Heine Blok

Heine Blok

Senior HR Business Partner

+ 45 4141 5683

hb@betterpeople.dkHeine har en baggrund som elektriker fra 1992 og sidenhen stærkstrømingeniør i 2001. Han har arbejdet direkte og indirekte med HR og rekruttering de sidste syv år. Han har i sin tid som ingeniør været omkring mange industrier fra maskinbyg til vind, både som værende en del af en større organisation, samt været hyret ind som konsulent. Han har et bredt og stærkt globalt netværk. Som han selv plejer at sige, så ved han meget lidt om mange ting og kan derfor hurtigt danne sig et overblik omkring den fulde proces.

Han har erfaring med ledelse, idriftsættelse, kommercielle kontakter med kunder og underleverandører, tekniske forhandlinger, tværkulturelt/landssamarbejde og samarbejde både internt og eksternt.

Som person er han ligetil, ærlig, god til at sætte sig i kundens sted, troværdig og udadvendt. Han gør også altid sit yderste for at behandle alle mennesker lige.

Privat bor Heine i Stilling med sin kone og to piger på henholdsvis 14 og 16 år. Fritiden bliver brugt med familien og på cyklen, samt i deres sommerhus.