Gitte Højlund

Gitte Højlund

Team Lead, rekruttering & search

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dkGitte blev færdig med sin kandidat i organisation og strategi på Aalborg Universitet i sommeren 2018.

Hun er som person meget alsidig og trives godt i et dynamisk miljø med skiftende arbejdsopgaver. Gitte har stor interesse i at skabe relationer imellem mennesker, herunder at skulle forene forskellige perspektiver. Hun har erfaring med at interviewe og indgå i dialog med mange forskellige mennesker; kompetencer som hun har opnået gennem projektopgaver, hendes tidligere arbejde som salgs- og marketingassistent samt gennem samarbejde med både offentlige og private virksomheder.

På baggrund af Gittes kandidatuddannelse er hun særligt interesseret i at arbejde med organisationer og deres udvikling, internt som eksternt, f.eks. i form af udviklingsprojekter omhandlende organisationers identitet, kultur eller strategi. Derudover har hun interesse i og evner inden for brugen af sociale medier i virksomhedsøjemed.

Gitte er en holdspiller, men kan også arbejde selvstændigt og har nemt ved at gå forrest og være på, hvilket hun blandt andet har opnået erfaring med som forsanger i et band gennem en treårig periode.

Hun har boet i Århus de sidste fem år og nyder i sin fritid at være social og bruge tid med familie og venner.