ZEISS NYT SYN rekrutterer gennem betterpeople

"I NYT SYN har vi benyttet os af Kim Bisgaard og Betterpeoples hjælp i forbindelse med vores seneste rekruttering"

NYT SYN rekrutterer gennem betterpeople

 

"I NYT SYN har vi benyttet os af Kim Bisgaard og Betterpeoples hjælp i forbindelse med vores seneste rekruttering.

Vi havde behov for en tilpasning og videreudvikling af vores organisation, for at tilpasse os den nye digitale virkelighed og søgte en person med solid erfaring til stillingen som ”Brand og digitalt ansvarlig”. Af hensyn til vore konkurrenter ønskede vi ikke selv at annoncere stillingen, da vi ikke ønskede at informere dem om vores nye tiltag og digitale satsning.

Kim Bisgaard har bistået os igennem hele forløbet, tydeligøre stillingsbeskrivelsen, konkretisere annonceteksten, aftsmme hvilke særlige kompetencer og persontræk vi prioriterede, indrykke stillingsopslag, handling af ansøgningerne, indledende samtaler, tests, valg og præsentation af 3 prioriterede kanididater for afsluttende samtaler med undertegnede samt en kollega.

Kim Bisgaard har på en særdeles professionel og engagerende måde kørt processen til min fulde tilfredshed. Kim har været god til at forstå vores organisation og de krav og ønsker der er til denne for os nye stilling.

Til trods for presset tidsplan og en noget vanskelig/kompliceret kompetenceprofil havde vi tre kompetente kandidater til de endelige samtaler og vi ente op med at få ansat en person som vi glæder os til at samarbejde med, både af hensyn til de faglige og de personlige kompetencer.

Vi vil gerne benytte os af Kim når muligheden byder sig igen.

NYT SYN Danmark A/S, tidligere CEO, Adm. direktør Tom Erling Skovbon"