef til AURA Energi

Er du kreativ og energisk, og har du lyst til at spille en nøglerolle i en ambitiøs og sund virksomhed? Kan du accelerere områderne nytænkning og grøn energi, og vil du være facilitator på nye ideer? Så er du måske den Innovationschef, vi leder efter til AURA Energi.

 

Nøglerolle i skabelsen af innovation og fremdrift
Som Innovationschef for AURA får du en afgørende rolle i en ambitiøs og velfunderet virksomhed, der stræber efter at levere branchens bedste kundeoplevelse. Innovation er et centralt element i AURAs strategi, og du får det overordnede ansvar for denne del af koncernstrategien, som du kan læse mere om her: https://www.aura.dk/om-aura/organisationen/strategi-og-tal/strategi-2022/. Mere præcist bliver din mission at sikre fremdrift i forhold til nye teknologier, initiere nye forretningsmodeller inden for energiområdet og virkeliggøre AURAs vision om at være et værdiskabende, innovativt og bæredygtigt energiselskab, der er kundens naturlige valg. Du får dermed til opgave at tage kontakt til innovationsmiljøer og skabe langvarige og værdifulde relationer, der øger AURAs konkurrenceevne. Du sikrer, at nye tiltag skaber værdi for virksomheden og dens andelshavere, og at koncernens fokus på innovationsdelen vokser. På den måde bliver du AURAs idegenerator, og den der går forrest, når det handler om at udvikle og drive den interne innovationskraft samtidig med, at du tager del i at optimere og nytænke nuværende arbejdsgange og teknologier. Det gælder for dig om at være skarp på tendenser og udfordringer, tænke dem ind og eksekvere på de enorme muligheder i markedet.

Katalysator og analytisk innovator
Dine kvalifikationer har du opnået gennem flere års erfaring fra en lignende stilling. Du har en relevant teoretisk baggrund, som både kan være teknisk såvel som kommerciel, og du har eventuelt erfaring fra en teknologifunderet virksomhed. Har du et netværk inden for innovation, er det tilmed en fordel. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du kommer til at arbejde under en høj grad af frihed, hvorfor det er vigtigt, at du tager ansvar for at føre ideerne et skridt videre og agere facilitator på dem. Det forventes, at du kan arbejde analytisk og strategisk med innovation. Du har altid følerne ude, er ansvarsbevidst, og du stortrives med at arbejde selvstændigt, opsøge og skabe projekter såvel som gode, langsigtede relationer og partnerskaber. Du har erfaring med projektstyring og forhandling, og du evner selv at skabe struktur. Som person har du pondus, er udfarende og rummer et stort drive. Samtidig er du kreativ og energisk, og du har mange ideer til at skabe vækst, men du lytter også gerne til andres ideer. Din passion for bæredygtig innovation, grøn omstilling og vedvarende energi er ikke til at tage fejl af, og du motiveres af at være med til at skabe fremdrift gennem innovation.

Unik mulighed i en organisation med solid opbakning
Du tilbydes et udfordrende job og formentlig en af markedets mest attraktive stillinger inden for innovation. Det er et alsidigt job, som du selv har indflydelse på udviklingen af, og det er din mulighed for at arbejde analytisk med innovation inden for blandt andet vedvarende energi i en virksomhed med solid økonomisk og organisatorisk opbakning. Der er tale om en stilling med unikke muligheder for at gøre en afgørende forskel for AURAs videreudvikling og skabelsen af en innovativ organisation. Du bliver en del af en virksomhed med høj medarbejdertilfredshed, og du kommer til at arbejde med dedikerede kolleger, der bidrager til fællesskabet. Du refererer til koncernens administrerende direktør, og du vil have din daglige gang på kontoret i Viby. Du tilbydes en attraktiv lønpakke, der modsvarer kravene til stillingen.

”I AURA koncernen tror vi på den positive energi som drivkraft i enhver opgave. Vi er et konkurrencedygtigt energiselskab med 320 medarbejdere og en omsætning på ca. 800 mio. kr. Vi beskæftiger os med   vedvarende energi, installation, energirådgivning, fiber, el-handel, vedligeholdelse og udbygning af elnettet. Medarbejdernes trivsel og udvikling er afgørende for, at vi lykkes. Det handler langt hen ad vejen om kommunikation, forventningsafstemning  og eksekvering." 

Administrerende direktør, Carsten Höegh Christiansen.

Rekrutteringen varetages af betterpeople 
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst direktør Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller Team Lead, Gitte Højlund på 5382 4466 eller gh@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S 

 

betterpeople A/S søger Innovationschef til AURA Energi

betterpeople A/S søger Innovationschef til AURA Energi

Virksomhed
AURA Energi

Sted
Viby

Kategori
Kontor

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk