Gitte Højlund

Gitte Højlund

People & Business Developer

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk 

Gitte er uddannet cand.merc. i organisation og strategi fra Aalborg Universitet.

Som person er Gitte udadvendt, humoristisk og en do’er, der naturligt går forrest. Hun besidder et stor drive og en god energi, der smitter. Hun trives i et dynamisk miljø med alsidige arbejdsopgaver, og hun har stor interesse i at skabe stærke relationer mellem mennesker, herunder at skulle forene forskellige perspektiver. Gitte elsker at samarbejde og har et skarpt fokus på dialog, inddragelse og ordenlighed.

Hun har erfaring med dybdegående interview og er vant til at indgå i dialog med mange forskellige mennesker; kompetencer hun har opnået gennem blandt andet projektopgaver, hendes tidligere arbejde som salgs- og marketingassistent og de seneste godt 2 år som rekrutteringskonsulent og Team Lead for betterpeople. Derudover har hun interesse i og evner inden for brugen af sociale medier i virksomhedsøjemed.

På baggrund af Gittes kandidatuddannelse og erhvervserfaring er hun optaget af at få virksomheder, teams og enkeltpersoner til at fungere så hensigtsmæssigt som muligt, og områderne rekruttering, HR, kultur- og identitetsskabelse, trivsel, strategi- og forretningsudvikling har hendes særlige interesse.

Gitte er en holdspiller, men kan også arbejde selvstændigt og har nemt ved at være på, hvilket hun blandt andet har opnået erfaring med som forsanger i et band gennem en treårig periode.

Hun er direkte i sin kommunikation, og man ved, hvor man har hende. Hun udviser stor respekt for alle omkring sig, og anser generelt forskelligheder som en styrke, da hun er åben, nysgerrig og arbejder med stor forståelse for og lyst til at bringe forskelligheder i spil på en hensigtsmæssig måde.

Gitte er bosat i Århus og nyder i sin fritid at være social og bruge tid med familie og venner.