Nanna Vinkler

Nanna Vinkler

Searcher & juniorkonsulent

+45 5382 4466

nv@betterpeople.dkNanna arbejder ved betterpeople med rekruttering, search og e-mail marketing. Nanna har hos   betterpeople særligt sine kompetencer inden for kommunikation og markedsføring i spil. Hendes menneskelige stærke kompetencer og lyst til at kommunikere og være undersøgende bruges i høj grad i arbejdet med rekruttering og kandidatsøgning. I sin uddannelse i international handel og markedsføring har Nanna gjort sig stærke erfaringer med projektledelse og strukturering heraf.

Hun har stor interesse for virksomheders eksterne og interne kommunikationsprocesser samt de økonomiske aspekter inden for dette emne. I fremtiden vil Nanna gerne læse   en kandidatuddannelse i IT og kommunikation for at blive klogere på IT branchens kompleksitet.

Nanna er en holdspiller, som er god til at tage initiativ og agere selvstændigt. Hun trives godt i et dynamisk miljø med tempo, udfordringer og skiftende arbejdsopgaver. 

Privat bor Nanna i Aarhus. Hun bruger meget af sin tid på at holde sig i gang med diverse aktiviteter som styrketræning, spinning og badminton. Derudover er hun socialt anlagt og bruger derfor også sin fritid med venner, kæreste og familie.