betterpeople A/S søger Projekt Controller til HK Byg Entreprise A/S

Har du overblik, er initiativrig og formår at levere et godt stykke arbejde? Vil du være en del af HK Byg Entreprise A/S og alle deres spændende projekter, så får du nu muligheden!

HK Byg Entreprise A/S blev stiftet i år 1999, hvor opgaverne typisk bestod af renovering og ombygning. Siden deres start har arbejdet udviklet sig mod større opgaver, der i dag også tæller nybyggeri. Sidenhen har de yderligere tilføjet en gren til deres portefølje i form af en udviklingsafdeling med fokus på grunde til nye boliger. Virksomheden har dog holdt fast i deres oprindelige kerneforretning, som er entreprisedelen, hvor de fortsat bygger og realiserer hoved-, total- og storentrepriser.

HK Byg Entreprise A/S får i stigende grad nye spændende byggeprojekter, primært i hovedstadsregionen. De søger derfor en Projekt Controller til deres byggepladser. I jobbet som Projekt Controller vil du få mulighed for, i tæt samarbejde med dine kollegaer på byggeprojekterne, at supportere forretningen og byggeprojekter fra start til aflevering. Ideelt har du erfaring fra byggebranchen, og du besidder stærke faglige kompetencer inden for IT, dokumenthåndtering og struktur. Du er ikke bleg for at tale med de mange folk på alle niveauer, som i løbet af en travl hverdag er involveret i et byggeprojekt. 

Afvekslende arbejde i stor virksomhed

Du vil, i tæt dialog med projektlederne, sørge for, at data på projekterne løbende bliver opdateret. Der skal således til enhver tid kunne trækkes en opdateret projektopgørelse og et projektregnskab på projekterne. Dette gælder både de økonomiske data på kontrakter, ekstraarbejder og alle andre informationer, som for eksempel kontrakter med underentreprenører m.m. Stillingen vil bestå af projektarbejde, så det er essentielt, at du kan holde tungen lige i munden i forbindelse med de administrative opgaver og den daglige drift på kontoret. Du vil ligeledes supportere byggelederen med de administrative opgaver, som omhandler timeregistrering, håndtering af underleverandørers aftaler og dokumentation af opgaver og projekter.

Løsningsorienteret og imødekommende

Dine kvalifikationer har du opnået gennem lignende arbejde, og du har en baggrund inden for økonomi med nogle års erfaring fra branchen. Du er fagligt skarp og har teknisk indsigt, så du kan gå forrest i løsningen af opgaver og være med til at understøtte dine kollegaer. Som person har du evnen til at inspirere og motivere dem, du arbejder sammen med, og det er nødvendigt, at du både har evner og lyst til at samarbejde på tværs af organisationen. Andre beskriver dig som imødekommende af natur – en person, som har let ved at samarbejde og kommunikere med mennesker på alle niveauer. Det er dog også vigtigt, at du kan håndtere at skulle have den mere direkte snak med såvel underentreprenører som bygherrer (i en god tone), når det er nødvendigt. Du trives med at have mange bolde i luften - uden at miste overblikket - og du er en teamorienteret person, som får øget energi, når du når dine mål. Ligeledes er det vigtigt, at du stortrives med selvstændigt arbejde, hvor du har fokus på resultater, som er med til at skabe værdi for HK Byg Entreprise A/S.

Hvorfor dig?

Du skal søge jobbet, fordi du som Projekt Controller brænder for at gøre en forskel for projektet, dine kollegaer, underentreprenører og naturligvis bygherrer. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og ikke lader dig gå på af en til tider hektisk og kaotisk hverdag.

Du bliver en del af administrationen, men du vil fysisk være til stede ude på virksomhedens byggeprojekter i langt den overvejende del af tiden. 

Kunne du tænke dig at høre mere?

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Ida Storm på e-mail is@betterpeople.dk eller mobil +45 9386 5656. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 

(C) betterpeople A/S

betterpeople A/S søger Projekt Controller til HK Byg Entreprise A/S

betterpeople A/S søger Projekt Controller til HK Byg Entreprise A/S

Virksomhed
HK Byg Entreprise A/S

Sted
Hvidovre

Kategori
Økonomi

Ida Storm

Spørgsmål til jobbet?

Ida Storm

+45 9386 5656

is@betterpeople.dk