Annsofie Søndergård

Annsofie Søndergård

Searcher & juniorkonsulent

+45 5382 4466

as@betterpeople.dkAnnsofie arbejder ved betterpeople med rekruttering og search og er ansvarlig for den online tilstedeværelse. 

Gennem sin uddannelse inden for markedsføringsøkonomi og digital markedsføring samt joberfaring har Annsofie udviklet stor interesse for markedsføring, kommunikation og rekruttering. Hun har i tidligere job arbejdet med jobopslag og interview af nye medarbejdere, hvilket hun hos betterpeople vil gøre brug af, ligesom hun vil komme til at   anvende sine kommunikative- og servicemindede kompetencer i betterpeoples rekrutterings- og udviklingsprocesser.

Annsofie befinder sig godt i en travl hverdag, der byder på mange udfordringer. Hun er som person yderst engageret og finder stor motivation i at samarbejde i teams og løse udfordrende opgaver. Annsofie går ofte forrest, når et nyt projekt skal sættes i gang, og hun holder af at være ind over beslutninger i forhold til, hvordan tingene skal udformes. Målbevidst skaber hun en positiv energi, som smitter af på resten af teamet. 

I sin fritid er Annsofie socialt anlagt, og hun bruger gerne en del tid med venner og familie. Hun er aktiv og nyder at komme ud, men holder også af en dag på sofaen med en god serie.