Gitte Højlund

Gitte Højlund

Konsulent

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dkGitte er i gang med sin kandidat i organisation og strategi på Aalborg universitet.

Hun er som person meget alsidig og trives godt i et dynamisk miljø med skiftende arbejdsopgaver. Gitte har stor interesse i at skabe relationer imellem mennesker, herunder at skulle forene forskellige perspektiver. Hun har erfaring med at interviewe og indgå i dialog med mange forskellige mennesker; kompetencer som hun har opnået igennem projektopgaver, hendes tidligere arbejde som salgs- og marketingassistent samt gennem samarbejdsforløb med både offentlige og private virksomheder.

På baggrund af Gittes kandidatuddannelse er hun særligt interesseret i at arbejde med organisationer og deres udvikling, internt som eksternt, f.eks. i form af udviklingsprojekter omhandlende organisationers identiteter. Derudover har hun interesse i og evner indenfor brugen af sociale medier i virksomhedsøjemed.

Gitte er en holdspiller, men kan også arbejde selvstændigt og har nemt ved at gå forrest og være på, hvilket hun blandt andet har fået erfaring med som forsanger i et band igennem en treårig periode.

Hun har boet i Århus de sidste fem år og nyder i sin fritid at være social og bruge tid med familie og venner.