betterpeople A/S søger Integration Solution Architect til BESTSELLER

Vil du være med til at sætte kursen og gennemføre IT Integration hos BESTSELLER fra et teknisk såvel som et forretningsperspektiv? Vil du have en vigtig, strategisk rolle samt være en del af et af verdens største AX7 implementeringsprojekt? Så har du her en unik mulighed.

betterpeople A/S søger på vegne af BESTSELLER en erfaren forretnings- og løsningsorienteret Integration Solution Architect til at tage styringen og sikre gennemførsel inden for IT-integration.

Afdelingen
Du bliver en del af BESTSELLERs IT Integration afdeling, som består af fem medarbejdere udover dig. I afdelingen arbejdes der med en bred vifte af EDI og application-to-application integrationer. Arbejdsmiljøet er karakteriseret ved en uformel tone og positiv energi. 

BESTSELLER er gået igang med at gennemføre et af verdens største og mest ambitiøse Microsoft Dynamics AX 7 implementeringsprojekter, som har til formål at afstemme og accelerere virksomhedens måde at gøre forretning i modebranchen på. Platformen vil dække alle centrale forretningskapaciteter, nogle enterprisekapaciteter samt alle brands og alle globale markeder. Den nye ERP-platform og det samlede applikationslandskab har til formål at være den perfekte kilde til fremtidige, effektive integrationer af processer og information om mode i BESTSELLER.

Fremtidsikring af integrationsplatform
Som Integration Solution Architect er det dit mål at sikre, at BESTSELLERs løsninger inden for business connections services lever op til kravene nu og fremadrettet. Du sikrer udvikling, udvidelse og vedligehold af integrationsplatformen for derigennem at sikre hurtige, effektive og mere fleksible integrationer i fremtiden. Du vil få teknisk support fra en eller flere Software Architects i afdelingen. Udover dit eget team vil du komme til at arbejde tæt sammen med en Lead Business Architect, andre IT Business Architects og relevante leads fra de forskellige brands og markeder. Du har mulighed for at få support på tværs af de forskellige teams til at understøtte opbygning og levering af løsninger.

Mere specifikt indebærer stillingen ejerskab over og kommunikation af BESTSELLERS integrationsstrategi, værdier og styrker i og udenfor organisationen. Du vil løbende samarbejde og være i dialog med centrale stakeholdere inden for IT på tværs af funktioner og markeder. Derudover bidrager du til designkonceptet samt til IT-mæssige løsninger og processer inden for integration. Du sikrer fuld udnyttelse i organisationen af de udviklede løsninger og optimerer løbende. 

Konceptuel forståelse
Du har erfaring med integrationscenarier på enterpriseniveau og den forretningsmæssige brug af middleware. Det er centralt for stillingen, at du har en god konceptuel forståelse for integration. Derudover har du gerne erfaring med projektledelse, forandringsledelse og support af den strategiske udvikling på integrationsområdet. Erfaring med Cloud er også et stort plus.

Uddannelsesmæssigt har du en relevant uddannelse, gerne krydret med efteruddannelse eller kurser. Din praktiske erfaring skal være solid og have tyngde i forhold til at skulle præge omgivelserne og understøtte de beslutninger, der skal tages og gennemføres. Da BESTSELLER er en international virksomhed, taler og skriver du dansk og engelsk flydende. Har du kendskab til B2B/EDI i forbindelse med AX, er det en fordel, men det er ikke et krav.   

Internationale samarbejdsevner

Du er en stærk kommunikator, der gennem opbygning af gode IT-løsninger forstår og styrker forretningsprocesserne i virksomheden. Du får et bredt samarbejde både i selve IT-afdelingen og på tværs af virksomheden i Danmark og på globalt niveau. Her vil du få indsigt i og forståelse for din afdelings prioriteter, kapaciteter og valg af løsninger. Derfor er det vigtigt, at du er diplomatisk og kan navigere blandt toplederene såvel som på andre niveauer i virksomheden. Sidst men ikke mindst støtter du op omkring de agile leverings- og forandringsmetoder i afdelingen.

Du har den rette mængde autoritet og en professionel troværdighed, der gør, at dine kolleger naturligt respekterer dig som professionel. Du er udadvendt og har forståelse for, at det er nødvendigt med et godt samarbejde i afdelingen for at komme i mål med opgaverne. 

Vi ser frem til at høre fra dig
Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt direktør Kim Bisgaard på kb@betterpeople.dk eller på +45 5050 3339. Ønsker du at søge stillingen, så send ansøgning og CV via link på denne side. Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, vil ansøgninger blive behandlet løbende - der ventes dog gerne på den rette kandidat. Alle ansøgninger behandles fortroligt og vil ikke blive videregivet til kunden uden din tilladelse.

Om BESTSELLER IT
BESTSELLER IT er en global, innovativ og proaktiv IT organisation med mere end 200 medarbejdere. Organisationen er opdelt i sektionerne: PLAN, BUILD og RUN og arbejder med forretnings- og teknologiudvikling. Afdelingen tager globalt del i BESTSELLERs spændende rejse ved at sikre de rette forretningsorienterede løsninger på alle tidspunkter. Det er en glæde at være omgivet af motiverede og kompetente kolleger, og afdelingen tager altid godt imod nye medarbejdere. 

 

betterpeople A/S søger Integration Solution Architect til BESTSELLER

betterpeople A/S søger Integration Solution Architect til BESTSELLER

Virksomhed
BESTSELLER

Sted
Brande

Kategori
IT

Kim Bisgaard

Spørgsmål til jobbet?

Kim Bisgaard

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk