Ida Storm

Ida Storm

Kommerciel direktør

+45 9386 5656

is@betterpeople.dkIda er kommerciel direktør hos betterpeople A/S, hvor hun beskæftiger sig med headhunting, rekruttering og search samt formidling af freelancekonsulenter. Sammen med de to øvrige direktører bidrager Ida til udvikling af organisation og kultur hos betterpeoples kunder. Ida har en MBA fra Aalborg Business Institute samt 20 års erhvervserfaring fra rekrutteringsbranchen. Hun har arbejdet 14 år hos en stor international aktør inden for rekruttering efterfulgt af 6 år ved et IT-konsulenthus. Dette har givet Ida et stærkt netværk og et dybt kendskab til hele rekrutteringsprocessen.

I de senere år har hun særligt beskæftiget sig med salg og rekruttering af specialister samt IT-konsulenter. Ida brænder for at skabe det gode match mellem virksomheder og kandidater. Det er vigtigt for hende at skabe værdi for virksomheder såvel som for kandidater, og at begge parter føler sig tilpas i processen. De mange års erfaring i branchen har givet Ida et godt blik for salg og gjort hende i stand til at forstå og imødegå kundens behov. Hun er typen, der tager initiativ, er handlekraftig og direkte, hvorfor hun passer perfekt ind i betterpeoples værdier og kultur. Ida har en grundlæggende nysgerrighed og interesse i mennesker, hun møder. Dette bidrager til, at der altid er en god energi omkring hende.

Privat bor Ida sammen med sin mand i Askov ved Vejen. Sammen har de to voksne børn og et barnebarn. Familien holder af at tilbringe tid sammen og at rejse på ferier, når der er mulighed for det. I fritiden holder Ida af at vende tankerne ved gåture i skoven, som ligger i forlængelse af hendes baghave.