Julie Thorsen

Julie Thorsen

HR-support & search

+45 5382 4466

jlt@betterpeople.dkJulie arbejder ved betterpeople med HR-support & search.

Julie har en uddannelsesmæssig baggrund i virksomhedskommunikation og engelsk fra sin bachelor og kandidat i Corporate Communication på Aarhus BSS. I forbindelse med sin uddannelse har hun tilegnet sig en bred viden inden for analyse og planlægning af intern og ekstern kommunikation, strategisk kommunikation, marketing og stakeholder relationer.

Gennem sine tidligere stillinger har Julie arbejdet med HR, kompetenceudvikling og tekstforfatning. Hun har stor interesse i kommunikation i kombination med det menneskelige aspekt og derigennem skabelsen af værdifulde relationer.

Julie er smilende, hårdtarbejdende og detaljeorienteret, og når hun sætter sig for en udfordring, stopper hun ikke, før hun er 110% i mål. Hun trives i et dynamisk arbejdsmiljø og er en holdspiller, der sætter stor pris på at arbejde i teams.

I sin fritid er Julie socialt anlagt og nyder at bruge tid med sine venner og familie. Hun har boet 3,5 år i Qatar i sine tidlige teenageår, hvor hendes rejselyst startede. Julie mangler kun at besøge Antarktisk for at kunne krydse alle kontinenterne af.