Aktuelt

Nyheder

Rigtig godt nytår! Vi starter året med at flytte til nyt domicil i Skejby pr. 01.01.2018!

På baggrund af den positive udvikling vi har gennemgået de seneste år, er det med stor glæde, at vi nu kan meddele, at vi pr. 01.01.2018 flytter til nyt kontorfællesskab hos Elbek & Vejrup på Tangen 6, 8200 Aarhus.

Strategi og risiko workshops i WIN Arbejdernes Landsbank

betterpeople giver en række mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder viden og skabe reflektion så de får systematiseret deres strategiske risk management.

Vi udvider!

Vi udvider med et nyt forretningsområde, betterpeopletech, som fokuserer på freelancekonsulenter og specialistydelser inden for IT, det tekniske felt og den digitale verden.

Lars Kromand - ny formand i bestyrelsen hos betterpeople A/S

Lars' store strategiske og forretningsmæssige viden vil understøtte den videre ekspansion og de stærke relationer til vores kunder samt tilknytning af flere kompetente partnere og rekrutteringskonsulenter.

Ny kommerciel direktør hos betterpeople A/S

Ida Storm er pr. 1. september 2017 tiltrådt som kommerciel direktør hos betterpeople A/S.

Eksempler på headhunting & rekrutteringsopgaver

Hos betterpeople A/S har vi stor erfaring med flere typer af stillinger & profiler. 

Vi arbejder ud fra, at mangfoldighed skaber resultater

Det skal der tages højde for i overvejelser, processer og beslutninger når der rekrutteres og udvikles

Overrækkelse af innovationspris

Innovationsprisen ved Aftenskolernes pris 2016 gik til SeismogrAAfen, Aalborg kommune. Kim Bisgaard, direktør og partner i betterpeople, fik æren af at overrække denne pris.

Sådan omsættes det værdibaserede ledelses- og medarbejdergrundlag til praksis i Syddjurs Kommune

"Det handler om at sikre ledelsesmæssig fokus og vedholdenhed", siger Thomas Palner, Økonomichef i Økonomisk Sekretariat i Syddjurs Kommune, når han kort skal beskrive, hvad der skal til for at sikre at kommunens nye rolle- og kompetencegrundlag forankres i Økonomisk Sekretariat, "Så tanker og dialoger bliver til handling og adfærd" – en proces som betterpeople har succesfuld erfaring med at facilitere.

betterpeople fejrede 1. års rejse

Det har været en fornøjelse at være i dialog og samarbejde med alle omkring os i det første leveår. Vi glæder os til at ses med alle fremover.

Se billeder fra festen....

TMI årskonference 2016 - Kim Bisgaard, direktør & erhvervspsykolog hos betterpeople holder oplæg

Teknologi og digitalisering gør noget ved vores muligheder og udfordringer som leder og virksomhed i forhold til løbende at skabe levedygtige, innovative og stærke forretninger.

Vi skal ikke kannibalisere - men finde de nye talenter

Der er rift om de højt specialiserede folk i it-branchen, og det er netop sådanne kandidater, Qampo i Aarhus har brug for, når den 1½ år gamle virksomhed skal udvide medarbejderstaben.

Ny searcher & konsulent hos betterpeople

Maria Faber er uddannet cand.ling.merc i Virksomhedskommunikation, og hun skal hos betterpeople arbejde med rekruttering, search og kommunikation.

Kunder & referencer

Vil du møde nogle af vore kunder og referencer: Gaihede A/S, Qampo A/S, Signicat A/S, RISMA Systems A/S, Interstil A/S, Randers kommune, ezenta A/S, Region Sydjylland, Arkitema A/S, Ski Group Travel A/S, NYT SYN A/S og flere andre. 

Er du klar til nye jobmæssige udfordringer?

Lad os kommunikere og holde kontakt, fortæl hvem du er, og hvad du gerne vil.

UX Business Analyst - Kraftvaerk ligger i den absolutte elite, når det handler om digital forretningsudvikling af høj kvalitet.

Den kommende UX Business Analyst vil få en nøglerolle i virksomheden og skal derfor kunne tale det samme sprog som både kunder og softwareudviklere.

RISMAbusiness - enkel & funktionel digitalisering af den moderne forretning

Oplev NYT SYN's adm. dir. Tom Skovbon    sammen med strategisk direktør & partner Kim Bisgaard, betterpeople & RISMA Systems                  

Søger I en intuitiv softwareløsning til eksekvering af aktiviteter og strategier

RISMA business - et intuitivt digitalt værktøj til strategieksekvering, kontroller og risk management.

MUS'en bør aflives!

Gaihede tænker alternativt gennem samarbejde med betterpeople a/s.

Lær nogle af vore kunder at kende

Samarbejdspartnere & kunder hos betterpeople a/s

Qampo software developer

Er du nyuddannet og har du ild i øjne og fingre? Nu har du muligheden for at komme med på Qampo vognen, der kører stærkt og sætter nye standarder for digitalisering!

Vi søger for vores kunde Pragmasoft A/S en "Senior ASP.NET backend webudvikler”

Vi søger for vores kunde Pragmasoft A/S en "Senior ASP.NET backend webudvikler” Du skal være del af et dygtigt og dynamisk team som arbejder på at skabe fremsynede unikke software e-handelsløsninger. 

betterpeople a/s åbner i Århus C og KBH

Pressemeddelelse:

betterpeople a/s med Claus Bak, tidligere direktør hos den internationale rekrutteringsvirksomhed Randstad A/S, samt erhvervspsykolog Kim Bisgaard i spidsen åbner kontorer i Århus C og København.

 

betterpeople a/s søger ambitiøs & helstøbt rekrutteringskonsulent/partner

Vi har et stærkt ønske om, at dit job hos os kommer til at give dig rammer og muligheder, hvor du kan udleve dit potentiale! Ønsker du at skræddersy dit eget job som rekrutterings- & virksomhedskonsulent, så lad os tage en dialog om vi har en tilpas fælles mening om, hvad det er og indebærer.

Hos betterpeople har vi et fælles etisk grundlag

Vi skaber værdi & er ambitiøse på vore kunders vegne.

Vi tror på, at et godt meningsfyldt samarbejde med vores kunder bedst sker gennem et langsigtet samarbejde, hvor vi lærer hinanden at kende. læs mere -> 

Håndværkere er hotte!

Der er gang i byggeriet og anlægsvirksomhederne. Vi har ledige jobs til dygtige håndværkere og specialister inden for flere forskellige håndværk & brancher.