Kathrine Lollesgaard

Kathrine Lollesgaard

Searcher & juniorkonsulent

+45 5382 4466

kl@betterpeople.dkKathrine er i gang med kandidatuddannelsen i international virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet.

Gennem sin uddannelse har Kathrine beskæftiget sig med virksomheders interne og eksterne kommunikationsprocesser samt det strategiske arbejde. Kathrine har erfaring med samarbejde og projektorienteret arbejde, hvilket på hendes uddannelse forenes med et strategisk sigte.

Kathrine interesserer sig for mennesker og samarbejde samt relationen mellem de forskellige aktører i rekrutterings- og udviklingsprocessen. Hun har gennem sin uddannelse erfaring med tilrettelæggelse af kommunikation til forskellige målgrupper. Kathrine vil i sit arbejde hos betterpeople anvende sine kommunikative kompetencer i rekrutterings- og udviklingsopgaver.

Kathrine befinder sig godt i kreative processer, hvor der skal jongleres mange bolde. Hun er meget engageret og har stor lyst til udfordrende opgaver.

I sin fritid er Kathrine meget aktiv og spiller blandt andet håndbold på højt niveau. Hun er meget social og bruger gerne tid med venner og familie.