betterpeople A/S søger IT-specialist til Duka A/S

Vil du være med til at skabe fremtidens digitale brugeroplevelser, og motiveres du af at opbygge gode kundeløsninger gennem den helt rigtige systemarkitektur? Har du stor viden om Windows, infrastruktur og IT-sikkerhed, og vil du være en del af en virksomhed med plads til medbestemmelse? Så bliv Dukas nye IT-specialist!

Duka er en dynamisk virksomhed, der har medarbejderen i fokus og en kultur, hvor samarbejde, kreativitet og stabile løsninger vægtes højt. Hos Duka er ambitionen at arbejde med løsninger og teknologi, der gør hverdagen lettere for kunden gennem pålidelige og effektive supportløsninger.

IT-specialist med kundefokus
Som IT-specialist hos Duka får du det overordnede ansvar for servicering og implementering af al ikke-selvudviklet software. Din dagligdag består af alsidige opgaver relateret til virksomhedens kundepakker og -løsninger, hvor du får til opgave et indtænke arkitektur i softwareløsningerne, så de skaber mest mulig værdi for kunderne. Du kommer til at arbejde med vedligehold af pc-produkter for 16.000+ klienter med fokus på overvågning og monitorering, samt support til den interne kundeservicestruktur. Du får en vigtig rolle i forbindelse med implementeringen af ny Client Management software, og samtidig vil du være med til at opbygge og efterleve KPI’er for monitorering og vedligehold. Med reference til virksomhedens udviklingschef bliver du en del af Dukas R&D team, hvor alle er passionerede omkring IT, udvikling og kundeløsninger. Stillingen udgør en central funktion, der agerer på tværs af virksomheden, hvor du får til opgave at indsamle viden og data om driften og videreformidle dette på tværs af faggrupper og teams.

Erfaren inden for opbygning af IT-systemer
Du har solid erfaring med at anvende, bygge og udvikle specifikke IT-systemer, og som IT-specialist har du indgående kendskab til Windows OS. Herudover har du erfaring med anvendelse af Device Management software som WSUS og SolarWinds. Du kan bygge Windows Images via for eksempel WDS server, og udvikle Batch scripts, PowerShell og/eller VBScript. Desuden har du stor viden inden for infrastruktur, netværk og IT-sikkerhed. Endelig har du kendskab til pakketering og patching af Windows og tredjepartssoftware.

Din erfaring har du opnået gennem lignende stillinger og en relevant uddannelse inden for IT. Det er tilmed en fordel, hvis du har Microsoft certificeringer som 734 OEM Preinstallation for Windows 10, 698 Installing and Configuration Windows 10 eller tilsvarende.

Udadvendt og udviklingsparat person
Som person er du servicemindet og løsningsorienteret i alt, du gør, samtidig med at du er ansvarsbevidst og vægter kvaliteten i dit arbejde højt, da faglighed i høj grad driver dig. Du er struktureret, og det falder dig naturligt at have overblik og arbejde selvstændigt. Da kunderne er i højeste fokus hos Duka, er det essentielt, at du formår at tænke kundeperspektivet ind i alle led af processen. Det er derfor vigtigt, at du evner at kommunikere med kunder såvel som kolleger. Du er nysgerrig, udadvendt og ikke bange for at tage initiativ – hverken på det faglige eller sociale plan.

Duka er ambitiøs i deres tilbud til kunder og medarbejdere
Duka er en spændende virksomhed med en flad struktur, hvor der er højt til loftet og et stærkt socialt fælleskab. Der er en stor grad af frihed med ansvar og masser af medbestemmelse. Du må meget gerne have en mening om tingene og lyst til at præge de ting, du arbejder med. Hos Duka er der et åbent arbejdsmiljø, da et anerkendende og tillidsbaseret samarbejde mellem ledelsen og medarbejderne er en kerneværdi i Dukas DNA. Man afholder mange forskellige sociale aktiviteter afhængigt af lyst og behov hos medarbejderne.

Fra din første arbejdsdag er der grundig oplæring og vejledning i det, der er brug for, og du bliver en del af en forretning med en hverdag, der skaber sammenhæng såvel opgavemæssigt som socialt. Der er mulighed for udvikling gennem uddannelse og konferencer. Tilmed er der en fordelagtig personalepakke med blandt andet pension og sundhedsforsikring.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat snarest muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst direktør Kim Bisgaard på e-mail kb@betterpeople.dk eller på mobil +45 5050 3339 eller Team Lead, Gitte Højlund på +45 5382 4466 eller e-mail gh@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 

(C) betterpeople A/S 

 

betterpeople A/S søger IT-specialist til Duka A/S

betterpeople A/S søger IT-specialist til Duka A/S

Virksomhed
Duka A/S

Sted
Hinnerup

Kategori
IT

Kim Bisgaard

Spørgsmål til jobbet?

Kim Bisgaard

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk
Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk