Design dit ønskejob

Design dit ønskejob

Ønsker du at præge dit kommende job som rekrutterings- & virksomhedskonsulent og ikke mindst den kultur, du skal være en del af? Så lad os tage en dialog om, hvordan du kan sætte dit præg på betterpeople, og hvad vi kan tilbyde dig.

info@betterpeople.dkVi har pt. brug for at få en ny konsulent med på holdet, primært i forhold til at levere rekrutteringsydelser til vores kunder. Du skal være dygtig og have lyst til at levere en sammenhængende og værdiskabende proces til virksomheder og organisationer. Det vil sige en tilpasset og kvalificeret leverance og oplevelse, som leverer mere end blot kandidater. 

Derfor må du udover stærke rekrutteringsmæssige kompetencer også have lyst til, og gerne erfaring med, at bidrage til virksomheders vækst og udvikling. Det skal du være indstillet på at blive en del af hos betterpeople. Vi tilbyder uformel kultur og en tillidsfuld samarbejdsform. Disse rammer, mener vi, er de mest optimale for at kunne præstere og levere det bedste til vores samarbejdspartnere. Det er samtidig nogle rammer, som vi alle skal og vil blive motiverede af dagligt.

Er du den rette person, er der på sigt mulighed for medejerskab, ligesom du vil blive tilbudt vores partnerpakke, der inkluderer coaching, uddannelse, og deltagelse på to årlige strategirejser. Skriv et par ord om, hvorfor du skal med på betterpeople-teamet.

Ring gerne, til Claus Bak på tlf. 5383 4994 eller Kim Bisgaard 5050 3339 for uddybende information.