Josephine Haslund Henriksen

Josephine Haslund Henriksen

Konsulent, rekruttering & search

+45 5382 4466

jhh@betterpeople.dkJosephine arbejder hos betterpeople med rekruttering, search og salg.

Josephine har en stor interesse for HR-området, særligt udvikling af mennesker og organisationer, arbejdsmotivation, fastholdelse samt forandringsprocesser. Det er bl.a. nogle af de fagområder, hun har opnået kompetencer til at analysere, forstå og arbejde inden for gennem sin kandidat i Pædagogisk psykologi fra Aarhus Universitet.

Gennem forskellige stillinger har Josephine opnået erfaring inden for rekrutteringsprocesser, kandidatsamtaler, personprofilanalyser, relationsarbejde samt læring og udvikling af mennesker.
Josephine brænder særligt for at skabe værdifulde matches, menneskelig udvikling og langvarige relationer. Hun trives i et omskifteligt, energisk og socialt miljø, hvor hun både nyder muligheden for at arbejde i teams såvel som selvstændigt.

Josephine arbejder struktureret, engageret og målrettet. Hendes tilgang til opgaver er positiv, analytisk og detaljeorienteret.

Privat bor Josephine i Aarhus med sin kæreste og datter. En stor del af hendes fritid bliver brugt på motion og fitness, og når hun ikke bruger tiden i fitnesscenteret, så går tiden med familie og venner samt diverse kriminalromaner og podcasts.